senin artık daha çooooooook stokçuluk yapman lazım canım
buldukça al at zulaya malum 3 bıcırık geliyor
Vallahi aynı o durumdayım canım mesela bir yerde citcitli badi görüyorum bir sürü alıyorum
her dönem icin 5 tane ama x3 şeklinde ilerliyorum bir de bez konusunda da her numaradan 1 tane alacaktım o da yalan oldu 3 tane alıyorum farklı numara veya marka da alıyorum yine ne olur ne olmaz
Her şey aldı başını gitti vallahi.. Yavrular bereketleriyle gelsin inşallah
Benim oğlan da önden gidiyordu. Öyle uzun vadeli kiyafetler almadim pek. Birde tezcanliyim, hemen kullanmak isterim alınca
ama sonradan biraz büyüyünce artık gelişimini anlayınca :) sezon bitimlerinde sonraki sezonu almaya başladım aklıma düştükçe. Gerçekten baya işe yarıyor. Mesela şimdi iyi ki kışlıkları almışım.. Yoksa uçtu kaçtı gitti her şey vallahi. Yaz biterken de biraz yazlık aldım falan.. öyle öyle artık idare ediyoruz. Bir de bebek işinde hani erken almıyordum. Bir 6 ay dolsun diye düşünürdüm hep. Öyle yapmıştım geçen sefer de.. Allah'a emanet bismillah dedim aldım bu sefer. Yapacak bir şey yok. Yoksa 2 kati 3 kati gelecek galiba.. Üzülüyorum vallahi.. Bez hele hiç bakmadım ya sen ona da başlamışsın galiba. Ay ben de bakayım ara ara indirimlere o zaman. Eşime de söyliyim de görünce alsın. O benden çok sever stokculugu
Ben pek yapmam normalde.
Yani ben kızımda 32 haftalıkken Eminonuye gidip her şeyini almıştım hediyeliklerine kadar halletmiştim şimdi zaten hediyelik yapabilir miyim bilmiyorum ama Emimonuye gidip yürüyemem çok agrım olur sanirim kizimin 32 haftalık halinden daha ağırım şuan
ama doğumdan sonra indirimli ne görsem büyük alıyordum öyle idare ettim ve dediğim gibi zayıf bir çocuktu ben mesela 2 yaşında 12 18 aylık bir takimi giydiriyordum oluyordu sadece uzundu kisliklarda boy sıkıntısı yaşadığımda da altına külotlu çorap giydiriyordum
ama bu sefer daha büyük stok yapmam gerekiyor yoksa mamayla birlikte çok zorlanıyor genelde konustugum üçüz anneleri
bez stoğu ben yaptım baya ama onlara resmini attım mesela güldüler bunlar o kadar hızlı bitecek ki bugünler de almadığına pişman olacaksın dediler su kartlarım yeni tarihe geçsin tekrar saldırıya geçcen mecbur ama tek olsaydı yapmazdım bu kadar siz yani benim kadar almayin zaten uymaz falan
ben mecbur kaldım
Sanırım mevsimsel ya da üşüttüm. Vücudum pelte gibi çok halsizim damağım kaşınıyor başım bedenime fazla gibi
asm sana ilaç veremem şu an dedi gargara ve minoset yazdı. İdrar ve kanlarına da bakalım dediii sizden de istediler mi
Asm benden hiçbirşey istemiyor tetanoz 1 kere vurulacak dediler dün gittim şimdi 2 tane vurulacak diyor kızımda da vurdunuz dedim vurmamız gerekiyor diyor
kan veya idrar tahlili yapmaz kiloma bakmaz kizimda daha ilgililerdi bu sefer hic birşey yapmıyorlar ya da hep farklı konuşup farklı uygulama yapıyorlar
Selam kızlar
Artık benimde biraz göbüş çıktı
İlk defa hamile kıyafeti aldım haftasonu
Ama hareket var mı derseniz hala yok yani sizinle aynı durumdayım bende hissetmeyenler kulubü olduk valla
19. Haftanın içindeyim ve beklemedeyim merakla heyecanla bekliyorum
Haftaya cmtsi detaylı var
minseo ile aynı diye hatırlıyorum
Ama onun öncesinde pazartesi kendi doktoruma giderim merak ediyorum tostosumu
Siz 1 taneyi hissedemiyorsunuz ben 3 taneyi az hissediyorum
doktor bile dedi artık hareketlerini saymaya başlaman lazım diye tek gebelikte bu haftalarda sayamazlar ama sen sayabilirsin dedi ama ben 1 gün hafif birşeyler hissediyorum 5 gün tık yok
benimki sanirim göbek yağlarımdan
kızlar almayı düşünen varsa çok iyi indirimde ben 2 paket aldım
Molfix Pure&Soft Bebek Bezi YenidoÄan 80 Adet Süper Fırsat Paketi - Islak Mendil Hediyeli Civilim.comâda! Ekstra indirim, hızlı ve güvenli kargo fırsatıyla hemen sipariÅ verin.
