2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çekincenizde bence de haklısınız, herkesi uyaramaz. yetişkin olunca işe başlayınca çok büyüyünce yöneticilerini yabancıları herkesi insanın düzeltmesi pek mümkün olmuyor, çevresindeki yeni tanışacağı herkes tek isim söylüyor....ben de öyle mesela komşumuzun oğlu var adı Musa selim, çocuk 100 kez de düzeltse 2 isim insanın aklında kalmıyor 2 isim yerine tekini söylüyorsunuz daha rahat sonuçta ve akılda kalıcı....seven için tabiki güzel tercih meselesi ama eşim de iki isimli biri olarak oğluma tek isim koyduk ikinci de tek olacak inşallah :)

Aaa günde bi kere sürdüm ben, dur bende öyle yapiyim lieracla bütünleşmek mi lazım acaba çok geçmiş olsun
Arkadaşlarımdan günde bir kere kullanıp çatlamayanlar var. Bir arkadaşım bacak içlerine sürmedim sadece orası çatladı dedi günde bir defa kullanıyordu o. Ben biraz abartıyor olabilirim millet hamilelik boyunca bir iki kutu anca bitiriyor ben şuanda 2. Kutumu ve serumu bitirmek üzereyim ekstra olarak da soğuk sıkım yağlar alıp karıştırdım kakao Hindistan cevizi tatlı bandem vs vs banyoda sürüyorum kısacası günün her saati yağlı güreşçi gibi geziyorum son 3 ay da Clarins de kullanmayı düşünüyorum sabah lierac öğlen serum gece clarins gibi. Eğer buna rağmen çatlarsam bütün formlarda yılın para tuzağı diye başlık açacağım

Valla ben de troid genno ferro sanal içinde folik asit b 12 var bi de devit3 damla baska bisi vermedi benim profesor onermiyormys multivitamin ama yine de sorcam ona gore imom ya da elenetal alcan

D vitamini gebeliğin en başından beri kullan dedi doktorum kullanıyorum, 3 hafta önce magnezyum ve multivitamin diye varsaydığım prenetal life verdi. Demir’e başlatmadı Henüz muhtemelen haftaya başla der onu da.

Kızlar korona olup da burun akıntısı yaşayan var mı ? Test yaptıracağım ama halsizim. Covid de burun akıntısı olmuyor diyorlar öylesiyse hiç zorlamayım kendimi. Ateş yok boğaz ağrısı halsizlik burun akıntısı

katılıyorum, iki isimli cocuklara mümkün oldugunca iki ismiyle de hitap etmeye calısıyorum ama çevremizde cok cocuk olunca ve bazılarının isimleri de birbirine benzeyince karısıyor. mesela bir Ömer Kaan var bir de Ömer Yiğit, bazen sadece Kaan ya da Ömer diyorum, ikisini birbirine karıstırdıgım da oluyor. iki isim koyanların hassasiyetini anlıyorum ama çocuk icin de hayatı zorlastırmamak lazım bence. biz de Mete Can koyduk ama hep ilk ismiyle sesleniyoruz, okulunda arkadasları iki ismiyle hitap ediyormus, kim nasıl isterse, en önemlisi çocuk nasıl isterse oyle kullansın bence :)

ben geçirdiğimde burun akıntısı olmadı ama sonra farklı varyasyonları cıktı olabiliyor dediler bilemiyorum açıkcası. covid olsan ekstra alacagın takviye C&D vitaminleri. doktoruna sorsan en iyisi canım, çok geçmiş olsun

Kızlar nasılsınız bakamıyorum pek kızm hasta malum okullar açılınca çocuklar dökülmeye başladı. Bugün yollamadım ama şuan biraz toparladı ateşi de daha çıkmadı çok şükür… Bana sa bulaştırmamakta çalışıyor maske taktırıyorum evde genelde odasında duruyor.
Ben hiç bebeğin hareketlerini hissetmiyorum 18.haftadayım artık pıtpıt bişey atıyor ama çyle çok değil çok nadir mesela bugün hiç atmadı. Hareketlerini hissedenler var mı aranızda Asya da ne zaman hissettim hatırlamıyorum çok oldu çünkü. Okuyorum maşallah benim haftana kadar herkes hissetmiş :))))

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin en kısa sürede toparlanır inşallah canım bende her gün olmamakla beraber son 1 haftadır ara ara karnım seyiriyor bugün öğlen yemeğinden bu yana aralıklı olarak içerde gıcıklanma gibi hissettiriyor doktorum yavaş yavaş hissetmeye başlarsın ama hergün olmayabilir endişelenme dedi 24. haftaya kadar bu şekilde gider dedi bugün gördüm çok hareketli bir minik kuzu benim oğluşum benimde sürekli değil zaten canım aralıklı olması normal yani çok ciddi şekilde de değil zaten.

geçmiş olsun canım tam hastalık havası zaten mevsim geçişi. ben de hala hissetmiyorum öyle, aynı senin gibi arada kıpırtı oluyor o da saniyelik bizim bebeler uyuşuk çıktı

Yeni doğan çok kısa süre gidiyor, ben ilk başta giymesi için 1-3 ay alacağım kışlıkları yani.
Yazlık kıyafet pek giyilmiyor koca yaz çıtçıtlı badilerle geçiyor onlarda 3-6 ay badi alırım diye düşünüyorum

bebekten bebeğe değişiyor bence bu durum arkadaşımın aldığı yenidoğanlar yetmedi 1-3 lerin içinde kayboluyordu bebek ekstra almıştı bebeğin boyu kilosu etkili oluyor bu duruma biraz

Dolap gerçekten temiz ürünler olan bir uygulama, birde arkadaşım beni watsapta bir gruba aldı 2.el anneler paylaşım grubu diye oradada güzel ürünler ve temiz şeyler var
Ben de ocean mummy kullanıyorum
D vitamini damla
Ferro sanol kullanıyordum mide ağrısı ve kabızlık yaptı yarın doktora gideceğim değiştirir sanırım

Kızlarr bugün devlette randevum vardı ikili taramınında sonuçlarını aldım çok şükür bir sorun yokmuş bebişte çok iyiymiş Ultrasona göre hep 2 gün geriydi ama bu seferde 2 gün ileri çıktı yani 15+0 çok sevindim Bu arada doktorum üçlü ve dörtlü taramalarıda yaptırmamı istedi üçlüye 16 da git dedi. Eşimin memleketini tayini çıktı artık Tokatta bir doktor bulmam lazım Ay bide annem cinsiyetini sordu aslında ben öğrenmeyecektim balon patlatcaktık ve hep erkek hissediyodum çünkü hiç belirtim olmadı bulantı kusma vs. doktorumda birden Erkek dedi Annem annesi öğrenmeyecekti deyince gibi diyim de kordonda olabilir dedi İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

tebrik ederim artık bu haftalarda belli olur bence erkekler daha belirgin oluyor :)

Rheaa tabloya eklemek istersen bilgin olsun

Kizlar slm saglik ocaginda tsh icin kan veren var mi ne kadar da cikti sonuc acaba. Ben bu sabah verdim yarin dahiliye ye randevum var sonuc çıkar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…