- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.591
- 358
- 41
İsim önerileri icin teşekkür ederim canım, ikisi benim de aklımda :) bir liste oluşturacağım sonra eşimle istişare ederiz :)Sana birkaç değişik aşırı modern olmayan isim önerisinde bulunayım Sunay, Altay, Cem, Doruk, Tolga, Kıvanç, Eren, Barlas aşırı modern isim bana da itici geliyor açıkçası, zaten eskiye dönüş var, o konuda haklısın. inşallah en içine sineni bulursun :)
benim oğlan 8 oluyor ekimde canım araları biraz açıldı ama sağlık olsun, hiç düşünmüyorduk biz, oğlanın baskılarına dayanamadık aşırı kardeş istiyordu, her kardeşi olan çocuk haberi aldı mı ağlıyordu artık gönlümüz elvermedi tek bırakmaya yoksa artık 39 oluyorum yaşta ilerliyor herşeye sil baştan yine başlayacak gibi oluyoruz.
ya kıyamam ona, ne iyi yapmışsınız kardeş candır. yaş farkı olsa da paylaşımları çok oluyor, büyüdükten sonra da zaten o farkın pek anlamı kalmıyor. ben de 39 oluyorum aynı şeyleri düşünüyorum tam rahata ermek üzereyken başa döndük ama çocuk çok seviyoruz, yetebileceğimizi düşündük maddi manevi, zor bir karar ama Allah yardımcımız olsun.