Bilinçaltımız harika yaBeki de geçen gün Suriyeliler kaçırmıştı
Sen ye yaaÖncekinde gebelik şekeri çıktıysa sen muhakkak dikkat et kuzumBen de kilo yok kız geçen hafta 46.8 dim bunlarıda bırakınca kilo nasıl alıcam diye düşünmedim değil alırsam da sağlıklı bi şekilde alırım artık sonra şeker falan çıkmasın dikkat etmekte fayda var
Haklısın canım.. Sanirim indirimde bulunca prima alırım belki ilk aylar için. Genelde yenidogana uyuyor. Artik sonrasını düşünürüm. Numaralarını abartmadan alırım. Hepsinden az az.Ya bez konusun da pek stok.taraftari degilim ya bebegin cildine uymasa sonra erken kuculebiliyorlar o zaman da bosa gidecekler.
Ben sadece yan yatma yastığı kullandım :) Ne reflü yatağı, ne babynest.. Hiç de gerek olmadı doğrusu yani reflü yoksa gerek yok aslinda. Yine de sana kalmış tabi.Kızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
Canım benim köşe koltuğum vardı o zaman, tam köşe kısmı çok geniş oluyor ya :) (Şimdi yok o ayri ama :) her yere olur yani) Böyle dikdörtgen yumuşak bir alt açması vardı. Onu alt açma olarak kullanmiyordum. Onun üzerine tam köşeye geniş geniş yatiriyordumAynen canım babyneste de ben de karar veremedim ama salonda falan otururken neye yatırıcaz diye düşünüyorum sürekli anakucağında da durmaz heralde bilemedim
Hızlıca değil valla anında geç canım. Can dayanmazBu sosyal medya iyi hoş da , bizim gibi hassas olanlar için bazen zor olabiliyor. Gördüğüm özellikle(hasta veya vefat etmiş bebek videoları) beni çok yıpratıyor hızlıca geçsem de hıçkıra hıçkıra ağladım gece gece eşim korktu.Sulu göz oldum
Ben de dün ayakta dururken böyle hisseder gibi oldum. Arada oluyor bir seyler.. Konsantre oldum sanki belli belirsiz bir şeyler var ama.. yine tam anlamadımMerhabaaa herkese,anca zaman bulabildim bu saatlerde de yazayım dedim.İş nedeniyle raporlar yeni yeni toparlandı yatağa girdim ve formu okumaya başladımdaha önce de yazdım henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim diye,biri yazmış hareketleri neye benziyor diye çok güldüm o yazıya hakikaten neye benziyor hareketi bende bilmiyorum ki,bazen karnımda hareket hissediyorum ama gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki Bir de şey diyecektim ben lohusa geceliği aldım ama tam olarak ne zman giyiyoruz, doğuma gidince mi sadece giyiyoruz tecrübeli anneler cevap verebilir mi herkese iyi geceler
Kız bende şey gördüm çocuğun biri eline çay dolu bardak alıp koşuyordu bende bağırıyorum peşinden bırak bırak üstüne dökülecek diye gerçekten bağırmışımGünaydın kızlar
Rüyamda sabaha kadar ceviz çırptım sonra yere düşenlerden kırıp kırıp yedim yorgun ve bitkin uyandım hayrolsun
@Leedong sende yok mu enteresan rüyalar
1 kilo kadar aldım diyebilirimMart anneleri şu ana kadar kaç kilo aldınız?
kafalar yanmış bizimKız bende şey gördüm çocuğun biri eline çay dolu bardak alıp koşuyordu bende bağırıyorum peşinden bırak bırak üstüne dökülecek diye gerçekten bağırmışımeşim uyandırdı canım iyimisin diye
Sorma valla yakafalar yanmış bizim
3-4 kiloMart anneleri şu ana kadar kaç kilo aldınız?
Annem de kumaş alıp dikti saolsun, baya uyguna geliyo bu şekilde. Sağlıkla kullanırız inşallah bebislereKarşılaştır kuzum orda da büyük Kumaşçılar vardır ailende dikişten anlayan da varsa kestirmek en mantıklısı çok uyguna geliyor
Aslında gazla bebek hareketi çok farklı oluyo, bebeği üst üste bı iki kere hissedince emin oluyosunuz. Ben de ilk sefer emin olamamistim devam eden günlerde anladımMerhabaaa herkese,anca zaman bulabildim bu saatlerde de yazayım dedim.İş nedeniyle raporlar yeni yeni toparlandı yatağa girdim ve formu okumaya başladımdaha önce de yazdım henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim diye,biri yazmış hareketleri neye benziyor diye çok güldüm o yazıya hakikaten neye benziyor hareketi bende bilmiyorum ki,bazen karnımda hareket hissediyorum ama gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki Bir de şey diyecektim ben lohusa geceliği aldım ama tam olarak ne zman giyiyoruz, doğuma gidince mi sadece giyiyoruz tecrübeli anneler cevap verebilir mi herkese iyi geceler
Pilli törpü tarzında olanlar bana gereksiz pahalı geldiği için vazgeçmiştim. Arkadaşlarım bebedorun tırnak makasini kullanmışlar. Dün hepsiburadadan aldım ben de seti 55 TL idi. Fikir olsun size de.Ben klasik modelden alacağım canım
Ben de detaylı ultrasondan sonra düşündüm
İlk etapta uzun kollu çıtçıtlı badiler çok gider kış bebeği olacağı için onlardan 9-10 alırım sanırım çünkü kaka vs çıkabiliyor. 5-6 tane de takım alırım.
