- Konu Sahibi mayala katar
Bilmiyorum canm bugün 5. Gündü cuma gğnü versemmi kan diyorum acaba 8. Gün oluyor çok mu erken yaBence yapma arkadaşım az kalmış zaten kaset test tam doğru da değil insanı geriyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum canm bugün 5. Gündü cuma gğnü versemmi kan diyorum acaba 8. Gün oluyor çok mu erken yaBence yapma arkadaşım az kalmış zaten kaset test tam doğru da değil insanı geriyor![]()
Teşekkür ederim canım düşündüğün içinCanım doktora gittin mi bugün sen aklımdasın
İnan edin bu işler nasip işi eğer nasipleri varsa bu dünyada tutunacaklardır benim ki 2. Gün embriyosuydu tuttu yani illa 5. Gün olması şart değil yeter ki nasibi olsun yoksa da ne yap et boş onun için önce Allah’a sonra doktorlarınıza güvenin umarım transferin başarılı geçer bebişlerin sıkı sıkı tutunur Rabbim çok uğraştırmasın inşallah7tane dondurulmuş embriyom var şuan doktor bey kaliteleri iyi o yüzden ilk denememiz olduğu için çift 3.gün koymak daha mantıklı dedi olmazsa 5.gün deneriz dedi gene siz nasıl isterseniz öyle yapalım dedi bende doktor bey bir bildiği vardır diye öyle olsun dedim fakat kararsızda kaldım 5.gün tek olup tutmayanda çok 3.gün çift olduğu için şans daha yüksek mi olur ki gerçekten zor bir süreçmiş kafam çok karışık ve kullandığım ilaçlardan dolayı kabızlık sorunu yaşıyorum çok
Bence sağlıklı bir sonuç için gününde verin insan sabır etmiyor ama bu kadar bekledin biraz daha sabır dilerim sabrın sonu selamet olsun inşallahBilmiyorum canm bugün 5. Gündü cuma gğnü versemmi kan diyorum acaba 8. Gün oluyor çok mu erken ya
İnşallah çok güzel geçer dilerim sonun da mucizene sağlıklı bir şekilde kavuşursun Rabbimin izniyleBenim nasipse perşembe günü olacak beşinci gün tek embriyo transferi olacak
Cuma gün kan vermek daha mantıklı canım azıcık sabretBilmiyorum canm bugün 5. Gündü cuma gğnü versemmi kan diyorum acaba 8. Gün oluyor çok mu erken ya
Camım hadi hayırlı olsun hiç takılmaz amh filan ben sormadım bile bilmiyorumTeşekkür ederim canım düşündüğün içingörüşmemizi yaptık doktor kan tahlili için kan aldı sonuçlar iyi çıkarsa tedaviye başlayabiliriz dedi haftaya arayacak bakalım inşallah güzel çıkar ama moralim bozuldu Amh degerimi merak ediyordum daha önce hiç sormamıştım Amh ney onu da bilmiyordum burada kızlardan öğrendim çok çok düşükmüş 0,05 onun için fazla yumurta çıkmıyormuş
![]()
Bende hiç bilmiyordum bilmemek daha iyi iyiymiş burada duydum Amh falan meraktan sordum keşke sormasaydımCamım hadi hayırlı olsun hiç takılmaz amh filan ben sormadım bile bilmiyorumaltın yumurta olsun seninle olsun neticede çok olması da önemli değil önmeli plan sağlıklı olması biliyorsun
Aynen öyle herşey güzel olacak ben inanıyorumBende hiç bilmiyordum bilmemek daha iyi iyiymiş burada duydum Amh falan meraktan sordum keşke sormasaydımamin canım inşallah
evet canım hep diyorum bir tane olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah ama doktorum dedi Amh yaşla alakası yokmuş bazı kadınlarda yaşı gençde olsa düşük olabiliyormuş neyse bu psikolojiden çıkıp tedaviye odaklanayım
![]()
Amin Ecmain inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler pozitif alalım hepimiz inşallah Ağzın bal yesin inşallah ne güzel söyledin Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde cümlemize nasip etsin inşallahAynen öyle herşey güzel olacak ben inanıyorumvakti zamanı yaklaştı eğer nasip olmayacak olsa bu kadar istemezdik
sağlıklı beslenmeye spora devam
Bu hayırlı mübarek günlerde muhakkak dua edelim dualarımızda birbirimizi unutmayalım neticede bizi bu durumu yaşamamış kimse anlayamaz kiAmin Ecmain inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler pozitif alalım hepimiz inşallah Ağzın bal yesin inşallah ne güzel söyledin Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde cümlemize nasip etsin inşallah![]()
Öyle vallahi Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahBu hayırlı mübarek günlerde muhakkak dua edelim dualarımızda birbirimizi unutmayalım neticede bizi bu durumu yaşamamış kimse anlayamaz ki![]()
Şimdiden hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun dilerim inşallah hepsi olgun kaliteli çıkar Allah’ın izniyle sonrada hepsi sağlıklı bir şekilde döllensin embriyo olsun sonra annesine sıkı sıkı tutunsun bebiş olsun Amin Ecmain inşallahKızlar yarın sabah yumurta toplamam var dua edermisiniz boş çıkmasın inşallah 3 yumurtam toplancak bu arada benim karnım şuan çok şiş bu normalmi sizce
Arkadaşım bunu doktoruna danışmadan yapma ilaç dozları çok önemli eksik olması halinde sorun oluyor adet döngün bitebilir az yada çok olması değil burada önemli olan yumurtalarının olgunlaştığını büyüme hızını ultrason haricinde anlamazdın kiArkadaşlar bir şey danışacağım. Gonal f iğneye dün başladım bugün adetim neredeyse bitti bu normal mi?
Birde 225 ml olarak yapıyorum 150 olarak devam etsem doz düşürmem sorun olur mu yumurtam çabuk olgunlaşıyor fazla doz kullanmam tedirgin etti
Evet adetlerin azalması çok normal çünkü hormon ilaçları yumurtaları uyardığı için rahim yeni döngüye hazırlanıyor kanama erken bitiyor kalınlaşmaya başlıyor gebelik için dozunu kafanıza göre düşüremezsiniz ki buna doktor karar verir 225 demişse bitene kadar öyle devam etmelisiniz tedirgin olmayın zaten yumurtalarınız baskılansın diye cetrotide iğne vurulacaksınız sabahları ona da başladınız mı birde doktor muayene çagıracaktır durumunuza göre Opu günü belirlenir siz stres yapmayın inşallah kolay ve güzel sağlıklı geçer inşallahArkadaşlar bir şey danışacağım. Gonal f iğneye dün başladım bugün adetim neredeyse bitti bu normal mi?
Birde 225 ml olarak yapıyorum 150 olarak devam etsem doz düşürmem sorun olur mu yumurtam çabuk olgunlaşıyor fazla doz kullanmam tedirgin etti