Sırt ağrısı bende de var,özellikle 3 gündür sol alt şort kısmında çok yoğun hissediyorumbenımde cok mide ve sırt ağrım var resmen batma oluyor bütün hayatımı etkiliyor milletın beli kasıgı agrır benım sırtım ağrıyo
Evet çok zorluyor inşallah canım gecerde rahatlarim birazAaaa o kadar mı canım yaaÇok geçmiş olsun.. İnşallah geçer biran önce..
93 kiloyum canm hiç almadım şimdiye kadar bulantım geçince verdiğimi geri aldım sadecekilo var mı canım sende ?
Evet ist.dayim doktorum acibadem ataşehir hastanesinde parvana seyidova, cok ilgili bir doktor. İlk dogumum sezaryendi, bu doktor sezaryen sonrasi normal doğumu destekliyor takip ettiğim kadarıyla ama henüz konuşmadık, gidişata göre karar veririz sanirim, riske atmamak için bir yanım yine sezaryen diyor, normal doğum riskli bir macera gibi ama bilemiyorum yine de. Senin normalmiş, inşallah yine sağlıklı bir şekilde normal olurİstanbul’da idin değil mi doktorun kimdi? İlk doğum normal miydi? Bu da normal olsun çok istiyorum ama bilmiyorum tabi inşallah normal olur. Seninkinin hem ablası hem abisi olacak çok şanslı valla,bizimki artık idare edecek çok heyecanlı benden daha heyecanlı.bir de benim oğlum da dikkat eksikliği hiperaktivite var çok aşırı seviyede değil ama hafifte disleksi var bu sebeple sosyalleşmeler de çok zorlanıyor,doktoru neden kardeşi yok diye bizi baya bir sıkıştırdı biz de artık borç bildik kardeş yapmayı ya sosyalleşemezse tek kalırsa diye daha bir korku sardı içimizi.inşallah kardeşi ile bir ömür birbirlerine destek olurlar.
Çocuk sevmeniz çok güzel,ben kendimi çok anaç olarak tanımlayamıyorum aslında ama disiplinli özverili bir tipim,gereken herşeyi olduğunca yapacağız.benim en büyük sorun iş canım bir bankada yöneticiyim genel müdürlük birimlerinden birinde büyük bir kamu bankası ve çok yoğun çalışıyorum hatta oğlanla daha çok eşim ilgileniyor,ben sabah 7.30 çıkıyorum akşam 7den önce eve gelemiyorum bazen de evden de devam ediyorum gece çalışıyorum falan hatta bazen sabaha kadar çalıştığım oluyor,bebişimize 40 gün bakabilsem dua edeceğimorda da iş baya babasına düşecek bizde işler biraz tersine döndü gibi oldu
Yani yürümeni zorlayacak kadar olması çok can sıkıcı. Benim bazen bacağım öyle ağrıyor. Çok moral bozucu oluyor ya.. Daha da erken dönemlerde sayılırız yani. Sebebi de belli değil diyorsun. Bari ne olduğu bilinse ona göre bir şey yapılırdı. Geçer inşallah ya çabucak..Evet çok zorluyor inşallah canım gecerde rahatlarim biraz
acaba onla alakalı olabilir mi diye düşündüm de canım beline kasıklarına fazla baskı yapıyorsa diye93 kiloyum canm hiç almadım şimdiye kadar bulantım geçince verdiğimi geri aldım sadece
evet benimde sol alt kısımda bazen komple agrıyor normlade hamılelikten öncede sırt ağrım oluyordu ama bu kadar değildi sandalyede oturarak çalısıyorum akşam eve gidip yatınca ama hiçbişeyım kalmıyorSırt ağrısı bende de var,özellikle 3 gündür sol alt şort kısmında çok yoğun hissediyorum
Allah kolaylık versin canımİstanbul’da idin değil mi doktorun kimdi? İlk doğum normal miydi? Bu da normal olsun çok istiyorum ama bilmiyorum tabi inşallah normal olur. Seninkinin hem ablası hem abisi olacak çok şanslı valla,bizimki artık idare edecek çok heyecanlı benden daha heyecanlı.bir de benim oğlum da dikkat eksikliği hiperaktivite var çok aşırı seviyede değil ama hafifte disleksi var bu sebeple sosyalleşmeler de çok zorlanıyor,doktoru neden kardeşi yok diye bizi baya bir sıkıştırdı biz de artık borç bildik kardeş yapmayı ya sosyalleşemezse tek kalırsa diye daha bir korku sardı içimizi.inşallah kardeşi ile bir ömür birbirlerine destek olurlar.
