2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla benim endişelerim çok şükür azalmaya başladı. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizde artık bulantısız güzel günlere gelelim.

Kızlar hepinize merhaba. Üç gündür neredeyse hiçbir şey yazamadım. Şehir dışındaydım işlerim çok yoğundu. Bundan sonra da biraz yoğun olacak gibiyim. Ne güzel muhabbet ederdik özledim hepinizi Yaz-ruzgari annewith minseo Rheaa ve diğer arkadaşlardan doktora gidenler oldu. Sizlere cinsiyet yorumu yapabilmek isterdim yetişemedim zaten hep konuşulmuş. Keşke yetişebilseydim annewith ve Rheaa bazı endişeleriniz var çok konuları anlayamadım hızlı geçtim ama umarım ilerleyen süreçte herşey yolunda gider. Güzel haberlerinizi bekliyoruz sizi çok seviyorum Yeni isimlerini gördüğüm arkadaşlar oldu. Onları etiketleyemedim. Son sayfaya gelene kadar hiçbir alıntı yapmadan okuyarak geldim. İleriki günlerde zamanında yanıtlayabilirsem mesajlarınızı sizlere de güzel şeyler yazmak isterim. Ultrason paylaşanlar olmuş bebeklerinizin sağlıklı olmasına çok sevindim

Bana ne demiştiniz
eli ensesinde keyifçi bir kız gibi geldi bana ya

ulu ramzi , yüce nub teorileri beni yenebilir belki ama bana öyle geldi
yüzük çevirmiş miydiniz yüzük ne diyor merak ettim

Merhabalar benim de arada lekelenmelerim oluyor afedersiniz ama bole kendiliğinden degil sildikce geliyor ve de disarsa mesela cok yurudugumde ya da tuvalette kabız oldugumda bole kirmizi kan gibi ama normal zamanda yoksa olmuyor sadece arada kahverengi lekelenme geliyor o da ayakta cok durursam sizin nasil acaba ?benim doktor profesor cok üzerinde durmadi yerleşmeye çalışıyordur falan dedi oyle fazla bisi olmadigi için sıkıntı gormedi heralde bi de biz de kan uyusmazligi var

Canım biz de seni özledik hemen bitir gel işlerini konuşacak çok şey var

Valla ben korkumdan pastörize yazmayan peynirler agzIma bile surmuyorum bence yemeden daha iyi ama cok yemediğin ve iyi pisliği surwce bi sıkıntı olmaz yani

İNSAALLAH en kısa zamanda bulantin gecer iştahını acilirben de kokular ağır geliyor arada midem kalkıyor ama oyle kusma falan yok gercekten dogru mu böyle bulantilar kusmalar çoksa kiz diyorlar .kiz anneleri yasadi mi acaba böyle şeyler benim ilki oglan ve bi kere midem dahi bulunmamıştı basim dahi agrimamisti bunda bas agrisi da coj oluyor

Merhaba canim. Benim de lekelenmelerim sizinkine benzer. Gunde 1-2 defa sildigimde goruyorum. Ama onun disinda 3 sefer, bir anlik kanamalarim oldu. Aktif kirmizi renkte. İlki en yogundu, yaklasik bir gunluk pedi doldurmustu. Diger ikisi biraz daha azdi. Benum doktorum da bir sebep soylemiyor endiselenme diyor sadece.. kanamalarla gebeligini geciren cok kadin var ornek olarak. Surekli devam etmedigi veya cok yogun olmadigi surece bence sen de endise etme…

Aynen benim kardeşimin eltisi 8 aya kadar bole adet kanaması gibi parça gelerek kanamasi oluyormus simdi doğurdu bebeğini cok da saglikli ben kanamadan korkmuyorum da kan uyusmazligi icin bebegin kanıyla benim kanım temas etmemesi lazim o yüzden 5 gun once igne vuruldum her ay test yapmam lazım o yüzden üzülme beterin beteri var bugünümüzü hamd olsun dua etmekten başka yapcak bisi yok hersey ALLAHTAN

Herkese merhaba bende cok uzun süredir giremiyordum Benim bebişe de cinsiyet tahmini yaparmısınız 12+1 resimlerimizi ekledim herkese güzel sağlıklı gebelikler

Eklentiler

• 17206B25-9BB2-471E-A1AD-DCF649384842.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 1102F474-9540-4245-856C-8E15CFCE2CC1.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 56
Evet ya bulantılar ne zaman geçecek çok kötüyüm bende
Dr pozidox diye ilaç yazdı sabah akşam aç
Ama bana mısın demedi
Gerçi çıkartmıyorum ama ramak kalıyor aynen bende kahvaltılık yiyorum sürekli 9. Haftam

Sucuk yasak mı

Kızlar dondurma delisi olup çıktım cok yiyorum zararlı olurmu ki domatesten midem kalkıyor kuru soğan oyle yemek yapamıyorum.varmi oyle benm gbi olan.prillam sayesinde ayaktayım sanrm
Benim dr um dondurma bildiğin güzel bir pastaneden yiyebilirsin 1 top sadece günde o da limonlu dedi
Kapalı yasak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…