Benim de omepa vitamin ve magnezyum aldıktan sonra midem daha cok bulanıyor ama yatmadan önce de cok kötü oluyorum ben, aksam yemeği sonrası hazımsızlık ve mide bulantısı çok yoğun oluyor yatarken bildiğin midem davul gibi giriyorum yatağa ve çok rahatsız uyuyorum bütün gece. Prilam doktor yazdi ama hiç kullanmadım dayanabildigim kadar dayaniyorum bulantilar ha bitti ha bitecek diyorum ama sanki tüm hamilelik boyunca sürecek gibi hissediyorum, ilk zamanlara göre daha az ama bitecek gibi durmuyor. Allah hepimize kolaylık versinKızlar ben prilam’ı bırakma denemeleri yapıyorum. Bugün 3. Gün. Geçenlerde bi bıraktım 2 gün üst üste, gene aynısı olmuştu. Şimdi iyi gidiyor bakalım. Tabi arada bulanıyor midem ama çıkarmıyorum çok şükür. Sadece şunu farkettim; aldığım takviye ilaçlar mide bulantısını tetikliyor. Dün prilam içmedim ama imom balık yağ hapımı kullandım baya mide bulantısı yaptı. Belki yatmaya yakın içerim ilaçları bilemiyorum. Prilamsız da iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Bugün 15. haftam bitti
Ben de Happy Mom yüklü, ama kadınlar klübünden de takip etmeyi çok seviyorumbütün çocuklarımı buradan takip ettim.
Çocuklara hala söylemdik desemhatta 7,5 yaşındaki oğlum manidar bir sesle “anne, sen hamile misin” dedi ama gene demedik şu kontrol de geçsin inşallah deriz.
Dediğiniz gibi ilkler kolaydı da bu sefer insanların tepkileri can sıkabiliyor.
Cok erken canim ya bence biraz daha sabret :)11+6 da ikili teste gittigimde doktora ısrar etmiştik
Canim benimde yas riski falan var ama doktor birsey yok dedi israrla bu hafta doktorumu degistircektim zaten yeni doktoruma da gostercem bende ama 30 yas üstü illa yukseklik olabiliyormuşMerhaba canım anneler ikili testimin değeri yüksek çıktı varmı ikili test yaptıran nasıldı değerleriniz doktorum endişelenme dedi ama yine de endişeleniyor insan
Kişiden kişiye değişir. Ben 4+2 de vajinal us ile keseyi gördüm. Karından görecekseniz beklemeniz gerekebilirSelam kızlaarrr bir sürü hamiş var cok mutlu oldumm . Ben tüpbebekle hamile kaldımda ilk gebeliğim . Keseyi en erken kaç haftalık görenler var ?? Benim yarın 4+5 doktor kese için çağırdı ama erken değilmi sizce
Yok hayır alttan muayene olcak büyük ihtimal peki 4+2 de gördüğünüzde betanız kaçtı acabaKişiden kişiye değişir. Ben 4+2 de vajinal us ile keseyi gördüm. Karından görecekseniz beklemeniz gerekebilir
Benim 2.olduğu için gaz ve bebek olgunu ayırt edebiliyorum gaz haricinde bişey hissetmiyorum şuan. Bikaç hafta önce hissetmiştim ama anladım hemen gaz olmadığını. Ondan sonra daha da hissetmedim canım . Bakalım 16.haftadan sonra belki hissetmeye başlarız.Biz seninle aynı gidiyoruz canım ama ben daha hiç bişey hissetmedim sanırım ilk hamileliğim ondan. Dün bi tık tık gibi bişey hissettim sanki içeriden parmakla dürtülüyormuşum gibi kasığımın orda tam. Ama bebiş miydi değil miydi anlayamıyorum ki. Göbeğim de pek çıkmadı belirti zaten yok bari bi yerden belli etse kendini artık diyorum
Ben hissedeki oldu baya zaten 1/2 defa hissettim artık hiç hissetmiyorum bayadır. İnşallah ilerleyen zamanlarda hissedebiliriz artık tamamen canım.Bu haftalarda daha düzenli hissedemeyiz bence ben de 1 gün hissediyorum 2 gün hissetmiyorum değişiyor gününe göre. biraz daha büyüdüklerinde bence 20 li haftalardan sonra iyice düzene girer
Maşallah göbişe bak canım. Valla tek olanlar bile hissediyor senin 3 tane hissetmen normal. Biri dursa biri oynuyordur :)Eveeet o önemli an geldi
Eki Görüntüle 3126102
Eki Görüntüle 3126103
Iki acıdan baya farklı cıktı ondan ikisini de ekledim ben ve koca göbeğimama yargılamayın toplamda 3 kilo aldım ve 3 bebek var herhalde 3 tane bebek var diye bu kadar şişti
Ayy bak ben hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle ama karşılaşsam aynısını yapar bir de her yerden şikayet ederdim
Benim bulantım yok ama bir besleniyorum asla anlatmayayim size yediğim tek hayırlı şey sabah kahvaltısında yediğim haşlanmış yumurta ve kadar peyniri gerisi hep pirinç içeriyor
