- 5 Mart 2013
- 23.554
- 44.685
- 798
Kesinlikle canım insan bi tuhaf oluyorAyyy çok güzel bir hismis gerçekten 16 haftadir yaşadığım tüm zorluklar uçtu gitti ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canım insan bi tuhaf oluyorAyyy çok güzel bir hismis gerçekten 16 haftadir yaşadığım tüm zorluklar uçtu gitti ❤
Ikili test yaptirmis miydin bu testler zaten başlı başına stres şimdiki aklım olsa ultrasonda bi sıkıntı yoksa yaptirmazdimİnşallah teşekkür ederim.3lü test sonucum da trisomy 18 riskim yüksek çıktı
Hadi gözün aydin Hayirli uğurlu olsun darısı başıma İNSAALLAH ben de kiz istiyorum doktor pek kiza benzetemese deKızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyor![]()
Rheaa listeye ekleyebilirsin kuzum ismi kesin değil ama ben Ada koymak istiyorum
Onun dışında herhangi bir problem yoktu 14+0 ım bebişimde yerinde durmuyorduAllahıma bin şükür hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah
![]()
TebriklerKızlar kontrolden çıktım kesin KIZIM oluyor![]()
Rheaa listeye ekleyebilirsin kuzum ismi kesin değil ama ben Ada koymak istiyorum
Onun dışında herhangi bir problem yoktu 14+0 ım bebişimde yerinde durmuyorduAllahıma bin şükür hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah
![]()
selam canımSelam kızlarHerkes iyidir inşallah.. Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun
Bugün 14+1 olarak 15. haftama girmiş bulunuyorum ben de şükür
Çarşamba günü doktor kontrolüm var3 hafta geçmiş oluyor. Yavruşu çok merak ediyorum, inşallah iyidir
ve umuyorum cinsiyeti artık öğreniriz
![]()
Muhtemelen yalnız gideceğim kontrole. Cinsiyeti öğrenirsem de bir tek benim haberim olacak. Ben de evdekilere cinsiyet partisi mi versem
Bu işte bir terslik var ama, hoş olabilir
Gerçi eşim şehir dışında olabilir. Dönüşünü beklemek de çok zor gelir yani :) Neyse aman bir öğreneyim de :)
İkili test yaptırdım onda da yaş riskim çıkmıştı sadece.Şimdiye kadar ultrasonda bi sıkıntı çıkmamıştıIkili test yaptirmis miydin bu testler zaten başlı başına stres şimdiki aklım olsa ultrasonda bi sıkıntı yoksa yaptirmazdim
Tesekkkurler , 16. Gebelik haftamdayım suan lekelenme bendede oluyodu ama bir kere mini fırın kaldırdım zorladım kendimi hissettim 3 saat sonra kırmızı kanamam oldu cok korktum 2 gun agrısızdı sonra bir anda sarıya döndü gecen cuma doktora gittiğimde kucuk bir kanama alanı gördugunu soyledi bunun kahrengi sekılde gelebilecegını soyledi fakat sarı gelıyor akıntım gelmıyor cok dikkat edıyorum ve edecegım artıkcanım kendine sürekli stres yapma benim bu 4. hamileliğim 1. düşük 2. 4 yaşında bir kızım var 3. düşük şimdi 4. ye hamileyim sen tabiki dikkatli davranacaksın ama sağlıksız bir gebelik sürekli yatıp hareket de etmesen durmuyor malesef benim 3. gebeliğim gibi bu hamileliğimde de ara ara lekelenmeler yaşadım kırmızı değildi ama kanama alanlarım oluştu dinlendim şimdi de dikkatli davranıyorum iğne kullanıyorum kan pıhtılaşması sebebiyle ve progestan kullanıyorum. Dua et ve kendini çok yormamaya çalış Rabbim yardımcımız olsun bu süreci sağlıkla atlatalım inşallah
hoş geldin canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallahbaşkasının hamilelik günlüğünün altında pembe bir yer var oraya tıklayarak yapabilirsin yada kendi sayfanda hesap detayları altında bebeğinin tahmini doğum tarihi var onu girerek de yapabilirsin
canım ayrıntılı ultrason için fiyat aldın mı?
canım devlette de özelde de yaptırdım devlette 2 haftada özelde 10 günde çıktı sonucum e nabızda sadece kan sonuçları yazar doktorda oluyor rapor devlette gidince çıktı verdiler özeldeki doktorum çıktı vermedi direk sonuçları okudu bna.
