Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dün ninemi kaybettim hüzün hakim evde biraz, iyiyim şükür. Mesajlarınızı okuyorum hepinizi çok öpüyorum kötü olan arkadaşlar bugünler de geçecek az sabır. Ben de tansiyonla uğraşıyorum bu aralar. 6-7 Eylül gibi ikili ve cinsiyet için gidicez inşallah.
Kızlar dün ninemi kaybettim hüzün hakim evde biraz, iyiyim şükür. Mesajlarınızı okuyorum hepinizi çok öpüyorum kötü olan arkadaşlar bugünler de geçecek az sabır. Ben de tansiyonla uğraşıyorum bu aralar. 6-7 Eylül gibi ikili ve cinsiyet için gidicez inşallah.