• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyor 😛😛 Rheaa Rheaa listeye ekleyebilirsin kuzum ismi kesin değil ama ben Ada koymak istiyorum😄😄
Onun dışında herhangi bir problem yoktu 14+0 ım bebişimde yerinde durmuyordu🧿🤲🏻 Allahıma bin şükür hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah 🌸
Hadi gözün aydin Hayirli uğurlu olsun darısı başıma İNSAALLAH ben de kiz istiyorum doktor pek kiza benzetemese de🤭🤭🤭

Kızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyor 😛😛 Rheaa Rheaa listeye ekleyebilirsin kuzum ismi kesin değil ama ben Ada koymak istiyorum😄😄
Onun dışında herhangi bir problem yoktu 14+0 ım bebişimde yerinde durmuyordu🧿🤲🏻 Allahıma bin şükür hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah 🌸
Tebrikler🎊🎊🎊 Kiz istiyordunuz degil mi? Masallah Allah nazardan korusun 🤲💕

Selam kızlar :KK54: Herkes iyidir inşallah.. Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun :KK36::KK200:

Bugün 14+1 olarak 15. haftama girmiş bulunuyorum ben de şükür 🙏
Çarşamba günü doktor kontrolüm var :rolleyes: 3 hafta geçmiş oluyor. Yavruşu çok merak ediyorum, inşallah iyidir 🙏 ve umuyorum cinsiyeti artık öğreniriz 😏 🤩 Muhtemelen yalnız gideceğim kontrole. Cinsiyeti öğrenirsem de bir tek benim haberim olacak. Ben de evdekilere cinsiyet partisi mi versem :KK8::KK48:Bu işte bir terslik var ama, hoş olabilir 😅😅 Gerçi eşim şehir dışında olabilir. Dönüşünü beklemek de çok zor gelir yani :) Neyse aman bir öğreneyim de :)
selam canım

doktora giden nipt testinde benim anladığım cinsiyet belliymiş. benim pazartesi verdiğim test sonucu cuma çıktı, resmen ışık hızıyla, bana gelen kopya çok az detaylı idi ama araştırmalarıma göre doktora cinsiyetlisi gidiyormuş, senin doktor ordan görüyordur yani :) benimki zaten erkek demişti genetik testine göre de erkek ve sağlıklı hayırlı olsun dedi whatsapptan :)

hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah öğrenelim artık bebişimizin cinsiyetini

Kızlar tayt almıştım deneyim dedim göbeğime şok oldum şaka göbeği mi bu içerde birkaç çocuk daha olabilir bidaha mi baksak😅😅😅😅🤣🤣🤣 13+5 bugün 😍

Eklentiler

• 522C2DB0-C8DA-48FC-942D-1E175361CA4C.webp
    522C2DB0-C8DA-48FC-942D-1E175361CA4C.webp
    40 KB · Görüntüleme: 121
canım kendine sürekli stres yapma benim bu 4. hamileliğim 1. düşük 2. 4 yaşında bir kızım var 3. düşük şimdi 4. ye hamileyim sen tabiki dikkatli davranacaksın ama sağlıksız bir gebelik sürekli yatıp hareket de etmesen durmuyor malesef benim 3. gebeliğim gibi bu hamileliğimde de ara ara lekelenmeler yaşadım kırmızı değildi ama kanama alanlarım oluştu dinlendim şimdi de dikkatli davranıyorum iğne kullanıyorum kan pıhtılaşması sebebiyle ve progestan kullanıyorum. Dua et ve kendini çok yormamaya çalış Rabbim yardımcımız olsun bu süreci sağlıkla atlatalım inşallah :dua:

hoş geldin canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :dua: başkasının hamilelik günlüğünün altında pembe bir yer var oraya tıklayarak yapabilirsin yada kendi sayfanda hesap detayları altında bebeğinin tahmini doğum tarihi var onu girerek de yapabilirsin :emir_bebek:

canım ayrıntılı ultrason için fiyat aldın mı?

canım devlette de özelde de yaptırdım devlette 2 haftada özelde 10 günde çıktı sonucum e nabızda sadece kan sonuçları yazar doktorda oluyor rapor devlette gidince çıktı verdiler özeldeki doktorum çıktı vermedi direk sonuçları okudu bna.

