Saatini degistir canim. Benim kanamam oldugu gece 2 de vernislerdi. Sabahta 10 da verdiler.Sonra bana sabah 10 aksam 10 sekilinde degistirebilirsin dediler.Kızlar progestan fitil kullanımında illa 12 saat mi olmalı gece 12 gibi kullanmıştım şimdi ise gidicem kullanmam gerekiyor
KizKızlar günaydın, hafta sonu ikili tarama vardı cinsiyet belli oldu tahminleri alayım
Eki Görüntüle 3131866
Bence kızKızlar günaydın, hafta sonu ikili tarama vardı cinsiyet belli oldu tahminleri alayım
Eki Görüntüle 3131866
Tamam canım bir seferlik sıkıntı yok o zamanSaatini degistir canim. Benim kanamam oldugu gece 2 de vernislerdi. Sabahta 10 da verdiler.Sonra bana sabah 10 aksam 10 sekilinde degistirebilirsin dediler.
Oyyy tatlıcııkkkÖğrendik canım dün kızmış bizim minnoş
Allah bağışlasın canımOna sükrediyoruz zaten ...23 aylik kizim var birde .onu da dusunmek zorundayim .
Şimdilik iyi canım akıntının devamı gelmedi dinleniyorum evde. Sağol
Geçmiş olsun kızlar.. İnşallah olmasın bir daha.. sağlıkla ve kolaylıkla gelsin bebişlerİyiyim canım karın ağrım geçti hatta sabah yine hafif kahve leke vardı ama önemsemedim progestan kullanıyorum gececektirDün görünce rahatladım bebisi ben eve acaba bir ultrason Makinesi mi alsam gelip gidip bakarım diyorum
Canım Genoks'tan gen testi sonucu bekleyen sen miydin..? Karıştırıyor da olabilirim gerçi de.. Çıktı mı diyecektim..Maalesef gecici... Bir iki gune basliyor gene
Aaaa o kadar mı canım yaaCanm bugün tekrar dan arttı sol ayağımı kaldırırken çok acıyor doğumdan sonraki dikiş bile bu kadar agrimiyordu yarına randevum var bakalım ne dicek doktor
Selam canım. 6.900 gibi bir şey verdik. Bugün 11. gün (iş günü olarak bakıyorlarsa 7. gün) ve hala çıkmadı.. PooffffKızlar selam genoksta genetik testi yaptıranlar ne kadar tuttu ve kaç günde çıktı?
Günaydın canım.. Amin inşallah :) Cinsiyet benim haftaya inşallaahh.. Merakla bekliyoruzGünaydın güzel anneler
Herkesin cinsiyetleri öğrendiği, güzel haberler aldığımız, bebişleri hissetiğimiz bir hafta olsun inşallah.
Oy maşallah ne tatlıııKızlar günaydın, hafta sonu ikili tarama vardı cinsiyet belli oldu tahminleri alayım
Eki Görüntüle 3131866
Ay sen değilmişsin canımCanım Genoks'tan gen testi sonucu bekleyen sen miydin..? Karıştırıyor da olabilirim gerçi de.. Çıktı mı diyecektim..
Ay canım seni arıyordum :) Sonuç bekleyen bir anne daha vardı diye.. Ne oldu canım, sonucun çıktı mı? Ben bekliyorum da, merak ettim.Benim 15 gün oldu hala çıkmadıkeşke başka yere yaptırsaydım
Ben degilim :)Canım Genoks'tan gen testi sonucu bekleyen sen miydin..? Karıştırıyor da olabilirim gerçi de.. Çıktı mı diyecektim..
Kızlar sizinde karnınızda iğne batması gibi bir acı oluyor mu arada ? Hayatımda ilk defa gece uyurken bacağıma kramp girdi çok acıdı ne kadar acılıymış halada üstüne bastıkca acıyor
Kızlar selam genoksta genetik testi yaptıranlar ne kadar tuttu ve kaç günde çıktı?
