2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar haftalariniza bakiyorum da en gerisinizden gelen benim Nisan ayina yazilsaymisim ya. Bu saatten sonra da katilamam Mart annelerine alistimNasilsa sezeryan Mart ayinda dogumum olacak ama gorunurde baya geriyim
Benimde şubat sonu olabilir sezaryen doğum olursa çünkü normali martın ilk haftasını gösteriyor sezaryende iki hafta önceden alınırsa şubatta olabilir Ama bende bu grubun enerjisini seviyorum
Evet demirim düsük gerçekten Ama hiç yüksek olduğunu da görmemiştim normalde de. Böyle takılmaya devam o zaman
Ben kan vereli çok oldu hatırlamıyorum hiç anormal bir durum yoktu sanırım bir şey demediler çünkü ama bende de oluyor o belirtiler yeniden tahlil yaptırsam mı?

hiç korkma canım, ben normal doğum yaptım...belirli bir açıklık sonrası epidural takıldı sanırım 3-4 cm idi suni sancı ile başlattılar doğumu benimki 40+1 hala gelmemişti de...epidural sonrası çok konforlu ve rahat bir doğum geçirdim.

pasta börek fastfood ekmek arası sürekli böyle yiyesim var canım sorun orda, bunların da ne bebeğe ne bana hiçbir faydası yok sonuçta

Biz de en son bunda karar kıldık, direkt olarak kullanan tanıdıklardan aldık yorumlarını. Kasım indirimini bekliyoruz

Evet demirim düsük gerçekten Ama hiç yüksek olduğunu da görmemiştim normalde de. Böyle takılmaya devam o zaman
Takviye kullanıyor musun canım? Ben 12. Haftadan beri içiyorum kan ilacı son testimde baya yüksekti ama doktor hiç önemi yok devam etceksin dedi. Hamilelikte daha da hızlı tükeniyormuş depolar doğum için de çok önemli sezeryan vs. Olursak özellikle

Merhabalar Az önce kontrolden geldim, bebeğim erkek olacakmış inşallah Rheaa
Doktor plasenta biraz aşağı sarkmış dedi, dikkat etmemi söyledi. Zaten tedirgindim, daha da tedirgin oldum şimdi.. Daha önce bu durumu yaşayan var mı aranızda, toparlar diye düşünüyorum ama yine de üzüldüm

5 kilo aldım 45 tim 50 oldum doktorum normal dedi ama ben şaşkınım
üzülme canım.zayıf olan hamileler daha çok kilo alıyo.ne güzel zayıfsın ne istiyosun daha
ya benim gibi hamile değilken bile 70 den aşağı inemeyen hamileler napsın. sen haline üzülüyosan .ben napıyım.off offf

Bende bugün kontrolden geliyorum canım 16 haftalık oldum .. hafifi bir kıpırtı hissettim bende sadece .. ama ilerleye haftalarda daha da hissedersin dedi doktor …

Ya zayifken cirkin oluyo yüzüm az tombullassa cok iyi olur hamile kaldigimda iyiydi simdi çöktü resmen. Tabi bebislerimiz iyi olsun yeter
tombul olanlar zayıflamaya uğraşır. zayıf olanlar tombul olmaya.zayıfsınız ne güzel.doya doya istediğinizi yiyin bence .keşke zayıf olsam da korkarak yemek yemesem .ama nerdeee

Doğrudur canım bebişler sağlıklı olsunda

Bence de bu grupun enerjisi daha guzel. Diger sayfalara bakmam da sabah dedim dur madem bu kadar haftan geri olman gerek aya bir goz at bakalim goz attim da beni pek sarmadiIyi ki bu grup a yazilmisim

keşke bana geçse günler.1 hafta 1 ay gibi geliyo bana.15.haftamdayım daha
Karnimizdan çikinca da bu gunleri ozleyecegizHastanedeb ciktigim ilk gun karnimda bir.kipirti hissedince bir an karnimdaymis saniyordum bir de lohusa psikolijisiyle karnimdan cikmis diye cok uzuluyordumHer seye gozlerim doluyordu agliyordum

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
benim de plasenta asagıda dediler 12 haftalıkken, sonraki kontrollerimde doktorum yukarı cıkmaya baslamıs merak etme cıkar dedi. cok endişelenecek bi durum yok merak etme canım düzenli takip edilecek, 24.haftaya kadar yuzde 90 yukarı cıkıyormus

hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alın.
benim de plasentanın biraz aşağıda olma durumu vardı kanam yaşadım hatta. ama doktorum erken haftalarda olduğumuzu 27. haftaya kadar vakit olduğunu yüksek ihtimalle yukarı çıkacağını söyledi. bebek gelişimini etkileyen bir durum değilmiş.

