Hahhahahhaha çok güldürdünüz beniArkadaşlarımdan günde bir kere kullanıp çatlamayanlar var. Bir arkadaşım bacak içlerine sürmedim sadece orası çatladı dedi günde bir defa kullanıyordu o. Ben biraz abartıyor olabilirim millet hamilelik boyunca bir iki kutu anca bitiriyor ben şuanda 2. Kutumu ve serumu bitirmek üzereyim ekstra olarak da soğuk sıkım yağlar alıp karıştırdım kakao Hindistan cevizi tatlı bandem vs vs banyoda sürüyorum kısacası günün her saati yağlı güreşçi gibi geziyorumson 3 ay da Clarins de kullanmayı düşünüyorum sabah lierac öğlen serum gece clarins gibi. Eğer buna rağmen çatlarsam bütün formlarda yılın para tuzağı diye başlık açacağım
MeehabalarKizlar slm saglik ocaginda tsh icin kan veren var mi ne kadar da cikti sonuc acaba. Ben bu sabah verdim yarin dahiliye ye randevum var sonuc çıkar mi acaba
Ben de aynı şekilde gyno ferro decavit kullanıyorum haftada bir balık ye dediValla ben de troid genno ferro sanal içinde folik asit b 12 var bi de devit3 damla baska bisi vermedi benim profesor onermiyormys multivitamin ama yine de sorcam ona gore imom ya da elenetal alcan
Ben sadece pıt pıt saniyelik gidip geliyorKızlar nasılsınız bakamıyorum pek kızm hasta malum okullar açılınca çocuklar dökülmeye başladı. Bugün yollamadım ama şuan biraz toparladı ateşi de daha çıkmadı çok şükür… Bana sa bulaştırmamakta çalışıyor maske taktırıyorum evde genelde odasında duruyor.
Ben hiç bebeğin hareketlerini hissetmiyorum 18.haftadayım artık pıtpıt bişey atıyor ama çyle çok değil çok nadir mesela bugün hiç atmadı. Hareketlerini hissedenler var mı aranızda Asya da ne zaman hissettim hatırlamıyorum çok oldu çünkü. Okuyorum maşallah benim haftana kadar herkes hissetmiş :))))
Bana da%80 kız dedi, doktorda %60 sonra %80 dedi bakalım yarın ne diyecek. Beni doğru bilseay o kadın bizim sayfada kimseyi bilemedi resmen ya galiba bi beni tutturdu
Bebisten haber ver ultrason yok mu büyümüştürkızlar şimdi doktordan geldim ocean mummy e başlamıştım zaten d vitamini ve kan ilacı başlattı soran arkadaşlar vardı aklımdayken yazayım dedim siz neler kullanıyorsunuz. ben bunların yanında ekstra troid ilacı, progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum malesef ama durumumdan kaynaklı.
Merhaba canimMeehabalarben 2. Ayımda hstanede yaptırdığım 3.28 çıkınca bide sağlık ocağında verip dahiliye gitim. Eutrox diye bi
İlaç verdi dahiliye 25 mg 1 ay kullandım. Tekrar sağlık ocağında test verdim ama yine 3.28 çıktı sizin tsh sıkıntınız nedir şuan en fazla olması gereken 3 müş sanırım. Bidaha vericem kan tekrar gösükücem dahiliyeye
Bence cogunluga kız diyor o sayfa :) bize de yüzde 90 kız demisti 12 haftalikken, 15 te erkek olduğunu öğrendikTeşekkür ederimEvet 12 de de bellydi aslında İnstagramdaki sayfa yanıldı sdce o kız demişti
Banads kız demişti evet sonra erkek dedi en son yine kız dediBence cogunluga kız diyor o sayfa :) bize de yüzde 90 kız demisti 12 haftalikken, 15 te erkek olduğunu öğrendik
Canim şöyle net bir görüntü olması lazım, kabariklik değil yani bariz belli ediyor erkekBanads kız demişti evet sonra erkek dedi en son yine kız dedisonuç 12.haftada kız dedi doktor yuzde 90 ama bugün kontorulum vardı bacak arasinda kabariklik vardı baya yumurta gibi sormdim cinsiyeti tekrar yuzde 90 demisti en son çünkü.
Benim tsh gebeliğin 2.ayinda 3 cikmusti doktor levitorin 25 mgin yarısıyla başlattı bu ay test yaptirdim 1.35e dusmus ama yine kullan dedi yarim olarak kullanıyorum 3e bile fazla dediler yaniMeehabalarben 2. Ayımda hstanede yaptırdığım 3.28 çıkınca bide sağlık ocağında verip dahiliye gitim. Eutrox diye bi
İlaç verdi dahiliye 25 mg 1 ay kullandım. Tekrar sağlık ocağında test verdim ama yine 3.28 çıktı sizin tsh sıkıntınız nedir şuan en fazla olması gereken 3 müş sanırım. Bidaha vericem kan tekrar gösükücem dahiliyeye
Millet öyle bir yazıyor ki 13 haftada haraketlerin dışardan görüyorum diyenler var deidm sorun bende mi acaba :))) cuma randevum var 10:30 da bakalım ne diyecek doktor. 1 ay olacak tam doktora gitmeyeli o zaman:)çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin en kısa sürede toparlanır inşallahcanım bende her gün olmamakla beraber son 1 haftadır ara ara karnım seyiriyor bugün öğlen yemeğinden bu yana aralıklı olarak içerde gıcıklanma gibi hissettiriyor doktorum yavaş yavaş hissetmeye başlarsın ama hergün olmayabilir endişelenme dedi 24. haftaya kadar bu şekilde gider dedi bugün gördüm çok hareketli bir minik kuzu benim oğluşum benimde sürekli değil zaten canım aralıklı olması normal yani çok ciddi şekilde de değil zaten.