Bende 12 haftalikti hisseder gibi olmustum sonra da hep hissettim ama 3 4 gündür ses yok bende korktum ama bu sabah baya elim duruyordu hareket ettiklerini hissettimherhalde küçükler sürekli hissedilmiyor bence tedirgin olma takip et hareket edecektir
Ben sadece bir kere beta baktırdım o da hamileliğimi öğrendiğimde betam 955 di 5 gün sonra gittiğimde kese göründüYok hayır alttan muayene olcak büyük ihtimal peki 4+2 de gördüğünüzde betanız kaçtı acaba
1500 de kese gorunmustu bende ama cihaz iyi değildi, 8000 de bayag belirgindi 5+2 de, vajinal buarada. Sizin keseyi görmek için erken geldi bana da ama cihaz iyiyse görebilirYok hayır alttan muayene olcak büyük ihtimal peki 4+2 de gördüğünüzde betanız kaçtı acaba
Bana 20.haftada gelin tetanoz aşısını yapacağız dediler canımmkızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi
Demirle alakasının olduğunu sanmıyorum canım ben ki bulantısı en yoğun olanlardan birisiyim demir hapına başladım 1 hafta oldu onu aç karınla almama rağmen bulantım yok gibi hatta.Demir kullananlar mide bulantısı yaptı mı sizde de ilaçlar bile engelleyemedi midem bulanıyor için için sanki
Benim pazartesi değerim 456 ydı ama ondan önce verdiğim kanın üstüne 3 bucuk kat artmıstı yani muhtemelen yarın 1.500 olur betam o zaman görebilrim değilmi? Doktorumun cihazları cok iyi yeni kendine özel yer açtı yeni cihazlae hep1500 de kese gorunmustu bende ama cihaz iyi değildi, 8000 de bayag belirgindi 5+2 de, vajinal buarada. Sizin keseyi görmek için erken geldi bana da ama cihaz iyiyse görebilir
Merhaba canım prilamla alakası var mı bilmiyorum ama mide bulantısının zaten halsiz düşürdüğünü uyku yaptğını biliyorum halsizlikle beraber. Bende yaşadım hem de şok ağır ve uzun sürdü arkadaşlar bilir burada neler çektiğimi ilaçlar içsem de fayda etmedi. Ama şimdş bulantım yok gibi prilam içiyorum yine de o halimden daha iyiyim daha enerjiğim. Bulantılar etki ediyor olabilir.Merhaba arkadaşlar herkesin hamileligi hayirli olsun. Ben de 9+3 gunluk hamileyim. Supriz bir hamilelik oldu benim icin. 3 yasinda bir oğlum var. Mide bulantim cok yoğun adet gunume 10 gun vardi basladi halen devam. Oğlumda hic bu sekilde olmamistim. 8 haftalikken bulanti ve kusma olmustu 2 3 hafta sonra duzelmisti ilac dahi kullanmamistim. Bu çok daha zor. 2 gun prilam kullandim biraktim. Çunku kullaninca baygin bir şekilde uyuyorum.Siz de öyle bir etki yapiyor mu?
Yaaaa yerim ben onu nasılda sarılmış kardeşine. Ne güzelde küçük annelik yapar şimdş o kardeşine. Maşallah sağlıkla gelsin inşalalh aranıza.Herkes göbek resmi paylaştı bende, bebeğe sarılıp uyuyan minnos resmi paylaşayım
Merhaba aslında değil ben se tam o tarihte gördüm keseyiSelam kızlaarrr bir sürü hamiş var cok mutlu oldumm . Ben tüpbebekle hamile kaldımda ilk gebeliğim . Keseyi en erken kaç haftalık görenler var ?? Benim yarın 4+5 doktor kese için çağırdı ama erken değilmi sizce
Yok yok ben bebek olduğunu anladım gaz değildi farklıydı gazı artık ayırt edebiliyorum canın. Bulantılarım yok gibi sadece iştahsızlık kaldı. Oda yavaş yavaş geçecek diye tahmin ediyorum bende 16.haftaya geldim gerçektende azalıyor bitiyor demişlerdi geneli inşalalh bir daha da gelmez bugün ilk defa yemek yaptım. Salça yine kullanamıyorum onun yerine domates kullandım. Et ve balıktan hala tiksiniyorum tabikide ama çok şükür ki kusmuyorum artık. Rahatladım çok şükürCanım ben daha hiç hissetmedim. Hem belki ilk hissettiğin bebek değildi ondan da emin olamazsın bence. Daha çok yeni. Sürekli de hissedilmeyebilir belki yeni olduğu için..
Ben senin bulantılarını soracaktım. Nasıl oldun geçti mi? Bakamadım 10 gündür.
Hoşgeldin aramıza canım. Hayırlsıı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar 12+4 ile aranıza katıldımm
Teşekkür ederimm ilk bebegim heycanlıyımHoşgeldin aramıza canım. Hayırlsıı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?