Evet benimde sağ.haklisin ayni endişe ve sorunlar bendede var ve 1 buçuk yaşında kızım var birde yaşadığım stres gerginlik anlatamam...Gebelerde oluyor kk dan yazdım bir çok kişi yazmış sap gözümde seğirme oluyor diye ben de sürekli olunca 2 gün normal karşılamadım açıkçası o yüzden araştırdım canım. Bak seninde olmuş sağ görünümüydü senin de. İster istemez stres yapıyorum canım gebelikle ilgili hep bişey olur ya da olacak diye tedirgin oluyorum aklımdan siliyorum çıkarıyorum kendi kendime sonra arada yine geliyor. Uykusuzlukta etkiliyor uykum çok geliyor ama yatınca da sağa dön sola dön uyuyamıyorum bir türlü.
benımde cok mide ve sırt ağrım var resmen batma oluyor bütün hayatımı etkiliyor milletın beli kasıgı agrır benım sırtım ağrıyoBende mide ve sırtta Ağrı var hamileliğimin 1. Ayından beri :/ bazen çekilmez oluyor benim sıkıntım da buymuş demekki
evet canım erkek ❤ bir oğlum vardı bir tane daha geliyor13 Te kesinleştiyse erkektir diyorum
Erkek
Canım sağol erkek :)Bence kız
11. günde nasıl çıkmaz hala ya? bana 5 iş gününde çıkar dediler, 6500 verdim bende.sen istanbulda mıydın ? çok merak ediyorum sonuç gelince paylaş mutlaka...Selam canım. 6.900 gibi bir şey verdik. Bugün 11. gün (iş günü olarak bakıyorlarsa 7. gün) ve hala çıkmadı.. Pooffff
Günaydın canım.. Amin inşallah :) Cinsiyet benim haftaya inşallaahh.. Merakla bekliyoruz
Oy maşallah ne tatlıııOmurgalarını severiimmm ihihiih :) Erken ama sanki kız gibi geldi..
He değilse de demek ki pek tatlı ballı bir oğlan o zaman
canım çok teşekkürler, ben de 6500 ödedim kura göre olunca sürekli oynuyor fiyat herhalde.Herkese merhaba 2 günde 30 küsur sayfa birikmiş hepsini okudum :)
Bazı arkadaşlarımız maalesef üzücü haberler almışlar onlar için allahtan en hayırlısını diliyorum
bir çok kişi de cinsiyet öğrenmiş güzel haberler almış mutlu oldum
Bende de oluyor bazen iğne batar gibi nedenini bilmiyorum cumartesi günü kontrolüm var soracağım.
Ben yaptırdım 6300 tl 29 Ağustosta kan verdim arada 30 ağustos vardı 6 günde çıktı. 1 ekimde öğrendik sonucu.
saglıkla gelsin inşallah minnakevet canım erkek ❤ bir oğlum vardı bir tane daha geliyor
Erkek
Canım sağol erkek :)
11. günde nasıl çıkmaz hala ya? bana 5 iş gününde çıkar dediler, 6500 verdim bende.sen istanbulda mıydın ? çok merak ediyorum sonuç gelince paylaş mutlaka...
Cinsiyetimiz erkek, abisine arkadaş geliyor :) seninki belli miydi ? Tibet'imiz geliyor inşallah ismi belli idi, kız olsa isim ne olacak diye bile karmaşada idi
canım çok teşekkürler, ben de 6500 ödedim kura göre olunca sürekli oynuyor fiyat herhalde.
Sana birkaç değişik aşırı modern olmayan isim önerisinde bulunayım Sunay, Altay, Cem, Doruk, Tolga, Kıvanç, Eren, Barlas aşırı modern isim bana da itici geliyor açıkçası, zaten eskiye dönüş var, o konuda haklısın. inşallah en içine sineni bulursun :)saglıkla gelsin inşallah minnak
Sizin büyük oğlan kaç yaşındaydı canım :) bizim de ikinci oğlan geliyor, bir de eşimin ilk evliliğinden olan kızı var, ablamız 12 yasında, oğlumla da arası 5 yaş olacak.
ay ne güzel ismi belliymiş :) ben de kız olursa isim birkaç düşünmüştüm erkek icin aklıma bişey gelmiyor, böyle hem çok modern isimlerin bazıları itici geliyor hem de herkeste pek olmayan bir isim olsun istiyorum, bakalım arastırmaya basladık biz de :)
Erkek dicektim erkekmiş zaten canım hayırlısıyla gelsin minikKızlar günaydın, hafta sonu ikili tarama vardı cinsiyet belli oldu tahminleri alayım
Eki Görüntüle 3131866
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?