2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar progestan fitil kullanımında illa 12 saat mi olmalı gece 12 gibi kullanmıştım şimdi ise gidicem kullanmam gerekiyor
Saatini degistir canim. Benim kanamam oldugu gece 2 de vernislerdi. Sabahta 10 da verdiler.Sonra bana sabah 10 aksam 10 sekilinde degistirebilirsin dediler.

Bunlar ikili taramadan kızlar ölçümler güzel dedi cok hareketliydi kan sonucunu bekliyoruz cinsiyet tahmini var mı doktor uygun pozisyon yakalayamadı

Eklentiler

• IMG-20220915-WA0007.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20220915-WA0009.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 63
Şimdilik iyi canım akıntının devamı gelmedi dinleniyorum evde. Sağol

Geçmiş olsun kızlar.. İnşallah olmasın bir daha.. sağlıkla ve kolaylıkla gelsin bebişler

Canm bugün tekrar dan arttı sol ayağımı kaldırırken çok acıyor doğumdan sonraki dikiş bile bu kadar agrimiyordu yarına randevum var bakalım ne dicek doktor
Aaaa o kadar mı canım yaa Çok geçmiş olsun.. İnşallah geçer biran önce..

Kızlar selam genoksta genetik testi yaptıranlar ne kadar tuttu ve kaç günde çıktı?
Selam canım. 6.900 gibi bir şey verdik. Bugün 11. gün (iş günü olarak bakıyorlarsa 7. gün) ve hala çıkmadı.. Pooffff
Günaydın güzel anneler

Herkesin cinsiyetleri öğrendiği, güzel haberler aldığımız, bebişleri hissetiğimiz bir hafta olsun inşallah.
Günaydın canım.. Amin inşallah :) Cinsiyet benim haftaya inşallaahh.. Merakla bekliyoruz
Kızlar günaydın, hafta sonu ikili tarama vardı cinsiyet belli oldu tahminleri alayım

Eki Görüntüle 3131866
Oy maşallah ne tatlııı Omurgalarını severiimmm ihihiih :) Erken ama sanki kız gibi geldi..
He değilse de demek ki pek tatlı ballı bir oğlan o zaman

Canım Genoks'tan gen testi sonucu bekleyen sen miydin..? Karıştırıyor da olabilirim gerçi de.. Çıktı mı diyecektim..
Ay sen değilmişsin canım pcfl karıştırmışım kusuruma bakma. Şimdi buldum.

Benim 15 gün oldu hala çıkmadı keşke başka yere yaptırsaydım
Ay canım seni arıyordum :) Sonuç bekleyen bir anne daha vardı diye.. Ne oldu canım, sonucun çıktı mı? Ben bekliyorum da, merak ettim.

Herkese merhaba 2 günde 30 küsur sayfa birikmiş hepsini okudum :)
Bazı arkadaşlarımız maalesef üzücü haberler almışlar onlar için allahtan en hayırlısını diliyorum
bir çok kişi de cinsiyet öğrenmiş güzel haberler almış mutlu oldum

Kızlar sizinde karnınızda iğne batması gibi bir acı oluyor mu arada ? Hayatımda ilk defa gece uyurken bacağıma kramp girdi çok acıdı ne kadar acılıymış halada üstüne bastıkca acıyor

Bende de oluyor bazen iğne batar gibi nedenini bilmiyorum cumartesi günü kontrolüm var soracağım.

Kızlar selam genoksta genetik testi yaptıranlar ne kadar tuttu ve kaç günde çıktı?

Ben yaptırdım 6300 tl 29 Ağustosta kan verdim arada 30 ağustos vardı 6 günde çıktı. 1 ekimde öğrendik sonucu.

Evet benimde sağ.haklisin ayni endişe ve sorunlar bendede var ve 1 buçuk yaşında kızım var birde yaşadığım stres gerginlik anlatamam...

13 Te kesinleştiyse erkektir diyorum
evet canım erkek ❤ bir oğlum vardı bir tane daha geliyor
Erkek
Canım sağol erkek :)
11. günde nasıl çıkmaz hala ya? bana 5 iş gününde çıkar dediler, 6500 verdim bende.sen istanbulda mıydın ? çok merak ediyorum sonuç gelince paylaş mutlaka...

Cinsiyetimiz erkek, abisine arkadaş geliyor :) seninki belli miydi ? Tibet'imiz geliyor inşallah ismi belli idi, kız olsa isim ne olacak diye bile karmaşada idi
canım çok teşekkürler, ben de 6500 ödedim kura göre olunca sürekli oynuyor fiyat herhalde.

saglıkla gelsin inşallah minnak

Sizin büyük oğlan kaç yaşındaydı canım :) bizim de ikinci oğlan geliyor, bir de eşimin ilk evliliğinden olan kızı var, ablamız 12 yasında, oğlumla da arası 5 yaş olacak.

ay ne güzel ismi belliymiş :) ben de kız olursa isim birkaç düşünmüştüm erkek icin aklıma bişey gelmiyor, böyle hem çok modern isimlerin bazıları itici geliyor hem de herkeste pek olmayan bir isim olsun istiyorum, bakalım arastırmaya basladık biz de :)

Sana birkaç değişik aşırı modern olmayan isim önerisinde bulunayım Sunay, Altay, Cem, Doruk, Tolga, Kıvanç, Eren, Barlas aşırı modern isim bana da itici geliyor açıkçası, zaten eskiye dönüş var, o konuda haklısın. inşallah en içine sineni bulursun :)

benim oğlan 8 oluyor ekimde canım araları biraz açıldı ama sağlık olsun, hiç düşünmüyorduk biz, oğlanın baskılarına dayanamadık aşırı kardeş istiyordu, her kardeşi olan çocuk haberi aldı mı ağlıyordu artık gönlümüz elvermedi tek bırakmaya yoksa artık 39 oluyorum yaşta ilerliyor herşeye sil baştan yine başlayacak gibi oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…