yorumlardan ilerle canım en yol gösterici yorumlar oluyor. senin ikiz olucak zaten illa ki kullanırsın bi yere gidip gelirken valiz akmaz kokmazbenim çeyiz olrak evde olmayınca dedim şimdi alayım bari onda da malum alışveriş sitelerinde hep bilmediğim markalar var güvenilir midir bilemedim, bildiğim markaların da etiketleri almış başını dağlara çıkmış.
ben de orta boy alacağım sonrasında da bizi o paklar diyeilla kullanılır yani.
HahahhahaHiç sorma canım ya içim gitti yasak koyuncaşuan mutfakta masa da ki su böreğiyla bakışıyoz, dolapta da dün yaptığım erişte ve puding var ama ben ne yesem acaba diye düşünüyorum karbonhidrat işi hiç iyi olmadı neysem bebişim sağlıklı olsunda ne gerekiyosa yapıcaz artık
Her şey aldı başını gitti vallahi.. Yavrular bereketleriyle gelsin inşallahBen kızımda da böyle yapmıştım kesinlikle daha ekonomik oluyor hatta geçen sene bir yelek beğendim ama küçük yoktu siyah ilkokula başlayınca da giyer dedim 25 tl gibi bir sey ve 7-8 yaşını aldım kızım bu sene 5 yaşına girdiöyle uygun bir sey bulunca asla kaçırmıyorum çünkü mutlaka giyiyor çocuklar sadece ilk 2 sene büyüme eğrisini tahmin etmek zor benim kızım mesela zayıf bir çocuktu genelde aldıklarını giydirebildim ama teyzemin bir kızı var şuan kızımın 2 yaşında bile giydiği takimi giyiyor ve 10 aylık daha yani bu gibi bir süprizle karşılaşmadığımız sürece erken almak kesinlikle pozitif bir şey eskiden ekonomi böyle değilken bile bu şekilde alışveriş yaptığım için artık bende alışkanlık oldu zaten her şeyi stok yaparim indirimde alirim ozellikle tekstilde mevsiminde aldığım çok az şey vardır
Evet civcivlerime iyi dediler çok şükür❤ Allah tüm civcivlerimizi korusun
Ayy bende para çok harcadım bu ay kart limitlerim bitti falanben kartların yeni tarihe geçmesini bekliyorum indirimde bez gördüm alıyorum başka ne görsem alıyorum altın takmazlar hiç ama bence hediye olur ben altından ümidi kestim gerçekten su ekonomide ağlanacak halimize gülüyoruz bak bana bugün arıtma servisi geldi 1 sene önce 3 filtre değişmiş 200 kusur bir para almıştı şimdi 450 tl tuttu. Site aidatımız daha geçen sene 300 tlydi 510 tl ödedim. Bir de kızımın beslenmesi için abartmıyorum 1 avuç falan kabuksuz kuruyemiş aldım ve yine bazı bakliyat malzemeleri aldım azar azar 150 tl de oraya gitti ilaç yazdırdım 50 tl fark ödedim yani sadece bugun bin tl ustunde para harcadim ve luks birsey yok bu sekilde nasil gecincez hic bilmiyorum
Vallahi 1500 tl dedi bir perinatolog 2 haftada bir görmek gerek seni dedi bende çapaya gidiyorum ve özele vereceğim parayla çocukların eksiklerini gidermeye karar verdim beklemek gerekse de beklerim artıkama umarım bir daha böyle olmaz amaaan civcivlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil her şeye göğüs gereriz artık
sabah yiyemiyorum, öğlen yedimmi de afedersin ayı gibi yiyorum...sonrası da çok fena, bir de canım hep kalorili şeyler istiyor....ara öğün alışkanlığım hele hiç yok nasıl yapacam bilmiyorum, normaLde 2 öğün besleniyordum onu değiştiremiyorumnormal bence, artık kilo almaya başlarsın. sadece şuna dikkat et canım, yedikten 1 saat sonra yine kurt gibi acıkıyorsan canın sürekli şekerli tatlı şeyler çekiyorsa şeker şüphesi olabilir, böyle bir durum yoksa iştahın açık olması normal. 3 ana öğün 3 ara öğün bunlara dikkat edebilirsin, azar azar saglıklı atıstırmalıklar yersin ara öğünlerde, muz yogurt ceviz filan tok tutar
ben de hamilelikten once 2 ögün besleniyordum oyuzden cok iyi anlıyorum, sana diyorum ama benim de becerebildiğim söylenemez :) sabah enerjiye ihtiyacım oluyor bir de yemezsem aç karnına midem bulanıyor. sabah öğle akşam öğünü yapıyorum ben de, aksam da canım abur cubur isterse ceviz badem ya da meyve filan yiyorum. bazen öğle öğünü istemezsem muz ceviz yiyorum onun yerine, karışık yani. kalorili şeyler istemek normal bence, vücut normalde oldugundan fazla enerji harcadıgı için ihtiyacımız arttı. çok kafanı takma, abartmadıktan sonra biraz canının çektiği şeyleri yemekten zarar gelmez :)sabah yiyemiyorum, öğlen yedimmi de afedersin ayı gibi yiyorum...sonrası da çok fena, bir de canım hep kalorili şeyler istiyor....ara öğün alışkanlığım hele hiç yok nasıl yapacam bilmiyorum, normaLde 2 öğün besleniyordum onu değiştiremiyorum
Kızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
@biyomelina @mysteryhrn @skt587 @Beril M T @incebellibardak @Konepone E ebemmmmnry @Cezosshaaa @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @Sunrseee @nivenn @mavi8888 @Angel angel @olmadibe @Bulut5870 @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @arwengsd @Vmd_rubby @feslegenhanim @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @Minnakmucizem @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @MaviFlorra @kadinca1234 @Flykd @anatomim @Merve1410 @Tuba111 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem
KızKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
@biyomelina @mysteryhrn @skt587 @Beril M T @incebellibardak @Konepone E ebemmmmnry @Cezosshaaa @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @Sunrseee @nivenn @mavi8888 @Angel angel @olmadibe @Bulut5870 @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @arwengsd @Vmd_rubby @feslegenhanim @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @Minnakmucizem @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @MaviFlorra @kadinca1234 @Flykd @anatomim @Merve1410 @Tuba111 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem
evet canım 22 ekimde benim deSelam kızlarArtık benimde biraz göbüş çıktı İlk defa hamile kıyafeti aldım haftasonu Ama hareket var mı derseniz hala yok yani sizinle aynı durumdayım bende hissetmeyenler kulubü olduk valla
19. Haftanın içindeyim ve beklemedeyim merakla heyecanla bekliyorum
Haftaya cmtsi detaylı varminseo ile aynı diye hatırlıyorum Ama onun öncesinde pazartesi kendi doktoruma giderim merak ediyorum tostosumu
Benim de 22 Ekimevet canım 22 ekimde benim de
canım bence hamilelikte öğün sayını 1 öğün arttırmayı dene. sabah öğünü yapmadığın için şeker hızla düşüyor canın karbonhidrat istiyor, öğlen saldırma hissi oluyor bu defa da şekerin hızla yükseliyor sonraki öğünlerde de hızlı acıkma ve saldırma hissi devam ediyor dengesiz ve saçma bir durum oluyor. ama sabah 1 dilim ekmek ile 1 parça peynir yesen bile öğlen ve günün geri kalanı çok farkediyor. ben az yemek yediğim için daha doğrusu öğünüm az olduğu için (günde 2 öğün) aynı saldırma hissi ile yiyordum hızlı kilo alıyordum ve insülin direncim çıkmıştı. diyetisyen o zaman öğün sayımı arttırdı şuan daha çok yememe rağmen daha zayıfım ve kilo alımım yavaş.sabah yiyemiyorum, öğlen yedimmi de afedersin ayı gibi yiyorum...sonrası da çok fena, bir de canım hep kalorili şeyler istiyor....ara öğün alışkanlığım hele hiç yok nasıl yapacam bilmiyorum, normaLde 2 öğün besleniyordum onu değiştiremiyorum
Öncekinde gebelik şekeri çıktıysa sen muhakkak dikkat et kuzumHahahhahaHadi onlar bitsin de öyle başla bari
Kilo alimin nasıl bilmiyorum ama ona da faydası olur. Hem bebis de sağlıklı kilolar alır bari, miss :) Ben de doktor soylemiscesine senin gibi yapacağım. Zor tabi amaNapalim.. Benimki de mecburiyet sayılır. Yoksa ilerleyen zamanlarda normal yaşamımda bile zorlanirim böyle gidersem. Şimdiden merdiven falan çıkarken çok yoruluyorum. Bir de gebelik şekeri çıkmıştı geçen sefer. Dikkat edersem bu sefer çıkmadan geçiririm inşallah ben de
Bayıldım çok güzelmiş güle güle kullansın minnoşKızlar kumaşçıdan aldığım müslin kumaşlarım gelmiş merak edenler vardı ben çok beğendim