Çocuk sevmeniz çok güzel,ben kendimi çok anaç olarak tanımlayamıyorum aslında ama disiplinli özverili bir tipim,gereken herşeyi olduğunca yapacağız.benim en büyük sorun iş canım bir bankada yöneticiyim genel müdürlük birimlerinden birinde büyük bir kamu bankası ve çok yoğun çalışıyorum hatta oğlanla daha çok eşim ilgileniyor,ben sabah 7.30 çıkıyorum akşam 7den önce eve gelemiyorum bazen de evden de devam ediyorum gece çalışıyorum falan hatta bazen sabaha kadar çalıştığım oluyor,bebişimize 40 gün bakabilsem dua edeceğimorda da iş baya babasına düşecek bizde işler biraz tersine döndü gibi oldu
çok şükür oleyyyyyy canım çok sevindim inan darısı başıma inşallahGaliba öyle canım ya :) Duramıyorlar yerlerindeSonra biz de böyle oluyoruz Senin oğluşun adı da pek güzelmiş maşallah
Ya bu arada doktor progestanı 1 hafta günde 2 kullan sonra düşeriz 1e demişti. Ben de onu sormak için yazdım. Bir baktım aradı beni. Sonucum çıkmış. Çok şükür Allah'ıma yavruşum sağlıklıymışAy çok mutlu oldum Darısı bekleyen herkese inşallah Allah kimseyi sağlıkla sınamasın Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallaaahhh
Ay canımçok şükür oleyyyyyy canım çok sevindim inan darısı başıma inşallah
Bebek.iyimis ama.kanama alani halen varmis. Bir de benim 3 yasinda oglum var.kiz cok ama cok istiyorum erkege benziyor dedi Rabbim in zoruna gitmesin saglik sihat.oncelik ama degissin kiz deseler cok.mutlu olacagimGeçmiş olsun canım.. vallahi dediğin gibiMerak etme iyidir yavrucak Biz de böyle hop oturup hop kalkıyoruz
Vallahi öyle.. Allah beterinden saklasın.. Geçer geçer diye gidiyoruz.. Doğduktan sonra da böyle oluyor zaten. 40 günde geçermiş, 3 ayda geçermiş, 6 ayda geçermiş, yaşına gelsin geçermiş.. diye diye. Eşek kadar oluyorlar şükür Analar da beklesin dursun
canım genoksta yaptırmadın mı ? benden direk mail adresimi aldılar sonucun bir kopyası size bir kopyası doktora gidecek dediler bana.o kadar para veriyoruz bence hemen genoks irtibat numarasını ara sana mail atılmasını talep et.bir de bildiğim genetik testinde cinsiyette belli oluyor okuduklarımdan öyle anladımGen testi yaptıranlara bir şey daha soracağım ya: Ben şimdi doktor bir sıkıntı yok deyince, şükür, o heyecanla bir şey demedim doktora ama sonuç onda kaldı yani böyle de. Göndermedi bana. Haftaya kontrole gideceğim. İlla ki sorarım alırım yani ama sonuçtan acaba cinsiyet bir şekilde anlar miydim ki bu bana neden göndermiyor sonucu? Yani anlamayacak olsam bile sonuç benim sonucum.. Göndermesi gerekmez mi? Simdi de dönüp sonucu alabilir miyim de diyemem yani çekinirim.. Neden istiyorsun der gibi geliyor.. Hafiften bir sinir oldum. Yerli mi yersiz mi sinir oldum sizce
