2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim de omepa vitamin ve magnezyum aldıktan sonra midem daha cok bulanıyor ama yatmadan önce de cok kötü oluyorum ben, aksam yemeği sonrası hazımsızlık ve mide bulantısı çok yoğun oluyor yatarken bildiğin midem davul gibi giriyorum yatağa ve çok rahatsız uyuyorum bütün gece. Prilam doktor yazdi ama hiç kullanmadım dayanabildigim kadar dayaniyorum bulantilar ha bitti ha bitecek diyorum ama sanki tüm hamilelik boyunca sürecek gibi hissediyorum, ilk zamanlara göre daha az ama bitecek gibi durmuyor. Allah hepimize kolaylık versin

Selam kızlaarrr bir sürü hamiş var cok mutlu oldumm . Ben tüpbebekle hamile kaldımda ilk gebeliğim . Keseyi en erken kaç haftalık görenler var ?? Benim yarın 4+5 doktor kese için çağırdı ama erken değilmi sizce

Merhaba canım anneler ikili testimin değeri yüksek çıktı varmı ikili test yaptıran nasıldı değerleriniz doktorum endişelenme dedi ama yine de endişeleniyor insan
Canim benimde yas riski falan var ama doktor birsey yok dedi israrla bu hafta doktorumu degistircektim zaten yeni doktoruma da gostercem bende ama 30 yas üstü illa yukseklik olabiliyormuş

Kişiden kişiye değişir. Ben 4+2 de vajinal us ile keseyi gördüm. Karından görecekseniz beklemeniz gerekebilir

Benim 2.olduğu için gaz ve bebek olgunu ayırt edebiliyorum gaz haricinde bişey hissetmiyorum şuan. Bikaç hafta önce hissetmiştim ama anladım hemen gaz olmadığını. Ondan sonra daha da hissetmedim canım . Bakalım 16.haftadan sonra belki hissetmeye başlarız.

Bu haftalarda daha düzenli hissedemeyiz bence ben de 1 gün hissediyorum 2 gün hissetmiyorum değişiyor gününe göre. biraz daha büyüdüklerinde bence 20 li haftalardan sonra iyice düzene girer
Ben hissedeki oldu baya zaten 1/2 defa hissettim artık hiç hissetmiyorum bayadır. İnşallah ilerleyen zamanlarda hissedebiliriz artık tamamen canım.

Maşallah göbişe bak canım. Valla tek olanlar bile hissediyor senin 3 tane hissetmen normal. Biri dursa biri oynuyordur :)

Yok hayır alttan muayene olcak büyük ihtimal peki 4+2 de gördüğünüzde betanız kaçtı acaba
1500 de kese gorunmustu bende ama cihaz iyi değildi, 8000 de bayag belirgindi 5+2 de, vajinal buarada. Sizin keseyi görmek için erken geldi bana da ama cihaz iyiyse görebilir

B
kızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi
Bana 20.haftada gelin tetanoz aşısını yapacağız dediler canımm

Demir kullananlar mide bulantısı yaptı mı sizde de ilaçlar bile engelleyemedi midem bulanıyor için için sanki
Demirle alakasının olduğunu sanmıyorum canım ben ki bulantısı en yoğun olanlardan birisiyim demir hapına başladım 1 hafta oldu onu aç karınla almama rağmen bulantım yok gibi hatta.

1500 de kese gorunmustu bende ama cihaz iyi değildi, 8000 de bayag belirgindi 5+2 de, vajinal buarada. Sizin keseyi görmek için erken geldi bana da ama cihaz iyiyse görebilir
Benim pazartesi değerim 456 ydı ama ondan önce verdiğim kanın üstüne 3 bucuk kat artmıstı yani muhtemelen yarın 1.500 olur betam o zaman görebilrim değilmi? Doktorumun cihazları cok iyi yeni kendine özel yer açtı yeni cihazlae hep

Merhaba canım prilamla alakası var mı bilmiyorum ama mide bulantısının zaten halsiz düşürdüğünü uyku yaptğını biliyorum halsizlikle beraber. Bende yaşadım hem de şok ağır ve uzun sürdü arkadaşlar bilir burada neler çektiğimi ilaçlar içsem de fayda etmedi. Ama şimdş bulantım yok gibi prilam içiyorum yine de o halimden daha iyiyim daha enerjiğim. Bulantılar etki ediyor olabilir.

Herkes göbek resmi paylaştı bende, bebeğe sarılıp uyuyan minnos resmi paylaşayım
Yaaaa yerim ben onu nasılda sarılmış kardeşine. Ne güzelde küçük annelik yapar şimdş o kardeşine. Maşallah sağlıkla gelsin inşalalh aranıza.valla oğlu olanlar yanlış anlamasın ama kız çocuklarına bitiyorum ben ya 3 tane erkek yeğenim var yerleri ayrı çok seviyorum ama resmen terör estiriyorlar en son kardeşimdeyken yeğenim perdeden diğer perdeye atlıyordu resmen evin içinde tarzan yaramazlıklarına bişey diyemiyorum ama bir de hep bağırıp çağırması kulaklarımda çınlıyor buraya yazarken bile Öp yerime o cimcime kızını. Ne de tatlı dillenmiştir o şimdi

Merhaba aslında değil ben se tam o tarihte gördüm keseyi
Hakkınızda güzeli olsun

Yok yok ben bebek olduğunu anladım gaz değildi farklıydı gazı artık ayırt edebiliyorum canın. Bulantılarım yok gibi sadece iştahsızlık kaldı. Oda yavaş yavaş geçecek diye tahmin ediyorum bende 16.haftaya geldim gerçektende azalıyor bitiyor demişlerdi geneli inşalalh bir daha da gelmez bugün ilk defa yemek yaptım. Salça yine kullanamıyorum onun yerine domates kullandım. Et ve balıktan hala tiksiniyorum tabikide ama çok şükür ki kusmuyorum artık. Rahatladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…