2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
stres yapma desekte yapacaksın canım ama bir çok doktordanda dinledim tarama sonuçları asla kesin sonuç vermez sadece olasılık en önemlisi ultrason bulgularıdır canım bebeğini de kendinide üzmemeye çalış kafanı dağıtacak şeyler yap sen zaten nipty vermişsin en kısa sürede güzel haberleri alacaksın Allah ın izniyle inşallah dualarımız seninle
gözün aydın canımherkesin doktoru benzer şeyler veriyor ama yinede doktorunla konuş istersen ben folik asiti bırakınca ocean mummy e başladım içinde yine folik asit var, d vitamini, kan ilacı olarak da feramat kullanıyorum.
senin işler yoğun canım maşallah dikkat et kendine yemek için gün günü tutmuyor ama az da olsa sağlıklı şeyler tüketmeye çalış güçten düşme senin şu anda enerjiye ihtiyacın var işler güçler hasta bir minik Rabbim şifa versin inşallah bşrde hamileliğin yorgunluğu kendine iyi bak

birşeycik olmaz merak etme canım, tertemiz çıkar. benim yaş 38 doktor bana ikili bile yapmadı doğru düzgün, kendisi ultrasonda ölçtü tarttı çok sağlıklı hiçbir şey çıkacağını sanmıyorum, kan istemeyeceğim boşuna risk yüksek gelir yaştan canımızı sıkar dedi, direk nipt istedi onu da yaptırdım çok şükür temiz çıktı, senin de temiz çıkar canım içini ferah tut

canım benimki 4 günde çıktı, ama dely'nin falan sanki 10 günü geçmişti, değişiyor sanırım. sen gönlünü ferah tut, bence temiz çıkacak bak göreceksin.

Kızlar günaydın aşırı saçma bir şey sorcam Eşim sabah şaka amaçlı karnımı sıktı bebeğe bir şey olmus mudur ben kafaya taktım bunu. Kendisi orası yağ dokusu bir şey olma ihtimali yok diyor ama ne saçma bir hareket ya bu çıldırcam sabahtan beri düşün düşün

Bebek en fazla yüzünü buruşturmuştur

Hiçbişeycik olmamıştır canım

Bebek babasına kızmış olabilir. "Daha çıkmadan bu nasıl hareketler böyle baba yaa!" falan demiş olabilir Hehehehe
Dün doktor ultrasonla bakarken bastırdı da bastırdı.. Karnım ağrıdı bir ara valla :) Bebek baya derinlerde canım ya. Ay öyle narin olsa bu işler, yandık gitti

Bebek en fazla yüzünü buruşturmuştur

Hiçbişeycik olmamıştır canım

Cidden erkekler yasaklansın ya dogru düzgün sev arkadaşım ne sıkıyosun oramı buramı ya sabır

İNSAALLAH canim valla oyle icimde bir ates varki anlatamam dua ediyorum gece gunduzum birbirine karisti

Fırsat bulabilirseniz yoga, pilates yapabilirsiniz aksam saatlerinde. Hamileler için youtube da uygun videolar var. Bir de meditasyon cok rahatlatıyor beni, genellikle meditasyon yaparken uyuyakalıyorum zaten :) bitki çaylarını doktorunuza sormakta yarar var. Stres kaynaklı olduğu için yatağa girmeden once kafanızı dağıtacak komik bir dizi ya da sevdiğiniz tür bir kitap okumak ise yarayabilir

Çok geçmiş olsun, benin oğlumda da durumlar aynı. Doğal yöntemlerle hafifletmeye çalışıyoruz biz. Gece ayak altına sarımsaklı yağ öksürük için, evin içine kekik yağı buhurdanlik içine, kuru dut kürü olmazsa olmazimiz.

Arkadaşlar hangi marka bez alacağınıza karar verdiniz mi.
Oğlumda prima premium care kullandım hep ama fiyatlar uçmuş durumda.
Sleepy baktım aklıma en çok uyan o gibi ama ince yapılı ve dışına taşıyor diyen var.
Şuan küçük bebeği olan arkadaşlar hangi bezden memnunsunuz ?

Cidden erkekler yasaklansın ya dogru düzgün sev arkadaşım ne sıkıyosun oramı buramı ya sabır
Aynen doktor ultrasonla nasıl bastırıyor ben de evde yapıyorum hareket etsin diye karnıma bastırıyorum elimle

Ben ilk olarak goon premium soft denicem canım, çok güvendiğim bir kaç kullanıcı var hepsinden iyi yorumlar duydum bu bez hakkında primayı bırakıp buna geçmişler o yüzden ilk buna şans vericem

valla canım bende kızımda hep prima kullandım bunda bilemiyorum çok stokta yapmak istemiyorum çünkü her bebeğin teni farklı alerjik olabilir yeğenim primaya alerji yaptı mesela molfix kullanmıştık fiyatlarda çok yüksek kararsızım bende

Seninle yaşlarımız ve bebeğimizib doğum yapacağı tarih aynı Bana da doktor aynısını söyledi ve bende ikili yaptırmadım. Şükür nipt temiz çıktı. Şu an tek kafamı kurcalayan vitamin kısmı… Doktorum takviye vitaminlere tamamen karşı. Omega ya da multivitamin kullandırmıyor. Gebelikte dengeli beslenme yapıyorsan bunların hiçbirine gerek yokmuş.

Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. İki gündür yatıştayım dişimi çektirmek zorunda kaldım. Öncesinde antibiyotik kullandım kontrole gittiğimde her şey yolundaydı doktorum izin verdi yoksa asla yaptıramazdım umarım sizlerde her şey yolundadır o kadar kafam dolu ki daha ben hareketlerini hissetmediğimden her hafta gidiyoruz kızımızı görmeye
Bu hafta bende demir kullanmaya başladım ferrum verdi,bir de gün aşırı osteo formula kullanıyorum onda da kalsiyum magnezyum bor vitamin d3 ve çinko var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…