GünaydınGünaydın kızlarHavalar ne güzel oldu serin serin. Tam sabah uyanıp balkonda kahve kurabiye yapma mevsimi hamileliğimiz güzel zamanlara denk gelecek şanslıyız
Dün gece rüyamda elimde ultrason aleti doktorumla birlikte cinsiyeti kesinleştiriyorduk1 saat inceledik ve sonuç kız çıktı sonraki kontrol gelse de artık netleşse
Bir kahve sever olarakGünaydın kızlarHavalar ne güzel oldu serin serin. Tam sabah uyanıp balkonda kahve kurabiye yapma mevsimi hamileliğimiz güzel zamanlara denk gelecek şanslıyız
Dün gece rüyamda elimde ultrason aleti doktorumla birlikte cinsiyeti kesinleştiriyorduk1 saat inceledik ve sonuç kız çıktı sonraki kontrol gelse de artık netleşse
Ben de içmiyorum kahve artık doğal meyve suyuna talim edicezGünaydın
Kesinlikle tam kahve zamanı ama haftada ikiye düşürdüm kahveyi
15. Haftada görünüyorsun maşallah
Ben lise üniversite çağımda kahve bağımlısıydım. Güne double türk kahvesi ile başlar gün bitene kadar 2 3 fincan daha içerdimBir kahve sever olarakondan da tiksindim yoksa dediginiz gibi hava cok guzel sicak bir icecekle oturmalik cay alayim bari ben de... Bu arada kurabiye ah ah starbucks kurabiyesi yapar kahve ile keyfini cikarirdim. Suan kurabiye de yiyemiyorum size bol keyifli vakitler
Daha net değil canım cinsiyetler, önce erkek sonra kız denen de var iki doktorun farklu yorum yaptığı da var 16 ya kadar netleşmez sanırım dahaMerhaba mart anneleri.Cinsiyetini ogrenebildiniz mi bebişlerinizin?Ya da cinisiyetle ilgili once farkli sonradan farkli cevaplar aldiniz mi diye sorayim.Ben ikizlere hamileyim. Gecen hafta bir doktora gittim.Erkeğe benzetti her ikisini.4 gun sonra baska doktora göründüm.o da kiza benzettı her ikisini.Bu arada 12 ve 12+4 günlüklerdi tahminler geldiiginde.Iyice merak içindeyim
Merhabalar ben 4+6 da gördüm keseyi görebilirsiniz sizde erken değilSelam kızlaarrr bir sürü hamiş var cok mutlu oldumm . Ben tüpbebekle hamile kaldımda ilk gebeliğim . Keseyi en erken kaç haftalık görenler var ?? Benim yarın 4+5 doktor kese için çağırdı ama erken değilmi sizce
Günaydınlar, benim de ayın 15 de kontrolüm bizimde artık cinsiyet netleşir diye düşünüyorum, bakalım hayırlısı olsun inş.Günaydın kızlarHavalar ne güzel oldu serin serin. Tam sabah uyanıp balkonda kahve kurabiye yapma mevsimi hamileliğimiz güzel zamanlara denk gelecek şanslıyız
Cok geçmiş olsun canim cok zor bir hastalık, bazilarinda hamilelikte azalıyor bazilarinda artıyormuş. Burnunu açmak için okyanus suyu ya da burun bantı denedin mi? Maalesef doğal çözüm önerim yok ancak bu konuda uzman bir KBB ci bulsan doğal çözümler de önerir diye düşünüyorum. İnternette aratinca doğal çözümler diye cikiyor biseyler ama doktora danışmak lazimKizlar selamlar . Inşallah bi fikri olan vardir cok dardayim yagülücük koyayimda cok şükür kötü bişi olmadigi anlasilsin.
Ya bendeyaklasik 2 yıldır alerjik rinit var ve o kadar zor cins bisey ki anlatamam. Hamilelikten once desmont kullandim raporum bile var. Hamile kalinca allersete gectim ama sanirim o fazla etkili degil haftalik atak geciriyorum ilaci dün ictiysem bugun akşama belirtiler basliyo ve sık sık ilac kullanmak istemiyorum. Korona olduğum zamanlar propolis kullanmistim ve yaklasik 2 hafta ilac almamistim burnum kasinmadi bile. Simdi onu kullansam ilactan daha faydali olur gibi ama inte yazdigimda hamilelikte onerilmiyomus. Bu durumu yasayan propolisle ya da baska doğal biseyle çözüm bulan var mi. Inanin hayat kalitesini mahvediyor. Allah im ne olur biri ışık olsun amin
Aaa sen bensin ben de aşırı alerjik bi bünyeyim ve mevsim geçişlerinde özellikle ataklarım oluyor çok kötü. Hapşurmaktan burnumdan ve genzimden kan geldiği çok olmuşturKizlar selamlar . Inşallah bi fikri olan vardir cok dardayim yagülücük koyayimda cok şükür kötü bişi olmadigi anlasilsin.
Ya bendeyaklasik 2 yıldır alerjik rinit var ve o kadar zor cins bisey ki anlatamam. Hamilelikten once desmont kullandim raporum bile var. Hamile kalinca allersete gectim ama sanirim o fazla etkili degil haftalik atak geciriyorum ilaci dün ictiysem bugun akşama belirtiler basliyo ve sık sık ilac kullanmak istemiyorum. Korona olduğum zamanlar propolis kullanmistim ve yaklasik 2 hafta ilac almamistim burnum kasinmadi bile. Simdi onu kullansam ilactan daha faydali olur gibi ama inte yazdigimda hamilelikte onerilmiyomus. Bu durumu yasayan propolisle ya da baska doğal biseyle çözüm bulan var mi. Inanin hayat kalitesini mahvediyor. Allah im ne olur biri ışık olsun amin
Ay inşallah canım tablomuz renklensin mavilerle pembelerleGünaydınlar, benim de ayın 15 de kontrolüm bizimde artık cinsiyet netleşir diye düşünüyorum, bakalım hayırlısı olsun inş.
Aminn inşallah canımAy inşallah canım tablomuz renklensin mavilerle pembelerle
GunaydinnGünaydın kızlarHavalar ne güzel oldu serin serin. Tam sabah uyanıp balkonda kahve kurabiye yapma mevsimi hamileliğimiz güzel zamanlara denk gelecek şanslıyız
Ben de beyanname açıyorumGunaydinnNe guzel bir hayal bnim icin suan masada oturmuş dert dinliyorum musterilerden kahve kurabiye off
Ben de online calisiyorum bugun :)Ben de beyanname açıyorum
Ay maşallahSağlıkla gelsin inşallah
Baya da erken söylemiş yarın da ben 11+4'üm. Söyler mi bir şey acaba yaa :) ama benim doktor da pek garantici bee.. Bence söylemezPehh
Hic duymamistimKızlar doktorunuz AFP testinden bahsetti mi hiç? Bi dahaki kontrolümde bu testi istedi benden 2. trimesterda yapılması gerekiyor önemli dedi.
Bahsetmedi canımKızlar doktorunuz AFP testinden bahsetti mi hiç? Bi dahaki kontrolümde bu testi istedi benden 2. trimesterda yapılması gerekiyor önemli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?