Valla esim de oyle bi kabariklik gordu 13.haftadayiz doktora sordu erkek mi pipi gordum diue doktor benn gormedim dedi baska bisey de olabilir sonuçta doktor gorur yani ama bana kiza benzetemedim dedi tipindenBanads kız demişti evet sonra erkek dedi en son yine kız dedisonuç 12.haftada kız dedi doktor yuzde 90 ama bugün kontorulum vardı bacak arasinda kabariklik vardı baya yumurta gibi sormdim cinsiyeti tekrar yuzde 90 demisti en son çünkü.
Yok canim ya 2.gebeliğime rağmen ben hiç hissetmiyorum ama benim ic karnim yok gibi sanki sabah sirt ustu yattığımda ozellikle tuvalete sikistiysam bole bi yerde sol tarafta toparlanmis vaziyette sertlik elime geliyor ilk oğlumda da bu aylarda oyle olmustuMillet öyle bir yazıyor ki 13 haftada haraketlerin dışardan görüyorum diyenler var deidm sorun bende mi acaba :))) cuma randevum var 10:30 da bakalım ne diyecek doktor. 1 ay olacak tam doktora gitmeyeli o zaman:)
Ya ben son ultrason kontrolünden beridir acayip duygusalim, sık sık fotolara bakıyorum, okadar masum ve bize muhtaçlar ki insan acayip oluyor. iyi ki gelmişlerBebisten haber ver ultrason yok mu büyümüştürbenimkini görmeyeli cok oldu sizinkilere bakayim
Ben de omega3pregno marin, gyno ferro sanol, alerji icin allersetbi de tiroid icin euthyrox.
Okullarda açıldı çocuklar hep hasta onlarda eve taşıyorlar maalesef canım.geçmiş olsun canım tam hastalık havası zaten mevsim geçişi. ben de hala hissetmiyorum öyle, aynı senin gibi arada kıpırtı oluyor o da saniyelik bizim bebeler uyuşuk çıktı
Doktor o oranları verdiyse kızdır bana da aynı oranları vermişti doktorumBana da%80 kız dedi, doktorda %60 sonra %80 dedi bakalım yarın ne diyecek. Beni doğru bilse
O kabarıklık vajina dudakları oluyor hamburger görüntüsü diyorlar hattaBanads kız demişti evet sonra erkek dedi en son yine kız dedisonuç 12.haftada kız dedi doktor yuzde 90 ama bugün kontorulum vardı bacak arasinda kabariklik vardı baya yumurta gibi sormdim cinsiyeti tekrar yuzde 90 demisti en son çünkü.
Amaan hissederiz daha erken ben takılmıyorum sen de takılma yakında bol bol tekme yicez zatenOkullarda açıldı çocuklar hep hasta onlarda eve taşıyorlar maalesef canım.
Bebek hareketleri için daha erkendir herhalde canım genelde herkes hissediyorum kıpır kıpır deyince bende mi sorun var dedim 18 haftaya geldim arada iki pıt pıt atan bişey oluyor o kadar başka bişi olduğu yok o da hergün değil arada. Bi de doktordayken hiç yerinde durmuyordu doktorda diyor dı çok hareketli olacak bu diye :)))) ben yata yata çocukta uyuşuk oldu herhalde
Benim yatınca hafifi oluyor yayıl gibi yayılıyor karnım ayaktayken top koymuş gibi duruyor artık. Benimde 2.gebeliğim kzıımda da ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum canımYok canim ya 2.gebeliğime rağmen ben hiç hissetmiyorum ama benim ic karnim yok gibi sanki sabah sirt ustu yattığımda ozellikle tuvalete sikistiysam bole bi yerde sol tarafta toparlanmis vaziyette sertlik elime geliyor ilk oğlumda da bu aylarda oyle olmustu
Daha erken kesinlikle. Ben de şimdiye kadar 2-3 kez hissettim cok kısa süreli. İlk hamileligimde 19.haftamda hissetmiştim, 2-3 haftaya hissederim diye düşünüyorum. Zaten 20 li haftalardan itibaren her gün düzenli hissedecegiz, en güzel aylara giriş yapacağız :)Okullarda açıldı çocuklar hep hasta onlarda eve taşıyorlar maalesef canım.
Bebek hareketleri için daha erkendir herhalde canım genelde herkes hissediyorum kıpır kıpır deyince bende mi sorun var dedim 18 haftaya geldim arada iki pıt pıt atan bişey oluyor o kadar başka bişi olduğu yok o da hergün değil arada. Bi de doktordayken hiç yerinde durmuyordu doktorda diyor dı çok hareketli olacak bu diye :)))) ben yata yata çocukta uyuşuk oldu herhalde
Ben de valla hic hatırlamıyorum ama 4 aylij olunca hissederiz heralde ben dun gordum icim rahat taklalar atip duruyordu☺☺Benim yatınca hafifi oluyor yayıl gibi yayılıyor karnım ayaktayken top koymuş gibi duruyor artık. Benimde 2.gebeliğim kzıımda da ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?