Gozunuz aydinKizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA
Çok çok sevindim gözünüz aydınKizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA
ikizlerin ikisi de erkek mi canim. Iyi olmalarina sevindimSelam kızlar, saat 09:00 da geldiğim hastaneden şimdi çıkabildim. Şükürler olsun ikizlerim iyi, bir sıkıntıları yok. 15+6 dayız, yaklaşık 130 gr çıktılar. Cinsiyetleri de kesinleşti erkekRheaa Bir oğlum var, yalnız kalmayacak olmasına sevindim.
Evet canım toparlarsın 1-2 haftayaCanım bence yaptır bi bak duruma
Yeni kullanmaya başladım canımcım doktor 12.haftada verdi ama o ishal yaptı çok sonra kesti şimdi orzaxınkini verdi bir haftadır falan kullanıyorum etkisini gösterir herhalde
Çok sevindim canım gözünaydınKizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA
Bu tarz indirimleri asla yakalayamıyorum çalıştığım içinMerhabalar ben bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum hafif bi kol ağrısı dışında hiçbir sorun yok çok şükürcekinen , korkan arkadaşlar varsa gönülleri rahat olsun diye yazdım
Bir de bugun a101e bebek ürünleri gelmiş alan oldu mu ben bi kac parça zor buldumbulduklarimi da kaçırmadım
Biz sabah erkenden gittik, çok şey vardı ama pek kaliteli değillerdi. Yine de içlerinden sevip aldık. Bı de emzirme yastığı vardı o güzeldi baya pofuduktu o da çok ucuz değildi ama begenince aldım 80 TL idi. Ebebekte de vardı 80 TL ye ama bunu begenince aldım. Çıtçıtlı kolsuz body vardı çok kötüydü incecik, kumais sert bı de 38 TL. Ben ebebekten 17tl ye almıştım yumuşacık çok güzel.Merhabalar ben bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum hafif bi kol ağrısı dışında hiçbir sorun yok çok şükürcekinen , korkan arkadaşlar varsa gönülleri rahat olsun diye yazdım
Bir de bugun a101e bebek ürünleri gelmiş alan oldu mu ben bi kac parça zor buldumbulduklarimi da kaçırmadım
Bu çok farklı fikirlerin olduğu bir konu araştırıp sen karar vermelisin, aslında kalıcıyı geçtim normal ojede bile çok zararlı maddeler var, ben normal ojeyi de bırakmıştım ama şu markayı yeni buldum içeriği temiz olarak bunu kullanacağım canım çok oje isterse, isteyen olursa linki burada. https://ty.gl/rscuei55vnKizlar selamlar,
Sizlere bir sorum var, aranizda kalici oje surduren var mi? Acaba kalici ojenin bebege bir zarari var midir?
Venatura d3k2 kullanıyorum, doktorum marka önermedi ama d3k2 formunu o da önerdiğini söyledi. hamilelik öncesi kiloma göre kullanıyordum, 58 kg ya 6 damla şeklinde, 6.haftada kan testlerimi yaptırdım D vit düzeyim 75 cıkmıstı ara verdirdi doktorum.Kızlar d vitaminini günlük kaç ünite alıyorsunuz? Damla olarak yazabilirsiniz ama ilaç adı da yazar mısınız coledan mı devit 3 mü? Ben günlük 2000 IU hedefledim multivitamin içindeki d vitamini ve devit 3 damla olarak toplamı. Genelden fazla mı az mı dozum merak ettim. Tc sağlık bakanlığı 1200 IU diyor, yabancı kaynaklarda 2000IU yazan var 4000 IU yazan var, sizin doktorlarınız ne önerdi merak ettim?
ojenin saglığa zararlarını okuduktan sonra sanırım 5 yıldır hemen hiç kullanmadım, kalıcı ojeyi hiç bilmiyorum, sürmesen daha iyi bence canım. doktorlar saçını da boyatabilirsin diyor ama ona da cesaret edemiyorum benKizlar selamlar,
Sizlere bir sorum var, aranizda kalici oje surduren var mi? Acaba kalici ojenin bebege bir zarari var midir?
Ben ojeden vazgecemiyorum, aslinda hamile kaldigimdan beri de hic ojesiz kaldigim olmadi. Bu yazdiginin disinda bir de Barielle diye bir marka var o da zararsiz icerikte. Ama bazen Flormar’i da suruveriyorum. Surekli oje suren bir insan olarak devamli aseton ve normal oje kullanimindansa kalici oje daha az zararli olabilir diye dusundum…Bu çok farklı fikirlerin olduğu bir konu araştırıp sen karar vermelisin, aslında kalıcıyı geçtim normal ojede bile çok zararlı maddeler var, ben normal ojeyi de bırakmıştım ama şu markayı yeni buldum içeriği temiz olarak bunu kullanacağım canım çok oje isterse, isteyen olursa linki burada. https://ty.gl/rscuei55vn
Evet canım tek yumurta ikizi olduğu için cinsiyetleri aynıikizlerin ikisi de erkek mi canim. Iyi olmalarina sevindim
Sacla isim yok, onu hic boyatmasam da olur ama ojesiz duramiyorum, takintim resmenojenin saglığa zararlarını okuduktan sonra sanırım 5 yıldır hemen hiç kullanmadım, kalıcı ojeyi hiç bilmiyorum, sürmesen daha iyi bence canım. doktorlar saçını da boyatabilirsin diyor ama ona da cesaret edemiyorum ben
Ben yorgan, yastık ve battaniye aldım.Başka fa birşey bulamadım sanırım bitmişti.Kaliteliler mi pek anlamıyorum ama battaniye çok yumuşaktıMerhabalar ben bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum hafif bi kol ağrısı dışında hiçbir sorun yok çok şükürcekinen , korkan arkadaşlar varsa gönülleri rahat olsun diye yazdım