2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben klasik modelden alacağım canım
Biz de detaylıdan sonra başlayalım artık dedik ama hala ne alacağımızı tam bilmiyoruz büyük parçaları sağolsun ailelerimiz alacak. Geriye kalanlardan başlayacağız artık yavaştan
Ben de detaylı ultrasondan sonra düşündüm
İlk etapta uzun kollu çıtçıtlı badiler çok gider kış bebeği olacağı için onlardan 9-10 alırım sanırım çünkü kaka vs çıkabiliyor. 5-6 tane de takım alırım.
Kalın battaniye alacağım, bir kaç müslin battaniye. Düşündükçe aklıma daha çok şey geliyor tırnak makası alacaktım pilli törpü tarzi bir şey gördüm herkes onu çok begenmis sanırım onu alacağım.

Babybestler de cok uzun kullanilmiyor.Onlarinda ayak kismi kapali sigmamaya basliyorlar. Reflu ayak kismi acik ya sarksa da ayaklar altina yastik koyuyordum. 6 7 ay kullandim en az

Ben de kararsızım babynest konusunda belki onu bu reflü yatağının işi bitince bebişi gözlemleyip alırım ana kucağını sevecek mi vs ona bakıp. Ya da indirimde bulursam alırım durur bi kenarda
Ben de öyle yapıcam canım gidişata göre karar vericem büyük ihtimalle

Ben de bi liste yapacağım önce sonra ona göre başlayacağım aldıkça çizerim diye düşündüm. Hem unutma olayı olmaz. Tekstil için direk eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten 1 günde her şeyi alırım ordan. Sanırım en zevkli kısım alışveriş

Valla listeli ilerlemek harika yaptığım liste elim ayağım oldu resmen ne aldın biliyosun ne alıcam diye düşünmüyorsun çok iyi oluyor

Ben aslinda dogduktan sonra baktim çok kusuyor o sekilde aldim.
Bana da bi noktadan sonra gına gelir ve yere atarım öyle gibi özellikle yazın sereserpe yayılsın çocuk, ama ilk aylar bu reflü yatakları kurtarıcı oluyor hem kusuklarını falan yutmalarını da engelliyor güvenli

Merhabaaa herkese,anca zaman bulabildim bu saatlerde de yazayım dedim.İş nedeniyle raporlar yeni yeni toparlandı yatağa girdim ve formu okumaya başladım daha önce de yazdım henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim diye,biri yazmış hareketleri neye benziyor diye çok güldüm o yazıya hakikaten neye benziyor hareketi bende bilmiyorum ki,bazen karnımda hareket hissediyorum ama gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki Bir de şey diyecektim ben lohusa geceliği aldım ama tam olarak ne zman giyiyoruz, doğuma gidince mi sadece giyiyoruz tecrübeli anneler cevap verebilir mi herkese iyi geceler

senin artık daha çooooooook stokçuluk yapman lazım canım buldukça al at zulaya malum 3 bıcırık geliyor

Vallahi aynı o durumdayım canım mesela bir yerde citcitli badi görüyorum bir sürü alıyorum her dönem icin 5 tane ama x3 şeklinde ilerliyorum bir de bez konusunda da her numaradan 1 tane alacaktım o da yalan oldu 3 tane alıyorum farklı numara veya marka da alıyorum yine ne olur ne olmaz

Yani ben kızımda 32 haftalıkken Eminonuye gidip her şeyini almıştım hediyeliklerine kadar halletmiştim şimdi zaten hediyelik yapabilir miyim bilmiyorum ama Emimonuye gidip yürüyemem çok agrım olur sanirim kizimin 32 haftalık halinden daha ağırım şuan ama doğumdan sonra indirimli ne görsem büyük alıyordum öyle idare ettim ve dediğim gibi zayıf bir çocuktu ben mesela 2 yaşında 12 18 aylık bir takimi giydiriyordum oluyordu sadece uzundu kisliklarda boy sıkıntısı yaşadığımda da altına külotlu çorap giydiriyordum ama bu sefer daha büyük stok yapmam gerekiyor yoksa mamayla birlikte çok zorlanıyor genelde konustugum üçüz anneleri bez stoğu ben yaptım baya ama onlara resmini attım mesela güldüler bunlar o kadar hızlı bitecek ki bugünler de almadığına pişman olacaksın dediler su kartlarım yeni tarihe geçsin tekrar saldırıya geçcen mecbur ama tek olsaydı yapmazdım bu kadar siz yani benim kadar almayin zaten uymaz falan ben mecbur kaldım

Asm benden hiçbirşey istemiyor tetanoz 1 kere vurulacak dediler dün gittim şimdi 2 tane vurulacak diyor kızımda da vurdunuz dedim vurmamız gerekiyor diyor kan veya idrar tahlili yapmaz kiloma bakmaz kizimda daha ilgililerdi bu sefer hic birşey yapmıyorlar ya da hep farklı konuşup farklı uygulama yapıyorlar

Siz 1 taneyi hissedemiyorsunuz ben 3 taneyi az hissediyorum doktor bile dedi artık hareketlerini saymaya başlaman lazım diye tek gebelikte bu haftalarda sayamazlar ama sen sayabilirsin dedi ama ben 1 gün hafif birşeyler hissediyorum 5 gün tık yok benimki sanirim göbek yağlarımdan

En sevdiğim indirim linkleri hemen bakıyorum

Kızlar kumaşçıdan aldığım müslin kumaşlarım gelmiş merak edenler vardı ben çok beğendim

