• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ay o kadın bizim sayfada kimseyi bilemedi resmen ya galiba bi beni tutturdu
Valla esim de oyle bi kabariklik gordu 13.haftadayiz doktora sordu erkek mi pipi gordum diue doktor benn gormedim dedi baska bisey de olabilir sonuçta doktor gorur yani ama bana kiza benzetemedim dedi tipinden 😄öyleyse evde toplam 3 tane herif olcak arasında deliririm artik ben 😊😊
Ben de gördüğüme o kadar emindim ki kıyafet bile aldım ama şaşırttı 😅

Bugün doktordaydim erkek olacakmış ilk bebeğimde erkekti kız istiyordum ama nasip sağlıklı doğsunda 🙏
Sağlıkla gelsin inşallah canım 🧿❤️ bizim de 2.erkek, kız erkek farketmez saglikli olsunlar yeter dedigin gibi. evde bebek sesi, büyüdüklerinde kahkahaları evin o tatlı gürültüleri herseye deger :)

Bugün doktordaydim erkek olacakmış ilk bebeğimde erkekti kız istiyordum ama nasip sağlıklı doğsunda 🙏
Hersey nasip elbette Hayirlisi sagliklisini versin ALLAH benim de bir oğlum var 2.yi kiz istiyordum ama doktor kiza benzetemedim dedi umudum kırıldı ama 2 gundur kendimi erkege hazirladim yeterki sağlıklı olsun oğlumla yoldaş olurlar diyorum

Ya öyle oluyor ben hep içimden kız geçerdi ilk ultrasonda erkek sandığımda kız istiyordum ama nasip sağlıkla gelsin dedim tam bu fikre alıştırdım kendimi 2 hafta sonra kız olduğunu öğrendim bu seferde erkek istiyordum dedim 😄 Sağlıkla gelsinler de 🥰

Bence cogunluga kız diyor o sayfa :) bize de yüzde 90 kız demisti 12 haftalikken, 15 te erkek olduğunu öğrendik
Bende öyle düşünüyorum 🤔 Zaten %50 olasılık var 😅 Bana hep çok net dedi o yüzden eşim sürekli canım kızım diye karnımı seviyor 😅😅 bende özele gitsem daha erken öğrencektim ama beklemek istedim 🤭 ben zaten hiç kız olcağınıda düşünmemiştim hep erkek hissettim 😍💙

Dogru ondan erken öğrenmişsin valla eger erkek değilse bizimkisi de oyle bisey olabilir bakalim 3 hafta sonra kesin belli olur
Sizin 13te hala belli olmadıysa bence kız ihtimali de var canim, erkekler 11.haftada bile belli olabiliyor çünkü. Umutlandırmak istemem tabi ama kafa yapısına göre filan yorumladiysa yani pipiyi net gormediyse yanılma payı var bence, çünkü benzetemedim demis sadece ihtimal vermiş. Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar bizim bebislerde astronot tuluma ihtiyacımız olmaz demi benimkinin doğumu 29 Mart gösteriyor mesela?
Yok canım astronotu bir dahaki kış için düşünürsünüz ama hastaneye giderken filan usutmemek için polar ya da kalin ayakli tulum bakabilirsin belki

Bende öyle düşünüyorum 🤔 Zaten %50 olasılık var 😅 Bana hep çok net dedi o yüzden eşim sürekli canım kızım diye karnımı seviyor 😅😅 bende özele gitsem daha erken öğrencektim ama beklemek istedim 🤭 ben zaten hiç kız olcağınıda düşünmemiştim hep erkek hissettim 😍💙
Ben hiç hissetmedim ya rüyamda da görmedim. Sen nasil hissettin :) Bu sayfa yüzde 90 kiz ve başka bir sayfa yüzde 70 kız dedi, esim de cok kız istediği için kız diye beklentiye girmiştim. Onceki hamileligimde de bu kadar bulanti halsizlik yasamadim farkli gibi geldi. Keşke 12+5 te perinatolog a sorsaydim diyorum, dikkatli baksa detaylıda görürdü çünkü ama ona gitme sebebim bu değildi kurcalamadim. Ben kızı da erkeği de cok severim gerçekten hiç ayirmam sadece beklentiye sokuyor gereksizmis.

Kızlarr bugün devlette randevum vardı ikili taramınında sonuçlarını aldım çok şükür bir sorun yokmuş bebişte çok iyiymiş 🥰 Ultrasona göre hep 2 gün geriydi ama bu seferde 2 gün ileri çıktı yani 15+0 çok sevindim💃 Bu arada doktorum üçlü ve dörtlü taramalarıda yaptırmamı istedi üçlüye 16 da git dedi. Eşimin memleketini tayini çıktı artık Tokatta bir doktor bulmam lazım 😅 Ay bide annem cinsiyetini sordu aslında ben öğrenmeyecektim balon patlatcaktık ve hep erkek hissediyodum çünkü hiç belirtim olmadı bulantı kusma vs. doktorumda birden Erkek dedi 😅🧿💙💙 Annem annesi öğrenmeyecekti deyince gibi diyim de kordonda olabilir dedi 😅😂 İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 😍🥰

Canım ne mutlu güzel haberler almışsın, tebrik ederim. Ayrıca Tokat tayini için de hayırlı olsun ☺️ Çok şanşlısınız çok güzel sakin bir şehir. Biz de 3 sene yaşadık bir ilçesinde ve ilk çocuğumu orada doğurdum🤩 benim doktorum medicalpark’ta Mehmet Nalbant’tı. Çook iyi bir doktor 🤌🏻 Kesinlikle kendisine gitmenizi öneririm.

Ben hiç hissetmedim ya rüyamda da görmedim. Sen nasil hissettin :) Bu sayfa yüzde 90 kiz ve başka bir sayfa yüzde 70 kız dedi, esim de cok kız istediği için kız diye beklentiye girmiştim. Onceki hamileligimde de bu kadar bulanti halsizlik yasamadim farkli gibi geldi. Keşke 12+5 te perinatolog a sorsaydim diyorum, dikkatli baksa detaylıda görürdü çünkü ama ona gitme sebebim bu değildi kurcalamadim. Ben kızı da erkeği de cok severim gerçekten hiç ayirmam sadece beklentiye sokuyor gereksizmis.
Aslında rüyamda görmek istiyodum hiç görmedim 😅 İlk haftalardan itibaren hepdüşündükçe erkek oldğunu hissettim kız bana çok uzak geliyodu 🤭 Bizde aynı şekilde ilk çocuğumuzun kız olmasını istiyoduk ama sağlıklı olsunda önemli değil dedik 🥰 Mesela ilk beta değerinden falanda tahmin ettim akrabamızın ilk değeri 8 bin çıkmıştı onun cinsiyeti kızdı benim 354 çıktı ve onda bulantı kusma uyku hali falan vardı bende hiç biri olmadı 😅 annemde ultrasonda bu bebiş erkek hemen insan görümünü aldı derdi 😅 Gerçekten hiç gerek yokmuş kafa karışıklığı oluyor bide hazırlık yapılıyor 🤦 Ben kız odası kapı süsü bile almıştım 😂😂

Back
X