Selam kizlar umarim herkes iyidir
tüm yazışmaları boş vakitlerimde okusam da cevap veremiyorum daha doğrusu sonra yazarım diyorum ve unutuyorum açıkçası...
Bu aralar baya yoğun geçiyor yine. Kızın oda mobilyalarıni sipariş verdik, yatagiydi yorganiydi yok yastığı yok nevresim derken ordan oraya koşturmaca hep..
Kızın kışlık alışverişlerini yapıyorum bir yandan, al al bitmiyor ki
birde ben 2 yas alışverişini gecen sene mart sonunda yapmıştım ama sagolsun evladım bir anda boy atınca 2 yaş kıyafetleri kapri gibi oldu. (25aylik suan) o yüzden 3/3-4 yaş alışveriş yapıyorum mecburen bilseydim hiç 2 yaş almazdım
Garibim oğlana sadece 1 tane hastane çıkışı aldım
geçen hafta Kızın kıyafetlerine bakmıştım neyse ki hiçbirini atmamistim.6 tane yenidogan çıktı unisex. 10-15 tane unisex 0-3 ay arası çıkarttım. Bir 10 kusur tane daha çıktı ama onlar çiçekli böcekli pembis pembis
çok sıkıştım mi gece felan rengine bakmadan kullanırım valla nasılsa giyecek giyecek 4-5 kere giyecek büyüyecek . Bu pahalıkta almak şuan biraz israf geliyor. Birde ben kızıma hamileyken (yıl 2020) hm sitesinde tek beden kalan 0-3 ay mont vardi o zaman 30 tl vermiştim ona
kiz hiç kullanamadı ama oğlana kısmet oldu.
Bu arada bende bebegin hareketlerini belirgin şekilde hissediyorum. Tekme mi atıyor elini mi çarpıyor, itiyor mu takla mi atıyor tahmin edebiliyorum. Ama şu iki gündür hareket yok. Dinlenmeye geçti sanırım.
Tecrübeli anneler sizlere bir sorum var. Çocuk odası için böyle güzel deneyimlediginiz kaldırmaz , soğuk geçirmez büyük ebatli olabilecek 11mm lik güzel bir çocuk halısı markası öneriniz var mı???