- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 32
ay o kadın bizim sayfada kimseyi bilemedi resmen ya galiba bi beni tutturdu
Ben de gördüğüme o kadar emindim ki kıyafet bile aldım ama şaşırttıValla esim de oyle bi kabariklik gordu 13.haftadayiz doktora sordu erkek mi pipi gordum diue doktor benn gormedim dedi baska bisey de olabilir sonuçta doktor gorur yani ama bana kiza benzetemedim dedi tipindenöyleyse evde toplam 3 tane herif olcak arasında deliririm artik ben
Sağlıkla gelsin inşallah canımBugün doktordaydim erkek olacakmış ilk bebeğimde erkekti kız istiyordum ama nasip sağlıklı doğsunda
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinBugün doktordaydim erkek olacakmış ilk bebeğimde erkekti kız istiyordum ama nasip sağlıklı doğsunda
Ay bu görüntü cok guz3l ya hemen böyle görmek istiyorum ultrasondan daha canli yaYa ben son ultrason kontrolünden beridir acayip duygusalim, sık sık fotolara bakıyorum, okadar masum ve bize muhtaçlar ki insan acayip oluyor. iyi ki gelmişler
Sana kiz mi dediBen de gördüğüme o kadar emindim ki kıyafet bile aldım ama şaşırttı
Hersey nasip elbette Hayirlisi sagliklisini versin ALLAH benim de bir oğlum var 2.yi kiz istiyordum ama doktor kiza benzetemedim dedi umudum kırıldı ama 2 gundur kendimi erkege hazirladim yeterki sağlıklı olsun oğlumla yoldaş olurlar diyorumBugün doktordaydim erkek olacakmış ilk bebeğimde erkekti kız istiyordum ama nasip sağlıklı doğsunda
Ya öyle oluyor ben hep içimden kız geçerdi ilk ultrasonda erkek sandığımda kız istiyordum ama nasip sağlıkla gelsin dedim tam bu fikre alıştırdım kendimi 2 hafta sonra kız olduğunu öğrendim bu seferde erkek istiyordum dedimBugün doktordaydim erkek olacakmış ilk bebeğimde erkekti kız istiyordum ama nasip sağlıklı doğsunda
Yok DNA testinde kız çıktıSana kiz mi dedi
Dogru ondan erken öğrenmişsin valla eger erkek değilse bizimkisi de oyle bisey olabilir bakalim 3 hafta sonra kesin belli olurYok DNA testinde kız çıktıAma o gördüğüm şey kordonmuş demekki
Ay o neKızlar bizim bebislerde astronot tuluma ihtiyacımız olmaz demi benimkinin doğumu 29 Mart gösteriyor mesela?
Gerçekten çok şaşırıyorumay o kadın bizim sayfada kimseyi bilemedi resmen ya galiba bi beni tutturdu
Bende öyle düşünüyorumBence cogunluga kız diyor o sayfa :) bize de yüzde 90 kız demisti 12 haftalikken, 15 te erkek olduğunu öğrendik
Sizin 13te hala belli olmadıysa bence kız ihtimali de var canim, erkekler 11.haftada bile belli olabiliyor çünkü. Umutlandırmak istemem tabi ama kafa yapısına göre filan yorumladiysa yani pipiyi net gormediyse yanılma payı var bence, çünkü benzetemedim demis sadece ihtimal vermiş. Sağlıkla gelsin inşallahDogru ondan erken öğrenmişsin valla eger erkek değilse bizimkisi de oyle bisey olabilir bakalim 3 hafta sonra kesin belli olur
Yok canım astronotu bir dahaki kış için düşünürsünüz ama hastaneye giderken filan usutmemek için polar ya da kalin ayakli tulum bakabilirsin belkiKızlar bizim bebislerde astronot tuluma ihtiyacımız olmaz demi benimkinin doğumu 29 Mart gösteriyor mesela?
Tamam canım öyle bakayımYok canım astronotu bir dahaki kış için düşünürsünüz ama hastaneye giderken filan usutmemek için polar ya da kalin ayakli tulum bakabilirsin belki
Ben hiç hissetmedim ya rüyamda da görmedim. Sen nasil hissettin :) Bu sayfa yüzde 90 kiz ve başka bir sayfa yüzde 70 kız dedi, esim de cok kız istediği için kız diye beklentiye girmiştim. Onceki hamileligimde de bu kadar bulanti halsizlik yasamadim farkli gibi geldi. Keşke 12+5 te perinatolog a sorsaydim diyorum, dikkatli baksa detaylıda görürdü çünkü ama ona gitme sebebim bu değildi kurcalamadim. Ben kızı da erkeği de cok severim gerçekten hiç ayirmam sadece beklentiye sokuyor gereksizmis.Bende öyle düşünüyorumZaten %50 olasılık var Bana hep çok net dedi o yüzden eşim sürekli canım kızım diye karnımı seviyor bende özele gitsem daha erken öğrencektim ama beklemek istedim ben zaten hiç kız olcağınıda düşünmemiştim hep erkek hissettim
Kızlarr bugün devlette randevum vardı ikili taramınında sonuçlarını aldım çok şükür bir sorun yokmuş bebişte çok iyiymişUltrasona göre hep 2 gün geriydi ama bu seferde 2 gün ileri çıktı yani 15+0 çok sevindim Bu arada doktorum üçlü ve dörtlü taramalarıda yaptırmamı istedi üçlüye 16 da git dedi. Eşimin memleketini tayini çıktı artık Tokatta bir doktor bulmam lazım Ay bide annem cinsiyetini sordu aslında ben öğrenmeyecektim balon patlatcaktık ve hep erkek hissediyodum çünkü hiç belirtim olmadı bulantı kusma vs. doktorumda birden Erkek dedi Annem annesi öğrenmeyecekti deyince gibi diyim de kordonda olabilir dedi İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Aslında rüyamda görmek istiyodum hiç görmedimBen hiç hissetmedim ya rüyamda da görmedim. Sen nasil hissettin :) Bu sayfa yüzde 90 kiz ve başka bir sayfa yüzde 70 kız dedi, esim de cok kız istediği için kız diye beklentiye girmiştim. Onceki hamileligimde de bu kadar bulanti halsizlik yasamadim farkli gibi geldi. Keşke 12+5 te perinatolog a sorsaydim diyorum, dikkatli baksa detaylıda görürdü çünkü ama ona gitme sebebim bu değildi kurcalamadim. Ben kızı da erkeği de cok severim gerçekten hiç ayirmam sadece beklentiye sokuyor gereksizmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?