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim en doğru zamanda sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana :dua:
Tesekkkurler , 16. Gebelik haftamdayım suan lekelenme bendede oluyodu ama bir kere mini fırın kaldırdım zorladım kendimi hissettim 3 saat sonra kırmızı kanamam oldu cok korktum 2 gun agrısızdı sonra bir anda sarıya döndü gecen cuma doktora gittiğimde kucuk bir kanama alanı gördugunu soyledi bunun kahrengi sekılde gelebilecegını soyledi fakat sarı gelıyor akıntım gelmıyor cok dikkat edıyorum ve edecegım artık

17+5 haftalık oluyorum o zaman. Madem öyle ne demeye kafasına göre gün veriyorlar acaba hey allahım 🤦‍♀️
Sorma ben de gıcık oldum boşu boşuna gittim öyle tansiyonum falan ölçtü kiloma baktı kalp atışını dinledi. Bütün bunları aşı olacağım gün de yapabilirdi sanki😅🤦‍♀️ neyseki evime çok yakın sağlık ocağı

Kızlar tayt almıştım deneyim dedim göbeğime şok oldum şaka göbeği mi bu içerde birkaç çocuk daha olabilir bidaha mi baksak😅😅😅😅🤣🤣🤣 13+5 bugün 😍
Oyyy kız bu nee 😍😂 18.haftama girdim anca bu kadar var ya da yok karnım 🤭 çok minnoş duruyor ya benimki de çıksın artıkkkk🙈

Masallah masallah 🤲 Ben de 13+6 dayim. Ancak henuz bu duzeyde belli degil. Acikcasi istemiyorum. Saklandigi kadar saklansin bebegim 🤭 Sizinki cok guzel masallah. Herkesinki farkli oluyor. Hatta soyleki benim kizimda daha cok belirgindi. Bundan pek degil, kesin olmamakla birlikte erkek demisti doktor. Bakalim persembe insallah biz de ogrenecegiz cinsiyetini 😌💕

Sorma ben de gıcık oldum boşu boşuna gittim öyle tansiyonum falan ölçtü kiloma baktı kalp atışını dinledi. Bütün bunları aşı olacağım gün de yapabilirdi sanki😅🤦‍♀️ neyseki evime çok yakın sağlık ocağı
Ay bende gıcık oldum şimdiden 😄😄 allahtan benimkide yakında 5 dkka da gider gelirim 😂

Yani ürünün kalitesine göre değişkenlik göstermekle birlikte benim tercihim montessori olması ve sağlık açısından zararsız olması yani doğal ağaç olmasi( masif agac) şu görseli bırakıyorum...
Fiyat karyola dolap ve şifonyer fiyatı sadece. Yatak vs dahil değil 🤧🤧🤧🤧
😒 aşırı pahalı değil mi yaaa ama çok güzelll beş sene kullanacaklar maksimum sonra arabalı oda istiyorum diyip hoppp bunlar gidip yenisi gelecek… çocuk çok masraflı derlerdi inanmazdım çalışıp kazanıp umarsızca harcama yaptığım 10 seneme bakıyorum ne özgürce yıllarmış.. ilk defa son bir aydr istemsizce kısıtlıyorum kendimi masrafım çok olcak bu çantayı da almayayım çocuğa şunu alırım, saç bakımı yaptırmayım onun yerine biriktir kızımın okul parası yaparım.. annelik beni bile tutumlu yaptı daha neler göreceğiz 😅

Masallah masallah 🤲 Ben de 13+6 dayim. Ancak henuz bu duzeyde belli degil. Acikcasi istemiyorum. Saklandigi kadar saklansin bebegim 🤭 Sizinki cok guzel masallah. Herkesinki farkli oluyor. Hatta soyleki benim kizimda daha cok belirgindi. Bundan pek degil, kesin olmamakla birlikte erkek demisti doktor. Bakalim persembe insallah biz de ogrenecegiz cinsiyetini 😌💕
Acaba cinsiyetle alakalı mi çünkü benimki de kiz 🙈 size de çok çok masallah 🧿🥹😍

Aynen öyle ben de komple oda takımı almadım en azından kızımın eşyaları vardı zaten. Ona ek aldım. Gerçekten de Allah yardımcımız olsun geçinmek çok zorlaştı artık
Bana da yakınım vereyim oda takımını 4 yıl önce aldım kullanmadım bile doğru dürüst dedi gerek yok alırım ben demiştim ilk çocuk heyecanıyla ve tabiki şu fiyatlardan habersiz olarak😓 şimdi arayıp alacağım eşyaları başkasına verme dedim acil transfer aracı bulup almam lazım şansa bırakmak istemiyorum 😅

Back
X