2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bizde ilçede olcaz inşallah Ben çok mutlu olamadım kendi memleketimden annemden uzaklaşmış olcam Aksaraya göre daha sakin bir yer Çok sevindimmm çok gerekliydi benim için doktor tavsiyesi Önce üniversitede ücretli gitmeyi düşündüm eşim çok iyi doktorlar var dedi üçlü tarama için gidicen eğer ki memnun kalmazsam özele kesin demiştim tavsiye ettiğiniz doktora giderim inşallah çok sağolun

Gerçekten doktorlar iyi Tokat’ta. Biz de ilçesinde oturduk, Zile’de. Tokat merkeze göre daha güzel bir yerdi diyebilirim. 9 ay Mehmet Bey’e gidip geldim ama doğum Zile devlet hastanesine nasip oldu

Hahah işte bana 12. Haftada yuzde 90 kız diyince sorma geregi bile duymadım artık kız diye kabul ettim hayaller kurdum kolaylıklar diliyorum 3 erkek ile zoordur ablamdan biliyorum.

Hadi ya hiç bilmiyordum hamburger ilginc.

Bu arada arkadaşımın bu tahmininiz varmı kızlar. 12+3 parti yapcaklar diye soylememis Dr ona

Eklentiler

• IMG-20220921-WA0049.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 73
Hahah işte bana 12. Haftada yuzde 90 kız diyince sorma geregi bile duymadım artık kız diye kabul ettim hayaller kurdum kolaylıklar diliyorum 3 erkek ile zoordur ablamdan biliyorum.
Valla esimi de sayıyorum o da cocuk sayilir yoksa bu 2.bebeğim olcak ALLAH nasip ederse artik 2 tane cocuk yeter saglikli olsunlar da

İNSAALLAH canim demekki kafasini falan büyük gordu yapısal olarak yorum yaptı hep kiz diye sartlandirmistim oglumdaki belirtilerden cok farklıydı halen bulantilarim var 1 aydir feci bulantilatlr vardi tiksinti su bile icemiordun dedm hetaldr farkli bi cinsiyet ama demekki belli olmuyormuş ama dünden beridir 2.ciy erkek olarak kabul etmeye basladim

Kızlar 17 kız 15 erkek olmuş grubumuzda kafa kafaya gidiyoruz :)) bakalım Mart ayı kız ayımı erkek ayımı ama sat benden önce olanlarda cinsiyeti yazmamış zaten yazmayanların çoğu aktif değil herhalde arkadaşlar. İsimler bile yazılmaya başlamış. Biz de eşimle karar verdik 2 isim olacak ilkini o ikincisini ben koyacağım karışmak yok dedik. Ablasının adına uysun istedik. İlk ismi E harfiyle ikincisi de A harfi ile başlayacak. Ama dediğim gibi yine de bazı korkuları aşamadık o yüzden 7.aydan sonra hem isimleri konuşacağız hem de eşya alacağız o zaman. Ben doğum odaları süslemelerine bakıyorum şimdiden o kadar güzeldi süslemeler örnek bir tanede de buldum atıyorum size de kızlar ya herşey çok güzel Allah nazarlardan korusun hepsini inşallah sağlıkla kavuştursun bizleri.

Eklentiler

• 266F6026-0D82-447D-ACEE-1DC6FDF58A31.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 102
  • 0D1B8D4B-03C9-4112-94F4-0D96DC484D5A.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar görüntü yüklenmemiş sanırım tekrar yolluyorum.

Eklentiler

• 9FE2556A-013D-4EA8-B644-2DC3C3560C89.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 6F7D98A5-6946-44E8-A7BE-04BC2DE1B3C8.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar benimle aynı haftalarda olanlar ve ilk gebeliği olanlar 17+5im şuan. Bazen gün içinde yine bi kıpırtılar hissediyodum arada nadir de olsa. Bugün mesela hiç bişey hissetmedim ya normal mi acaba Sizlerde durum ne hareketler konusunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…