2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gozunuz aydin Cok sevindim, sukur tebrikler

Çok çok sevindim gözünüz aydın

Merhabalar ben bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum hafif bi kol ağrısı dışında hiçbir sorun yok çok şükür cekinen , korkan arkadaşlar varsa gönülleri rahat olsun diye yazdım

Bir de bugun a101e bebek ürünleri gelmiş alan oldu mu ben bi kac parça zor buldum bulduklarimi da kaçırmadım

ikizlerin ikisi de erkek mi canim. Iyi olmalarina sevindim

Canım bence yaptır bi bak duruma

Yeni kullanmaya başladım canımcım doktor 12.haftada verdi ama o ishal yaptı çok sonra kesti şimdi orzaxınkini verdi bir haftadır falan kullanıyorum etkisini gösterir herhalde
Evet canım toparlarsın 1-2 haftaya

Çok sevindim canım gözünaydın sağlıkla kucağına al inşallah kızını Rheaa bi kızımız daha geldi listeye

Bu tarz indirimleri asla yakalayamıyorum çalıştığım için

Kızlar d vitaminini günlük kaç ünite alıyorsunuz? Damla olarak yazabilirsiniz ama ilaç adı da yazar mısınız coledan mı devit 3 mü? Ben günlük 2000 IU hedefledim multivitamin içindeki d vitamini ve devit 3 damla olarak toplamı. Genelden fazla mı az mı dozum merak ettim. Tc sağlık bakanlığı 1200 IU diyor, yabancı kaynaklarda 2000IU yazan var 4000 IU yazan var, sizin doktorlarınız ne önerdi merak ettim?

Kizlar selamlar,
Sizlere bir sorum var, aranizda kalici oje surduren var mi? Acaba kalici ojenin bebege bir zarari var midir?

Biz sabah erkenden gittik, çok şey vardı ama pek kaliteli değillerdi. Yine de içlerinden sevip aldık. Bı de emzirme yastığı vardı o güzeldi baya pofuduktu o da çok ucuz değildi ama begenince aldım 80 TL idi. Ebebekte de vardı 80 TL ye ama bunu begenince aldım. Çıtçıtlı kolsuz body vardı çok kötüydü incecik, kumais sert bı de 38 TL. Ben ebebekten 17tl ye almıştım yumuşacık çok güzel.

Kizlar selamlar,
Sizlere bir sorum var, aranizda kalici oje surduren var mi? Acaba kalici ojenin bebege bir zarari var midir?
Bu çok farklı fikirlerin olduğu bir konu araştırıp sen karar vermelisin, aslında kalıcıyı geçtim normal ojede bile çok zararlı maddeler var, ben normal ojeyi de bırakmıştım ama şu markayı yeni buldum içeriği temiz olarak bunu kullanacağım canım çok oje isterse, isteyen olursa linki burada. https://ty.gl/rscuei55vn

Venatura d3k2 kullanıyorum, doktorum marka önermedi ama d3k2 formunu o da önerdiğini söyledi. hamilelik öncesi kiloma göre kullanıyordum, 58 kg ya 6 damla şeklinde, 6.haftada kan testlerimi yaptırdım D vit düzeyim 75 cıkmıstı ara verdirdi doktorum.
17.haftadan sonra tekrar kullanmaya baslamamı istedi günde 5 damla şeklinde. önümüzdeki hafta yani 20.haftamda kan testlerimi tekrarlayacagım doktorum istediği icin. D vitaminine de bakılacak.
saglıklıyasıyoruz.com u takip ediyorum, venatura da sayfanın kurucularının ürettirdigi Türk markası. orda her 10 kg basına 1000 IU öneriliyor, bilimsel araştırma sonuclarına göre en uygun doz buymus

Son düzenleme:
Kizlar selamlar,
ojenin saglığa zararlarını okuduktan sonra sanırım 5 yıldır hemen hiç kullanmadım, kalıcı ojeyi hiç bilmiyorum, sürmesen daha iyi bence canım. doktorlar saçını da boyatabilirsin diyor ama ona da cesaret edemiyorum ben

Ben ojeden vazgecemiyorum, aslinda hamile kaldigimdan beri de hic ojesiz kaldigim olmadi. Bu yazdiginin disinda bir de Barielle diye bir marka var o da zararsiz icerikte. Ama bazen Flormar’i da suruveriyorum. Surekli oje suren bir insan olarak devamli aseton ve normal oje kullanimindansa kalici oje daha az zararli olabilir diye dusundum…

Sacla isim yok, onu hic boyatmasam da olur ama ojesiz duramiyorum, takintim resmen

Ben yorgan, yastık ve battaniye aldım.Başka fa birşey bulamadım sanırım bitmişti.Kaliteliler mi pek anlamıyorum ama battaniye çok yumuşaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…