2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
2.bebekte ben 2 li tarama vs yaptırmadım arkadaslar rabbimin hikmeti neyse o olacak ayrıntılı yaptırıcam sadece bende. Kilo alımlarınız nedir bende bukadar zamanda 4 kilo aldım ilk gebeliğimde seker vardı sanırom yine var bu durumu yasayan varmo?

Kilo almayla sekerin bir bağlantısı varmi bilmiyorum ama onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. İlk hamileligimde hızlı kilo aldım ama şeker cikmadi, benden daha az kilo alan bir arkadaşımda şeker cikti. Şüpheniz varsa doktorunuzla biran önce görüşün bence

İNSAALLAH ALLAH razı olsun

Amin inşallah
Evet, ekleyebilirsiniz. Sakarya'dayım ben. Başlangıç kilom 41.5 Cinsiyeti henüz öğrenemedik
Sakarya ve 41.5kg dışında; Yaşınız, son adet tarihini, ve kaçıncı çocuk olduğu bilgisini hepsini birlikte paylaşırsanız çok iyi olur

Canım canını sıkma inşallah güzel sonuçlar alırsın.Çok şükür senin de ultrason da sıkıntı yok bu sevindirici.Düşünmemek,kaygılanmamak elde değil çok iyi anlıyorum seni ama inşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız,hayırlı atlatırız umarım bu süreci…

Canm ikili teste ben güvenmiyorum her iki gebeligimde de sorun çıktı ilk gebeliğim zaten ağlamakla geçti oğlum sağlıkla doğdu ultrasonda bişey cikmadiysa endişe etme testinde temiz cikcak Allah'ın izniyle kendinide bebeğinide strese sokma

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda 170 gram 12 cm olmuş bebitom kıpır kıpırdı yine doktor maşallah çok hareketli dedi video çektim izleyip izleyip duruyorum çok güzel Bi duygu ya doktor midem yanıyor bazen dedim şurup yazdı rennie duo, omega3 ve demir kullanıyorum zaten herkes hayırlı ve sağlıklı haberler alsın inşallah

Canım temiz çıkıcak inşallah üzme kendini bebeğini ultrasonda iyi çıkmış sıkma canını

Ben multivitamin olarak Efa mom kullanıyorum. Demir ilacım da Feramat. Ama bence senin sürecini bilen devamlı takibinde olduğun doktoruna danışarak al ilaçlarını canım

Şuanda +4 teyim bende. İlk gebeligimde şeker vardi. İlk gebelikte şeker cikanlarda ikinci gebelikte çok yüksek oranda çıkar dedi doktorum çok erken diyete başladık. Daha şekere ait belirti yasamiyorum ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Doktorum hızlı kilo olmanın şekerin yükselmesine sebebiyet verebileceği için kilo almamami istiyor.

Kızlar merhaba herkese konuşmalara katilamasam da okuyorum hepsini listeye ekleyeceğim arkadaşlar var, kenarda tutuyorum ilk müsait vakitte ekleyeceğim.
Bir süredir konserve ve kızın kışlık meyvesulari salçası vs ile ilgileniyorum bir yandan da buzluğa pratik şeyler koymaya çalışıyorum. Günüm çok yoğun geçiyor. Akşam gece kızda nefes alamama sorunu başladı bu sabahta öksürük başlayınca doğru doktora gittik kanda yüksek enfeksiyon çıktı.antibiyotikler ilaçlar ve elimde nebulizatorle geziyorum şuan. Burunlar tıkalı gözler kırmızı öksüren 2 yaş bebeğinin hem 2 yaş sendorum hem üstüne hastalığa bağlı nazliligiyla şuan pilim bitmiş durumdayım. Eşimi günün son ilacı ventil karışımını yapip kızın başına koydum bende konuşmaları okudum.
Son 1 haftadır ev taşımayla ilgili yüksek stres ve kaygiya girince benim açık olan iştah komple kapandı ve yaklaşık 3 gündür sabah kahvaltısı dışında içim hiçbir şey istemiyor. Kusma bulantı yok ama sürekli tokum. Öğle yarım meyve yersem yerim zorla yoksa onu da aramıyorum.aksam yemeği olmasa hiç aramam yani o derece. Kan ilacı vitamin vs içmek hiç aklıma gelmiyor resmen. Sabah kalkınca aaaa ben dün ilaçlarımı içmeyi unuttum modundayim bugün unutmayayım diyorum sonra bakıyorum yine unutmusum....
Kısa ve öz olarak bizde durumlar bu...

Çok geçmiş olsunnn Yemek için zorlama kendini canım dönem dönem iştahımız artabilir ya da azalabilir bana normal geliyor. Bazen canım hiç bi şey istemiyor bazen de bütün gün bi şey yememiş gibi delicesine acıkıyorum. Bir günüm bir günümü tutmuyor. İlaçları ben de unutuyodum bazen o yüzden telefona hatırlatma alarmları kurdum içmem gereken saatte alarm çalıyor iyi oldu düzene oturdu böylece. Sen de alarm gibi bir şey kurabilirsin ilaçların için

ocean mummy multivitamin, magosit magnezyum ve gyno ferro sanol demir hapı kullanıyorum ben.
aile hekiminiz gebelere genel olarak verilenleri biliyordur zaten hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri kullanıyoruz

Çok geçmiş olsun canım Çocuklar hasta olmasın valla. Hemen toparlasın inşallah Sende kendini çok yorma her şeyi 4 4lük yapmaya çalışma. Dinlenmeye de ihtiyacın var. Bi de taşınma olayı işin içine girerse iyice hırpalanacaksın. Güçten düşmemeye çalış hem bu kadar koşuşturup hem yememezlik yapma. Yorgunluktan kapanıyor iştahın

Çok geçmiş olsun ayrıca kolay gelsin canım. Bizde de tadilat var günler bana haram oldu artık. Şu süreçte en güzeli sakin bir hayat ama nerdeee

günaydın arkadaşlar, uyku için bu zamanlarda ne içebilirim yiyebilirim ? ben ezelden az uyuyan biriyim ama bu ara stres yaptım çeşitli şeylerden hepten gözüm kapanmaz oldu. papatya çayını araştırdım çelişkiye düştüm. varsa önerilerinizi bekliyorum

Bitki çayı ile hiç aram olmadığı için öneri yapamıcam canım denemedim ama uyku için en etkilisi süt ürünleri bence ayran özellikle. Fakat bünyen az uyumaya alıştıysa da biraz zor gıdalar ile bunu düzeltmek. Ben de gece erken uyuyup sabah erken uyananlardanım. Gece uykusuna dalmadan önce duş alıp, sakinleştirici müzikler dinlemekte insanı baya mayıştırıyor. Kitap okumak ve youtubedan bir şeyler izlemekte aynı şekilde. Stresini yaptığın düşünceleri düşünmemiş oluyorsun en azından kafan dağılıyor ve daha rahat uykuya geçiyorsun.

Sağlık ocağında yaptırdığım testlerin bazıları çıkmış. En korktuğum şekerdi normal çıkmış çok şükür Tsh da 0,97 çıkmış aynı seviyelerde o da iyi. Ama Demir çok yükselmiş ilk hamile kaldığımda 93 müş değerim. Referans aralığı 50-170 benim bu testte 257 çıkmış Cumartesi bi sorucam doktora ilaca devam mı bırakayım mı diye. Bu tarz durumlarda bıraktırıyorlar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…