Aaa kumaş almak ne kadar mantıklı ben kızımda muslin delisiydim 10 tane falan almışım bazıları erkeklere de uygun bir de sezon sonu ebebekte 12 tlye bile aldığım var ıçlerinde hepsini aşırı da uygun aldım şuan da indirimdeler ama 54 tlye 1 tane çift katlı alabildim yani cok da indirimli sayilmaz ama keşke yaptıracak insanım olsa ben musline asla doyamıyorum bakalım suanlik kendimi tutuyorum ama ilerleyen zamanda bir atak gelirse bende kumaş işine sarabilirim iyi fikir oldu teşekkürler

Yaa ben ozeldeki doktorumu bırakamam ondan başkasına güvenemiyorum çünkü ama o bana git Çapaya orada kontrol ol bana da bir durum olursa gelirsin dedi ona direkt doğuma giderim herhalde 30 haftayı geçersem özelde doğum yapcam ama geçemezsem zaten Çapa'da doğacak maalesef şehir hastanelerinde sana bakacak doktor yok tek gebelik değilsin dedi doktorum yoksa şehir hastanesine gidebilsem bende orada doğum yapmak isterim ama kısmet böyleymiş

Ben reflu yatağı almamıştım kızımda babynest de almamıştım chicconun bir salıncağı gelmişti bana hep onda duruyordu ama bence kızım refluydu ve ben almadığına pişmanım şimdi bana 1 tane arkadaşım verecek ama diğerlerine de ucuz bir sey alırım sanirim iyisini alamam gönlüm ister ama maalesef

Çok mantıklı gerçekten ben de tekstil alışverişi için Eminönüne gideceğim. Ordaki müslin fiyatlarına da bakayım yine pahalıysa ben de kumaş kestiririm diye düşündüm

Eminönünde en alt katta bir tane mağaza var ya onun böyle sepette alt üst takımları vardı ben kızıma oradan 6 tane yenidoğan takım yapıp almıştım herkes bu cok ucuz bunlae parcalanir dedi ama sadece 1 tanesi kotu cikti ve takimi 10 tlye gelmisti asiri ucuz bir sepetti yani eger bu gebeligimde gidebilirsem yine alirim ama tsbi simdi bu fiyata gelmez ama kızım zamanı en ucuz yeni doğan alt üst takımı 25 tl civarıydı 30 tl de olabilir ondan hesap yapıyorum 3te 1iydi fiyatlar ve çok güzeldi ben memnun kalmıştım ordan aldığım vır tek lohusa takımlarından hiç memnun kalmadim onun dışında güzel ve kaliteli bir alışveriş oluyor gerçekten ve o en alt kattaki büyük mağaza alışveriş listesi de veriyordu o yönden de güzel gelmişti ama her şeyi ondan almadım her mağazaya bakmak lazım hem değişik modeller olabiliyor hem bazı ürünler ellerinde tek kalıyor ve çok üçüz satabiliyorlar

Geçen gece de ben kötü bir olay yaşadım stres yapmamak gerekiyor ama işte sosyal medya olmasa da karşımıza çıkabiliyor olumsuzluklar

Ben 3 tane lohusa geceliği almıştım 1 tanesini internetten aldım baya transparan bir sey geldi ama aşırı rahattı ve yaz doğumu yapmıştım o 1 tane geceliği hamileligimin 7. Ayından itibaren evde giydim ama diğer ikisini hastaneye götürdüm bir de pijama takimi almıştım sabahlıklı onları doğumdan sonra giydim hep

Ben de bir liste yaptım eşim bana sen liste değil ferman yazmışsın diyor

Canım benim ilk doğumda doğumhaneye giderken hemsire benim ve bebeğin kıyafetlerini de yanımıza alalım dedi, doğumdan sonra orada giydirmislerdi.
Sezeryan için ikili takımlar , normal için etekli takım kullanışlı sürekli kontrol ediyor çünkü doktorun doğumdan sonra

Gunaydin

Bugun ben soyle bir sey yasadim. Ilk defa oldu. Lavaboda ihtiyacim bitti. Bi baktim farkinda olmadigim bir su geliyor. Ilk bi tedirgin oldum ama sonra burda bir kac kisiye olmustu o aklima geldi. Yarim cay bardagi kadar var yok, sonra kesildi. Takip ettim camasirim kuru. Agrim sancim da yok. Benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mi acaba?
Bana sey gibi geldi, biraz kontrol edemiyorum, son zamanlar baski ve orada rahatsizlik hissi var. Kegel egzersizi yaparken de tutmakta zorlaniyorum. Onunla ilgili gibi geldi.

Öyle gönderileri görmek istemiyorum diye işaretle izlediğin için sürekli karşına çıkar yoksa canım insanın morali bozuluyor etkileniyoruz olabildiğince uzak kalmak lazım
Valla aynı şey mi bilmiyorum ama ben mesela bazen aşırı sıkışmış hissediyorum kendimi wc ye bi gidiyorum sızıntı şeklinde akıyor sanırım ordaki kaslarla ya da mesane ile alakalı bilemedim

Kızlar kumaşçıdan aldığım müslin kumaşlarım gelmiş merak edenler vardı ben çok beğendim
ayy çok beğendim canım çok güzeller sağlıkla gelsin minik kuş sağlıkla kullansın inşallah
kesinlikle alışveriş en güzeli her şey bir karış çok tatlı bu arada gözün aydın canım ayrıntılın temiz çıkmış çok sevindim darısı bizlere inşallah
canım ben doğum sonrası hastane de ve evde kullandım önemli olan ne kadar rahat ve kullanışlı olduğu

Gözünüz.aydin canım eşinizinki kaç ayda çıktı acaba. Birde sonuç çıkmadan transfer gerçekleşmiyormus doğruluk payı var mı biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…