- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
Kızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
Baby nest hediye geldi reflü yatağı da tecrübem yok takipteyimmKızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
Canım kayınvalidem şu çantalı olandan aldım dedi bana biz onu kullanıcaz insallahKızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
İntaşlar canım. İzmirde büyük bi kumaşçı online sitesinden aldım. Mt leri 45-60 lira değişiyor. Yani 100x160 müslin ortalama 50 tl diyebilirim. Bi kaç tanesini ortadan kestirip anneme bırakıcam, bi kaç tanesini biraz daha büyük kestirip kalan parçalardan ağız mendili falan yaptırıcamÇok güzeller canımhangi siteden ne kadara aldın?
Bana arkadaşım verecek canım o da yeni doğum yaptı maksimum 2 ay kullanılıyor boşuna alma dedi. Ben alacak olsam ugun fiyatlılardan alırdım uzun süre kullanılmıyor çünkü bunlar. Babynestler daha uzun süre kullanılıyor onun altına da bişeyler koyup eğim vererek 1 2 ay reflü yatağı gibi daha sonra normal kullananlar da var.Kızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
Merhaba, anlıyorum sizi bazen çok acıyor bazen hiç hissetmiyordum bile. Benim zaten tek bir gende sorun vardı aslında başından kullanıp kullanmamam konusunda doktorlar hemfikir değildi. Bırakırken bir test yapmadık artık iğne deliğim bile gün boyu kanayıp kapanmayınca bıraktık. Ekliyorum genetik test sonucumu. Ben hem hematolog hem perinatologla birlikte aldım bu kararı, soru işaretiniz varsa siz de ikisine de sormadan karar vermeyin.Merhaba ben de iğne kullanıyorum siz de ne gibi sorun vardı test sonuclariniz nasıldı benim de göbeğim sürekli mosmor ve canım çok acıyor herhangi bir test yapıldı mi iğneyi bırakmak için
Bence şu.beyaz altakini ele. Ben ebebekten almistim gorselini sonra.eklerim baya memnun kaldim. Kayma olmuyordu. Ama attigin o beyaz cok kayma yapiyormusKızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
Aynen zaten reflü yatağı alacağım için ben de babynest almayacağım evim küçük zaten olabildiğince minimal ve kullanışlı alışveriş yapmaya çalışıyorumben şu klasik eğimli reflü yatağından almayı düşünüyorum. yataşta da var diye bahsettiğiniz grili olan yataktan memnun olmayan çok yoruma denk geldim. babynesti de gerekli görmüyorum ama tabii ki tecrübelilerimizden biri bu konuda bi uyarı yollarsa başım gözüm üstüne
Biz de detaylıdan sonra başlayalım artık dedik ama hala ne alacağımızı tam bilmiyoruzBaby nest hediye geldi reflü yatağı da tecrübem yok takipteyimmalışveriş işlerine Kasım da başlıcaz
O da kullanışlı görünüyor baya inşallah memnun kalırsın sen de canımCanım kayınvalidem şu çantalı olandan aldım dedi bana biz onu kullanıcaz insallah
Çok mantıklı gerçekten ben de tekstil alışverişi için Eminönüne gideceğim. Ordaki müslin fiyatlarına da bakayım yine pahalıysa ben de kumaş kestiririm diye düşündümİntaşlar canım. İzmirde büyük bi kumaşçı online sitesinden aldım. Mt leri 45-60 lira değişiyor. Yani 100x160 müslin ortalama 50 tl diyebilirim. Bi kaç tanesini ortadan kestirip anneme bırakıcam, bi kaç tanesini biraz daha büyük kestirip kalan parçalardan ağız mendili falan yaptırıcam
Bana da o daha mantıklı geldi kısa süre kullanıldığı için, diğerleri baya pahalı çünküBana arkadaşım verecek canım o da yeni doğum yaptı maksimum 2 ay kullanılıyor boşuna alma dedi. Ben alacak olsam ugun fiyatlılardan alırdım uzun süre kullanılmıyor çünkü bunlar. Babynestler daha uzun süre kullanılıyor onun altına da bişeyler koyup eğim vererek 1 2 ay reflü yatağı gibi daha sonra normal kullananlar da var.
Karşılaştır kuzum orda da büyük Kumaşçılar vardır ailende dikişten anlayan da varsa kestirmek en mantıklısı çok uyguna geliyorÇok mantıklı gerçekten ben de tekstil alışverişi için Eminönüne gideceğim. Ordaki müslin fiyatlarına da bakayım yine pahalıysa ben de kumaş kestiririm diye düşündüm
Ya öyle mi evet ben de ebebekte görmüştüm dış dokusu böyle pütürcüklü gibi olanlardan onlar kaymaz sanırımBence şu.beyaz altakini ele. Ben ebebekten almistim gorselini sonra.eklerim baya memnun kaldim. Kayma olmuyordu. Ama attigin o beyaz cok kayma yapiyormus
Aynen canım babyneste de ben de karar veremedim ama salonda falan otururken neye yatırıcaz diye düşünüyorum sürekli anakucağında da durmaz heralde bilemedimBana da o daha mantıklı geldi kısa süre kullanıldığı için, diğerleri baya pahalı çünkü
Bundan kullandim ben ayagimda sallarken falan cok iyiydi gunduz belli aya kadar icinde yattiYa öyle mi evet ben de ebebekte görmüştüm dış dokusu böyle pütürcüklü gibi olanlardan onlar kaymaz sanırım
Canım kontrolden çıkınca yazacaktım, çocuğun ödevi, yemek falan derken bu saate kaldı.Ne yaptın canım gittin mi doktor kontrolüne?
Ben de kararsızım babynest konusundaAynen canım babyneste de ben de karar veremedim ama salonda falan otururken neye yatırıcaz diye düşünüyorum sürekli anakucağında da durmaz heralde bilemedim
Bu da güzel görünüyor bi bakayım canım teşekkür ederimBundan kullandim ben ayagimda sallarken falan cok iyiydi gunduz belli aya kadar icinde yatti
Misafirliklere, annemlere nereye gitsem yanimdaydi hepBu da güzel görünüyor bi bakayım canım teşekkür ederim