Kalın battaniye alacağım, bir kaç müslin battaniye. Düşündükçe aklıma daha çok şey geliyor tırnak makası alacaktım pilli törpü tarzi bir şey gördüm herkes onu çok begenmis sanırım onu alacağım.
Aynen canım cidden çok uyguna geliyor bir de çok kullanılan bişey olunca bol bol olması da güzel olduAnnem de kumaş alıp dikti saolsun, baya uyguna geliyo bu şekilde. Sağlıkla kullanırız inşallah bebislere
Bu törpülerden alacaktım ben de 100 lira falandı bunlar 300 350 lira olmuşlar normal manuel törpüyle törpülerim daha iyi dedim ben dePilli törpü tarzında olanlar bana gereksiz pahalı geldiği için vazgeçmiştim. Arkadaşlarım bebedorun tırnak makasini kullanmışlar. Dün hepsiburadadan aldım ben de seti 55 TL idi. Fikir olsun size de.
4kgMart anneleri şu ana kadar kaç kilo aldınız?
Haha ben de öyle.dedimAynen canım cidden çok uyguna geliyor bir de çok kullanılan bişey olunca bol bol olması da güzel oldu
Bu törpülerden alacaktım ben de 100 lira falandı bunlar 300 350 lira olmuşlar normal manuel törpüyle törpülerim daha iyi dedim ben de
Ben de bakayım ona canım daha bebek bakım kısmına geçemedim şu tekstil işi anca bittiHaha ben de öyle.dedimbir de bebek arabası aldigimjz mağazada çalışana sormuştum, hiç gerek yok boşuna para vermeyin onlara. Zaten çok ince oluyor tırnakları çok kolay kesiliyor dedi. Ben de Chicco nün tırnak bakım setini alacaktım aslında amazonda baya uygundu 128di dün. Ama arkadaşlarım Chicco iyi kesmiyo bebedorunki gayet güzel ve yeterli dediler, ben de o yüzden bebedorun tırnak bakım setini aldım. İçinde makas ve türpüsü de var.
Ben de bakayım ona canım daha bebek bakım kısmına geçemedim şu tekstil işi anca bitti
Ben de 73 ile hamile kaldım. 14+5 im ve 75 kg oldum.ilk hamileliğimde 23 kg aldım.ama o zmnlar zayıftım.şimdi yine 23 civarı alırsam 90 ı geçicem diye korkuyorumValla ben de bilmiyorumNormalde takılmazdım aslında ama.. dediğin gibi kötü haberlerden sanırım. Bir şey olsa fark eder miyim acaba mesela onu düşünüyorum arada. Kaç günde anlaşılır falan diye.. Allahim korusun yaa..
Dün müdüre söyledim.. Oğlan heyecanla bekliyor. En çok da o stres yapıyor galiba bende.
Yolundadır Allah'ın izniyle inşallah
Aslında iştahım yok benim ya. Tamamen aç gözlülük benimkiEşim de diyete başladı. Sonunda ben de motive oldum bir kaç gündür ancak.. Kararlıyım bakalım. Sıkıcam dişimi. By by karbooo Meyve ya da kuru meyve yiyorum. Onlar da sınırlı. Sabahları tam buğday ekmeği 1-2 dilim. Yeter herhalde..
Yine okulda bir şeylerini kaybetmiş. Leyla
Gecmis olsun.GözünaydınKarbonhidrat da her şeye zararlı yahuu!! Adil değil
Ay napicaz böyle bilmem..
El atıyorum ben kendime. 80i geçmek yok. Amin
Teşekkür ederim canım darısı başınıza herkes çok güzel haberler alsın inşallahayy çok beğendim canım çok güzeller sağlıkla gelsin minik kuş sağlıkla kullansın inşallah
kesinlikle alışveriş en güzeli her şey bir karış çok tatlıbu arada gözün aydın canım ayrıntılın temiz çıkmış çok sevindim darısı bizlere inşallah
canım ben doğum sonrası hastane de ve evde kullandım önemli olan ne kadar rahat ve kullanışlı olduğu