Aynı canım çok kötü bir agrı ya

Bir kaç gündür bende de başladı o ağrı.
Hele ki sırt üstü yatmaya kalksam daha da artıyor.

Aslında aç bırakmıyorum.. ama ben sebze sevmeyen, fast food ve hamur sever biri olduğum için :) karnım doysa da gözüm doymuyor. Direk mutsuzluk sebebi :) Ohoo.. 20 yılı aşkındır diyet yapıyorum. Diyetisyenle de çalışıldı elbet Doğumdan sonra asla diyet listesine uyamam ama maalesef. Şimdi bile öyle.. O zaman da yeter ki oğlan aç kalmasın diye bir yemekler uydururum ancak sanırım, onun dışında yemek yemeye fırsat bulabileceğimi sanmadığım için muhtemelen zayıflarım zaten :) Oğlumda bile tek bebecikle öyle olmuştu. Yoksa faydası olduğu kesin de..
Ben de pehlivanlığa başladım bu sabah El mahkum valla. Netten de yağlar araştırdım. Karıştırcam etcem.. Elimden geleni yapacağım :)
Ya zayifken cirkin oluyo yüzüm az tombullassa cok iyi olur hamile kaldigimda iyiydi simdi çöktü resmen. Tabi bebislerimiz iyi olsun yeter
Merak etme 1-2 ay sonra almaya başlarsın. Çok da almazsın. Yüzün istediğin gibi olur bence :)
Çok saol canım. Bizde vardı aslında, çok da memnundum. Sonra artık oğlan biraz büyüyünce bozuldu kendi kendine. Bu fiyat baya iyiymiş aslında. Bu sefer kameralı olsun istiyordum ben. Onu da görürsen aklında olsun :) Bakınıyorum.
Selam canım
20 haftaya normal bence kilo alımın. Tabi kilona da bağlı.
Aşı sonrası ağrı var mı yok mu, ne oluyor ne bitiyor yaz olur mu? Valla ben geçen gebelikte olmamıştım aşı, çok korktu gözüm
Ayak dediğin tam ayak mı bacak mı canım ya? Nerden çıktı ki o? Çok geçmiş olsuunn..
Kizlar haftalariniza bakiyorum da en gerisinizden gelen benim Nisan ayina yazilsaymisim ya. Bu saatten sonra da katilamam Mart annelerine alistimNasilsa sezeryan Mart ayinda dogumum olacak ama gorunurde baya geriyim
Minnak bebiiiiş ş
Sezaryen bile olsa Nisan gibi olmaz mı? Fark etmez yine kalplerin Mart annesi olursun da
Benim doktorda doğum yapan birinden duyduğuma göre benimki pek normal doğum taraftarı değilmiş ama şartlarını konuşmadım. Belki farklı bir durum vardı. Ben de 38. haftada planlı sezaryen olmuştum ama baya baya doğum belirtileri artmıştı artık. O yüzden içim rahattı. Bu doktorla hiç konuşmadım ya.. Ben de merak ediyorum. Bir de geçen sefer ben işe dönmeyecektim. Öyle olunca 32. haftada direk ayrılmıştım izne. Ne harika olmuştu. Şimdi ne kadar çalışsam kar olacak. Yine de en azından 1 hafta öncesinden ayrılmak istiyorum ki hazırlıklar yapabileyim evde de.. Hem kafam dinlensin. En geç 38'de ayrılmak zaten mecbur. 39da alalım derse öyle yaparım ama erken gelmek de isteyebilir.. Bu sefer hiç evde duramamış olurum. Aslında 37de ayrılsam, 38'de alsa düşüncem vardı ama 39 da çocuk için daha iyi.. Ay vallahi çok karışık yaa İnşallah sağlıkla ilerleriz sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…