Ben de oğlum da özele gittim. Özel de dogum yaptim. Ama şimdi hic kiyamiyorum 3 hafta da bir özele o kadar para vermeye. Şehir hastanesi yapildi tertemiz iyi doktor da arastirdim oraya gidiyorum. Önden randevu aliyorum 5 10 dk bekleyip hemen siram geldi. Ozele verecegim parayla bebegin eksiklerini alirim.Ben kızımda da böyle yapmıştım kesinlikle daha ekonomik oluyor hatta geçen sene bir yelek beğendim ama küçük yoktu siyah ilkokula başlayınca da giyer dedim 25 tl gibi bir sey ve 7-8 yaşını aldım kızım bu sene 5 yaşına girdiöyle uygun bir sey bulunca asla kaçırmıyorum çünkü mutlaka giyiyor çocuklar sadece ilk 2 sene büyüme eğrisini tahmin etmek zor benim kızım mesela zayıf bir çocuktu genelde aldıklarını giydirebildim ama teyzemin bir kızı var şuan kızımın 2 yaşında bile giydiği takimi giyiyor ve 10 aylık daha yani bu gibi bir süprizle karşılaşmadığımız sürece erken almak kesinlikle pozitif bir şey eskiden ekonomi böyle değilken bile bu şekilde alışveriş yaptığım için artık bende alışkanlık oldu zaten her şeyi stok yaparim indirimde alirim ozellikle tekstilde mevsiminde aldığım çok az şey vardır
Ben çok gittim ama bu sefer bu kadar kalabalık oldu ben 10.30da gittiğimde 1de en geç çıkıyordum 11.30da bir gittiğimde 1.30da çıkmıştım ama bu hafta gerçekten korkunçtu10.30da gittim 2de içeri girdim ancak 3 gibi çıktım bende bir de nasıl denk geldi bilmiyorum birden beni çağırdılar operasyon gelmiş ondan önce sana bakalım dediler ben operasyon gelince bana asla sıra gelmeyecek diye düşündüydüm
Evet civcivlerime iyi dediler çok şükür❤ Allah tüm civcivlerimizi korusun
Ayy bende para çok harcadım bu ay kart limitlerim bitti falanben kartların yeni tarihe geçmesini bekliyorum indirimde bez gördüm alıyorum başka ne görsem alıyorum altın takmazlar hiç ama bence hediye olur ben altından ümidi kestim gerçekten su ekonomide ağlanacak halimize gülüyoruz bak bana bugün arıtma servisi geldi 1 sene önce 3 filtre değişmiş 200 kusur bir para almıştı şimdi 450 tl tuttu. Site aidatımız daha geçen sene 300 tlydi 510 tl ödedim. Bir de kızımın beslenmesi için abartmıyorum 1 avuç falan kabuksuz kuruyemiş aldım ve yine bazı bakliyat malzemeleri aldım azar azar 150 tl de oraya gitti ilaç yazdırdım 50 tl fark ödedim yani sadece bugun bin tl ustunde para harcadim ve luks birsey yok bu sekilde nasil gecincez hic bilmiyorum
Vallahi 1500 tl dedi bir perinatolog 2 haftada bir görmek gerek seni dedi bende çapaya gidiyorum ve özele vereceğim parayla çocukların eksiklerini gidermeye karar verdim beklemek gerekse de beklerim artıkama umarım bir daha böyle olmaz amaaan civcivlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil her şeye göğüs gereriz artık
Ya bez konusun da pek stok.taraftari degilim ya bebegin cildine uymasa sonra erken kuculebiliyorlar o zaman da bosa gidecekler.HahahhahaHadi onlar bitsin de öyle başla bari
Kilo alimin nasıl bilmiyorum ama ona da faydası olur. Hem bebis de sağlıklı kilolar alır bari, miss :) Ben de doktor soylemiscesine senin gibi yapacağım. Zor tabi amaNapalim.. Benimki de mecburiyet sayılır. Yoksa ilerleyen zamanlarda normal yaşamımda bile zorlanirim böyle gidersem. Şimdiden merdiven falan çıkarken çok yoruluyorum. Bir de gebelik şekeri çıkmıştı geçen sefer. Dikkat edersem bu sefer çıkmadan geçiririm inşallah ben de
Her şey aldı başını gitti vallahi.. Yavrular bereketleriyle gelsin inşallah
Benim oğlan da önden gidiyordu. Öyle uzun vadeli kiyafetler almadim pek. Birde tezcanliyim, hemen kullanmak isterim alıncaama sonradan biraz büyüyünce artık gelişimini anlayınca :) sezon bitimlerinde sonraki sezonu almaya başladım aklıma düştükçe. Gerçekten baya işe yarıyor. Mesela şimdi iyi ki kışlıkları almışım.. Yoksa uçtu kaçtı gitti her şey vallahi. Yaz biterken de biraz yazlık aldım falan.. öyle öyle artık idare ediyoruz. Bir de bebek işinde hani erken almıyordum. Bir 6 ay dolsun diye düşünürdüm hep. Öyle yapmıştım geçen sefer de.. Allah'a emanet bismillah dedim aldım bu sefer. Yapacak bir şey yok. Yoksa 2 kati 3 kati gelecek galiba.. Üzülüyorum vallahi.. Bez hele hiç bakmadım ya sen ona da başlamışsın galiba. Ay ben de bakayım ara ara indirimlere o zaman. Eşime de söyliyim de görünce alsın. O benden çok sever stokculugu Ben pek yapmam normalde.
Çok güzeller canımKızlar kumaşçıdan aldığım müslin kumaşlarım gelmiş merak edenler vardı ben çok beğendim