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim en doğru zamanda sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana![]()
Sorma ben de gıcık oldum boşu boşuna gittim öyle tansiyonum falan ölçtü kiloma baktı kalp atışını dinledi. Bütün bunları aşı olacağım gün de yapabilirdi sanki17+5 haftalık oluyorum o zaman. Madem öyle ne demeye kafasına göre gün veriyorlar acaba hey allahım![]()
Oyyy kız bu neeKızlar tayt almıştım deneyim dedim göbeğime şok oldum şaka göbeği mi bu içerde birkaç çocuk daha olabilir bidaha mi baksak13+5 bugün
![]()
Ben de şoktayım hergün bakıp idrak etmeye çalışıyorum bence seninki bir anda cıkacak birkaç haftaya kadarOyyy kız bu nee18.haftama girdim anca bu kadar var ya da yok karnım
çok minnoş duruyor ya benimki de çıksın artıkkkk
![]()
Çok güzel olmuş canım artık herkese burda ben de varım diyor resmen :))))Kızlar tayt almıştım deneyim dedim göbeğime şok oldum şaka göbeği mi bu içerde birkaç çocuk daha olabilir bidaha mi baksak13+5 bugün
![]()
Masallah masallahKızlar tayt almıştım deneyim dedim göbeğime şok oldum şaka göbeği mi bu içerde birkaç çocuk daha olabilir bidaha mi baksak13+5 bugün
![]()
Ay bende gıcık oldum şimdidenSorma ben de gıcık oldum boşu boşuna gittim öyle tansiyonum falan ölçtü kiloma baktı kalp atışını dinledi. Bütün bunları aşı olacağım gün de yapabilirdi sankineyseki evime çok yakın sağlık ocağı
Yani ürünün kalitesine göre değişkenlik göstermekle birlikte benim tercihim montessori olması ve sağlık açısından zararsız olması yani doğal ağaç olmasi( masif agac) şu görseli bırakıyorum...
Fiyat karyola dolap ve şifonyer fiyatı sadece. Yatak vs dahil değil![]()
Evett canımmmm şükürÇok güzel olmuş canım artık herkese burda ben de varım diyor resmen :))))![]()
Acaba cinsiyetle alakalı mi çünkü benimki de kizMasallah masallahBen de 13+6 dayim. Ancak henuz bu duzeyde belli degil. Acikcasi istemiyorum. Saklandigi kadar saklansin bebegim
Sizinki cok guzel masallah. Herkesinki farkli oluyor. Hatta soyleki benim kizimda daha cok belirgindi. Bundan pek degil, kesin olmamakla birlikte erkek demisti doktor. Bakalim persembe insallah biz de ogrenecegiz cinsiyetini
![]()
Bilemedim ben de... Normalde pek inanmam boyle gobek yapisi, yok con takvimi yok fal vs vs hic inanmam ama yani ikinci olmasina ragmen belli degilAcaba cinsiyetle alakalı mi çünkü benimki de kizsize de çok çok masallah
![]()
Bana da yakınım vereyim oda takımını 4 yıl önce aldım kullanmadım bile doğru dürüst dedi gerek yok alırım ben demiştim ilk çocuk heyecanıyla ve tabiki şu fiyatlardan habersiz olarakAynen öyle ben de komple oda takımı almadım en azından kızımın eşyaları vardı zaten. Ona ek aldım. Gerçekten de Allah yardımcımız olsun geçinmek çok zorlaştı artık
Yaa ama çok Tatlışşş benimde biraz çıktı seninki kadar varKızlar tayt almıştım deneyim dedim göbeğime şok oldum şaka göbeği mi bu içerde birkaç çocuk daha olabilir bidaha mi baksak13+5 bugün
![]()