www.civilim.com
En sevdiğim indirim linkleri
hemen bakıyorum
Kızlar kumaşçıdan aldığım müslin kumaşlarım gelmiş merak edenler vardı ben çok beğendim
Aaa kumaş almak ne kadar mantıklı
ben kızımda muslin delisiydim 10 tane falan almışım bazıları erkeklere de uygun
bir de sezon sonu ebebekte 12 tlye bile aldığım var ıçlerinde hepsini aşırı da uygun aldım şuan da indirimdeler ama 54 tlye 1 tane çift katlı alabildim yani cok da indirimli sayilmaz ama keşke yaptıracak insanım olsa ben musline asla doyamıyorum bakalım suanlik kendimi tutuyorum ama ilerleyen zamanda bir atak gelirse bende kumaş işine sarabilirim iyi fikir oldu teşekkürler
Ben de oğlum da özele gittim. Özel de dogum yaptim. Ama şimdi hic kiyamiyorum 3 hafta da bir özele o kadar para vermeye. Şehir hastanesi yapildi tertemiz iyi doktor da arastirdim oraya gidiyorum. Önden randevu aliyorum 5 10 dk bekleyip hemen siram geldi. Ozele verecegim parayla bebegin eksiklerini alirim.
Yaa ben ozeldeki doktorumu bırakamam ondan başkasına güvenemiyorum çünkü ama o bana git Çapaya orada kontrol ol bana da bir durum olursa gelirsin dedi ona direkt doğuma giderim herhalde 30 haftayı geçersem özelde doğum yapcam ama geçemezsem zaten Çapa'da doğacak maalesef
şehir hastanelerinde sana bakacak doktor yok tek gebelik değilsin dedi doktorum yoksa şehir hastanesine gidebilsem bende orada doğum yapmak isterim ama kısmet böyleymiş
Kızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben reflu yatağı almamıştım kızımda babynest de almamıştım
chicconun bir salıncağı gelmişti bana hep onda duruyordu
ama bence kızım refluydu ve ben almadığına pişmanım şimdi bana 1 tane arkadaşım verecek ama diğerlerine de ucuz bir sey alırım sanirim iyisini alamam gönlüm ister ama maalesef
Çok mantıklı gerçekten ben de tekstil alışverişi için Eminönüne gideceğim. Ordaki müslin fiyatlarına da bakayım yine pahalıysa ben de kumaş kestiririm diye düşündüm
Ben de bi liste yapacağım önce sonra ona göre başlayacağım aldıkça çizerim diye düşündüm. Hem unutma olayı olmaz. Tekstil için direk eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten 1 günde her şeyi alırım ordan. Sanırım en zevkli kısım alışveriş
Eminönünde en alt katta bir tane mağaza var ya onun böyle sepette alt üst takımları vardı ben kızıma oradan 6 tane yenidoğan takım yapıp almıştım herkes bu cok ucuz bunlae parcalanir dedi ama sadece 1 tanesi kotu cikti
ve takimi 10 tlye gelmisti asiri ucuz bir sepetti yani
eger bu gebeligimde gidebilirsem yine alirim ama tsbi simdi bu fiyata gelmez ama kızım zamanı en ucuz yeni doğan alt üst takımı 25 tl civarıydı 30 tl de olabilir ondan hesap yapıyorum 3te 1iydi fiyatlar ve çok güzeldi ben memnun kalmıştım
ordan aldığım vır tek lohusa takımlarından hiç memnun kalmadim onun dışında güzel ve kaliteli bir alışveriş oluyor gerçekten
ve o en alt kattaki büyük mağaza alışveriş listesi de veriyordu o yönden de güzel gelmişti ama her şeyi ondan almadım her mağazaya bakmak lazım hem değişik modeller olabiliyor hem bazı ürünler ellerinde tek kalıyor ve çok üçüz satabiliyorlar
Bu sosyal medya iyi hoş da , bizim gibi hassas olanlar için bazen zor olabiliyor. Gördüğüm özellikle(hasta veya vefat etmiş bebek videoları) beni çok yıpratıyor hızlıca geçsem de hıçkıra hıçkıra ağladım gece gece eşim korktu.
Sulu göz oldum
Geçen gece de ben kötü bir olay yaşadım stres yapmamak gerekiyor ama işte sosyal medya olmasa da karşımıza çıkabiliyor olumsuzluklar
Merhabaaa herkese,anca zaman bulabildim bu saatlerde de yazayım dedim.İş nedeniyle raporlar yeni yeni toparlandı yatağa girdim ve formu okumaya başladım
daha önce de yazdım henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim diye,biri yazmış hareketleri neye benziyor diye çok güldüm o yazıya
hakikaten neye benziyor hareketi bende bilmiyorum ki,bazen karnımda hareket hissediyorum ama gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki
Bir de şey diyecektim ben lohusa geceliği aldım ama tam olarak ne zman giyiyoruz, doğuma gidince mi sadece giyiyoruz tecrübeli anneler cevap verebilir mi
herkese iyi geceler
Ben 3 tane lohusa geceliği almıştım 1 tanesini internetten aldım baya transparan bir sey geldi ama aşırı rahattı ve yaz doğumu yapmıştım o 1 tane geceliği hamileligimin 7. Ayından itibaren evde giydim ama diğer ikisini hastaneye götürdüm bir de pijama takimi almıştım sabahlıklı onları doğumdan sonra giydim hep