öyle demeyin ya, kız olsa ne olacak...önemli olan hayırlı evlat olsun, sağlıklı olsun mutlu mesut güzel bir hayatı olsun...ne kızlar var anasının babasının yüüze bakmıyor, öyle bir oğullarınız olacak ki belki size kızı aratmayacak...cinsiyetin hiçbir anlamı yok...bir de oğlunuz için erkek olması daha iyi hemcinsler daha iyi anlaşıyor ömür boyu arkadaş gibi oluyor, onun için de hayırlısı diye dua edelim yani :)Bebek.iyimis ama.kanama alani halen varmis. Bir de benim 3 yasinda oglum var.kiz cok ama cok istiyorum erkege benziyor dedi Rabbim in zoruna gitmesin saglik sihat.oncelik ama degissin kiz deseler cok.mutlu olacagim
Allah önce sağlık sıhhat versin, hepimizin gönlünden biseyler geçiyor belki ama çok takıntılı olmamak lazım. Benim eşim de çok kız istiyordu ilk çocuğu kız olmasına rağmen, oğlumuz var 4.5 yaşında, biz de erkek olacağını öğrendik simdi ne güzel diyorum oğluma arkadaş olacak. Kız kıza, erkek erkeğe daha iyi anlaşıyor sanki, illaki istisnaları da vardır ama büyüdüklerinde bile paylaşımlar ona göre oluyor gibi. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizeBebek.iyimis ama.kanama alani halen varmis. Bir de benim 3 yasinda oglum var.kiz cok ama cok istiyorum erkege benziyor dedi Rabbim in zoruna gitmesin saglik sihat.oncelik ama degissin kiz deseler cok.mutlu olacagim
Neden istiyorsun demez bence, en doğal hakkın, senin testin. sonuçları istemen de cok normal, bulunsun sendeGen testi yaptıranlara bir şey daha soracağım ya: Ben şimdi doktor bir sıkıntı yok deyince, şükür, o heyecanla bir şey demedim doktora ama sonuç onda kaldı yani böyle de. Göndermedi bana. Haftaya kontrole gideceğim. İlla ki sorarım alırım yani ama sonuçtan acaba cinsiyet bir şekilde anlar miydim ki bu bana neden göndermiyor sonucu? Yani anlamayacak olsam bile sonuç benim sonucum.. Göndermesi gerekmez mi? Simdi de dönüp sonucu alabilir miyim de diyemem yani çekinirim.. Neden istiyorsun der gibi geliyor.. Hafiften bir sinir oldum. Yerli mi yersiz mi sinir oldum sizce
Canım sen fetal DNA yaptırdın mı?Bebek.iyimis ama.kanama alani halen varmis. Bir de benim 3 yasinda oglum var.kiz cok ama cok istiyorum erkege benziyor dedi Rabbim in zoruna gitmesin saglik sihat.oncelik ama degissin kiz deseler cok.mutlu olacagim
Ben varim :)Gunaydin kizlar bisi sorcam çin takviminin tahmininden tam tersi cinsiyeti belli olan var mi merak ettim?
Canım şuan doktor kontrolünü bekliyorum sıramı. Ve aşırı gerginim anlatamam yani. Böyle her an kötü bir haber alacakmış hissi çok ağır basıyor neden hiç bilmiyorum tabi. Sakın kalmaya çalışıyorum ama sanki sınava girecek çalışmayan çocuklar gibi ellerim terliyor resmenRheaa canım sen naptın, kontrol ne zaman?
Ben de her kontrolde öyleyim allah korusun güzel haberlerini bekliyoruzCanım şuan doktor kontrolünü bekliyorum sıramı. Ve aşırı gerginim anlatamam yani. Böyle her an kötü bir haber alacakmış hissi çok ağır basıyor neden hiç bilmiyorum tabi. Sakın kalmaya çalışıyorum ama sanki sınava girecek çalışmayan çocuklar gibi ellerim terliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?