İçini ferah tut. Bebeğin için en iyi kararı vermişsin, allahın izni ile hiç bir sorun çıkmayacak ve senin de için rahatlamış olacakEvet canım öyle söyledi doktor da,ben riskinden korkuyorum dedim 17yıldır sadece bir hastamız amniyosentezden dolayı düşük yapmış o da belki sağlıksızdı ondan düştü bilemeyiz dedi.
Canım Allahın izniyle sağlıcakla ol işlemi sonuçlarında güzel çıksın inşallah stres yapma ama bu süreçte kendineEvet canım testin istatistiksel değer verdiğini biliyorum ama böyle bi ihtimal olması bile insanı yıpratıyor.İnşallah güzel çıkar sonuçlarım ve inşallah sorunsuz olur yarınki işlem.teşekkür ederim
Ben 16 bitene kadar içmeye devam ediyorum günde 2 tane prilam ı. 1 hafta kaldı ama bırakmaya korkuyorum cok kotuydum 12-13-14 özellikleKızlar selam, benim bulantılarım hala bitmedi, çıkarmıyorum ama acayip bir bulantı hissim var sabah iyiyim ama öğleden sonra artıyor akşam artık belli bir saatte uyumazsam dayanılmaz seviyede oluyor çok can sıkıcı hal almaya başladı, 14. haftaya girdim sizin ne zaman sonlanmıştı?
Ben de Tokatlıyım resadiyeliyim hem deAa öylemi canım ne güzelbende reşadiye liyim
Her hastanenin farkli midir deger araligiPapp_a=649
Hcg=96 çıkmış
Değer aralığı hakkında bilgim yok ama düşük riskli çıkmıştı sonucum
sanmıyorum çok fark olacağını benHer hastanenin farkli midir deger araligi
Virgülü falan anlamadim kiBilemedim bende nasil cikti 1 günde.sizin nasl farklı peki
Benim pap-a 0.996Her hastanenin farkli midir deger araligi
Aaa hemşehrim varmış yaa canım benimBen de Tokatlıyım resadiyeliyim hem de
İnşallah canım teşekkür ederimCanım Allahın izniyle sağlıcakla ol işlemi sonuçlarında güzel çıksın inşallah stres yapma ama bu süreçte kendinekaç günde çıkıyormuş sonuç
İnşallah canım çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinİçini ferah tut. Bebeğin için en iyi kararı vermişsin, allahın izni ile hiç bir sorun çıkmayacak ve senin de için rahatlamış olacakKötü olasıklıklar her zaman her koşulda mevcut iyi düşün artık teknoloji aletler her şey gelişti içini ferah tut
15+1 deyim gece yatmadan prilam iciyorum hala ve aksam yemeginden sonra midem çok bulanıyor özellikle birazcik yagli baharatli bir sey yesem çikariyorum hemen. Doktorum 16.haftadan sonra prilamı bırakmami söyledi o vakitten sonra miden bulaniyorsa hamilelikten degildir baska sebep vardir dediKızlar selam, benim bulantılarım hala bitmedi, çıkarmıyorum ama acayip bir bulantı hissim var sabah iyiyim ama öğleden sonra artıyor akşam artık belli bir saatte uyumazsam dayanılmaz seviyede oluyor çok can sıkıcı hal almaya başladı, 14. haftaya girdim sizin ne zaman sonlanmıştı?
Allah yardımcınız olsun insallah herhangi birsey cikmadan saglikla kucaginiza alirsiniz.İnşallah canım teşekkür ederim1hafta sonra ön sonuç.ön sonuçtan 3hafta sonra da kesin sonuç dedi doktor
Evet benim de ayni, baharatlı yağlı şeyler yediğimde midem bulanıyor daha çok. Ama 16.hafta yine erken bence tüm hamilelik boyunca bulanti yaşayanlar var, acaba prilam uzun süreli kullanilmasin diye öyle demiş olabilir mi.15+1 deyim gece yatmadan prilam iciyorum hala ve aksam yemeginden sonra midem çok bulanıyor özellikle birazcik yagli baharatli bir sey yesem çikariyorum hemen. Doktorum 16.haftadan sonra prilamı bırakmami söyledi o vakitten sonra miden bulaniyorsa hamilelikten degildir baska sebep vardir dedi
Bilmiyorum bir zarari yok prilamın aslında gerçi ben mide bulantısıyla bas ediyorum ama bu agız tadım bi eksilil acılık içtiğim vitaminlerden mi oluyor yoksa süt peynir falan onlar mi yapiyor bilmiyorum bütün gün 5 kere disimi fırcaliyorum naneli bir seyler yiyip duruyorum gecmiyor yemeklerinde tadı tuzu olmuyor böyle oluncaEvet benim de ayni, baharatlı yağlı şeyler yediğimde midem bulanıyor daha çok. Ama 16.hafta yine erken bence tüm hamilelik boyunca bulanti yaşayanlar var, acaba prilam uzun süreli kullanilmasin diye öyle demiş olabilir mi.
İnşallah teşekkür ederim.ön sonuçta ne çıkıyor detaylı sormadım.az çok bi ipucu veriyordur mutlakaAllah yardımcınız olsun insallah herhangi birsey cikmadan saglikla kucaginiza alirsiniz.
Surec de uzunmuş, nipt yaptirsaniz maksimum 2 hafta, 5 gunde öğrenenler bile var. Ön sonucta ne çıkıyormuş onu sordunuz mu
Belli oldu mu canım cinsiyet hadi sağlıkla gelsinCanım seni etiket yapamadım erkekmis benim bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?