2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sen ye yaa Afiyet olsun
Ya bez konusun da pek stok.taraftari degilim ya bebegin cildine uymasa sonra erken kuculebiliyorlar o zaman da bosa gidecekler.
Haklısın canım.. Sanirim indirimde bulunca prima alırım belki ilk aylar için. Genelde yenidogana uyuyor. Artik sonrasını düşünürüm. Numaralarını abartmadan alırım. Hepsinden az az.
Ben sadece yan yatma yastığı kullandım :) Ne reflü yatağı, ne babynest.. Hiç de gerek olmadı doğrusu yani reflü yoksa gerek yok aslinda. Yine de sana kalmış tabi.
Aynen canım babyneste de ben de karar veremedim ama salonda falan otururken neye yatırıcaz diye düşünüyorum sürekli anakucağında da durmaz heralde bilemedim
Canım benim köşe koltuğum vardı o zaman, tam köşe kısmı çok geniş oluyor ya :) (Şimdi yok o ayri ama :) her yere olur yani) Böyle dikdörtgen yumuşak bir alt açması vardı. Onu alt açma olarak kullanmiyordum. Onun üzerine tam köşeye geniş geniş yatiriyordum Hatta yani sadece battaniyesini falan da serip yatırdığım oluyordu sonradan az daha büyüyünce. Anakucagi biraz büyüyünce ele avuca gelince böyle salıncak gibi olanlardan almıştım. Onda da yatıyordu ama her zaman değil. Yani reflusu olmazsa çok da gerekli görmüyorum dogrusu. Ama ev dışında bir yere gidince yatırmak için falan olabilir. Valla bebecik bunlar. Koyduğun yerde kalıyorlar zaten. Bir yere gidince de illa ki bir yatağa yatiriyorsun. Hiç ihtiyacim olmadi doğrusu.
Hızlıca değil valla anında geç canım. Can dayanmaz Ben normalde bile aşırı duygusalim, asla dayanamam. Simdi hele aman aman.. Gerekirse hiç açma.
Ben de dün ayakta dururken böyle hisseder gibi oldum. Arada oluyor bir seyler.. Konsantre oldum sanki belli belirsiz bir şeyler var ama.. yine tam anlamadım 2 haftaya falan artık anlarsınız herhalde.
Gecelik ya da pijama tercihe göre genelde 2 takım hastaneye götürülüyor. Ben pijama tercih etmiştim. Doğum sonrası giyiyorsun. Sonrasinda evde de rahat olur. 1 tane biraz daha şık beyaz bir pijama takımı almıştım. Onu da mevlut okutmuştuk evde, 40'ından sonra. Orada giymistim O süs içindi

Günaydın kızlar

Rüyamda sabaha kadar ceviz çırptım sonra yere düşenlerden kırıp kırıp yedim yorgun ve bitkin uyandım hayrolsun

@Leedong sende yok mu enteresan rüyalar
Kız bende şey gördüm çocuğun biri eline çay dolu bardak alıp koşuyordu bende bağırıyorum peşinden bırak bırak üstüne dökülecek diye gerçekten bağırmışım eşim uyandırdı canım iyimisin diye

Aslında gazla bebek hareketi çok farklı oluyo, bebeği üst üste bı iki kere hissedince emin oluyosunuz. Ben de ilk sefer emin olamamistim devam eden günlerde anladım

Pilli törpü tarzında olanlar bana gereksiz pahalı geldiği için vazgeçmiştim. Arkadaşlarım bebedorun tırnak makasini kullanmışlar. Dün hepsiburadadan aldım ben de seti 55 TL idi. Fikir olsun size de.

Annem de kumaş alıp dikti saolsun, baya uyguna geliyo bu şekilde. Sağlıkla kullanırız inşallah bebislere
Aynen canım cidden çok uyguna geliyor bir de çok kullanılan bişey olunca bol bol olması da güzel oldu
Pilli törpü tarzında olanlar bana gereksiz pahalı geldiği için vazgeçmiştim. Arkadaşlarım bebedorun tırnak makasini kullanmışlar. Dün hepsiburadadan aldım ben de seti 55 TL idi. Fikir olsun size de.
Bu törpülerden alacaktım ben de 100 lira falandı bunlar 300 350 lira olmuşlar normal manuel törpüyle törpülerim daha iyi dedim ben de

Mart anneleri şu ana kadar kaç kilo aldınız?
4kg gayet de dikkat ediyorum ama kilom aynı devam ederken birden bı kg birden alıyorum hiç anlayamiyorum. Örneğin cuma günü 62,5 tüm pazartesi 63,5. O gunluk bı şişlik de değil kilo ilerlemem hep bu şekilde oldu. ilk üç ay yarım kg almistim sadece. Dr um kilo alimin normal dedi ama hızlı ilerlemesi beni tedirgin ediyo

Haha ben de öyle.dedim bir de bebek arabası aldigimjz mağazada çalışana sormuştum, hiç gerek yok boşuna para vermeyin onlara. Zaten çok ince oluyor tırnakları çok kolay kesiliyor dedi. Ben de Chicco nün tırnak bakım setini alacaktım aslında amazonda baya uygundu 128di dün. Ama arkadaşlarım Chicco iyi kesmiyo bebedorunki gayet güzel ve yeterli dediler, ben de o yüzden bebedorun tırnak bakım setini aldım. İçinde makas ve türpüsü de var.

Ben de bakayım ona canım daha bebek bakım kısmına geçemedim şu tekstil işi anca bitti

Ben de bakayım ona canım daha bebek bakım kısmına geçemedim şu tekstil işi anca bitti
Ben tekstili bitiremedim henüz. Alıyorum indirimde gordukce ama uzun kollu zıbın yetersiz henüz. Piyanolu oyun halısı aldım bı de onlar da inanılmaz pahalanmis, en ucuzu 400lerden basliyo yorumları da kötüydü. Ben de dolaptan, az kullanılmış temiz 2. el aldım Fisher price in, kargoyla 470e geldi ama Sıfırı 700lerdeydi Oyuncaklarını güzelce dezenfekte ederim dedim.

Ben de 73 ile hamile kaldım. 14+5 im ve 75 kg oldum.ilk hamileliğimde 23 kg aldım.ama o zmnlar zayıftım.şimdi yine 23 civarı alırsam 90 ı geçicem diye korkuyorum

Teşekkür ederim canım darısı başınıza herkes çok güzel haberler alsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…