2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ekin iyi bu arada çok şükür canım. 11 aylık olduğu gün yürümeye başladı şuan koşturuyor 🌝 6 dişi çıktı şuan köpek dişi çıkmaya çalışıyor. 12 ay kontrolünü ve aşılarını saglik ocağında oldu 12 kg olmuş doğum kilosu 2.400 dü 😇 Onun dışında bazi kelimeleri söylüyor işte artik her şeyi parmağı ile gösterip istiyor çok sosyal bir çocuk oldu 🙏🏻 Dora ve Doğa nasıllar?
Dora aldı başını gidiyor. Felaket bir ozguven anlatamam. Biliyorsun erkenden yürümeye başlamıştı bizimki. Şimdi koltuk sandalye üstüne çıkıyor inanılmaz tehlikeli hareketler yapıyor. Son kontrolünde 12.600 grm , 83 cm di boyu. Konuşma belirgin değil bizim. İlk kelimesi aba zaten. Doğanın peşinde koşarken aba aba sayıklıyor. Birde mamma eklendi o kadar. parmağıyla göstermek yok bizde :KK70: direk gidip kendi alıyor veya istediği şeye ulaşmak için çeşitli yollar buluyor. Dün mutfak tezgahı üstünde bir şeyi gözüne kestirdi. Denedi alamadı. Sonra fırın kapağını açtı üstüne bindi ve almayı denedi yine alamadı diye gitti oyuncaklarindan birini aldı çubuk şeklinde onunla çekmeye çalıştı 🥴 başımıza neler gelecek inan hiç bilmiyorum.
Doğa inanılmaz bir abla oldu. Dora olmadan adım atmıyor çok güzel oyun oynuyorlar ve oğluşum diye seviyor çocuğu 🤣🤣🤣 baya baya oyalıyor bende işlerimi yapıyorum, yapmaması gereken birsey yaptığında güzelce anlatıyor kardeşine sanki kocaman biri gibi. Oda 3.5 yaşında halbuki.
Suan ki tek sorunum Dora gündüz uykuları istemiyor ve uyumuyor, Doğa da uzun zaman önce gündüz uykusunu bırakmıştı zaten. Akşam yatış saatleri hemen hemen aynı ve Doğa ile ilgilenemiyorum. Birsey yapmaya çalışsak oğlan çok güzel sabote ediyor hiçbir şey yapamıyoruz . Bende bıraktım açıkçası. Zaten yaz geliyor sürekli yazlikta olacağız, seneye de Doğa yi okul öncesine baslatmayi düşünüyorum

Kızlar biz de bugün kutladık ama alin hastaydı ve çok huysuzdu çok hoşlanmadı 🥲 canı sağolsun güzel bir anı kaldı 💖

Eklentiler

• 23BD9E75-5EE2-404C-8E10-892E946A3D72.jpeg
    23BD9E75-5EE2-404C-8E10-892E946A3D72.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_7213.jpeg
    IMG_7213.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 88
Sevgili mart anneleri ben de şubat annesiyim. Bizim şubat anneleri hiç yazmıyır artık ben kendi kendime yazıp durruyorum deli gibi. Bebeklerinizle geçireceğiniz sağlıklı huzurlu mutlu bi hayat dilerim hepinize 🤗

Ben size bir şey danışmaya geldim. Bana kullanıp memnun olduğunuz otokoltuk önerisinde bulunur musunuz?

Sevgili mart anneleri ben de şubat annesiyim. Bizim şubat anneleri hiç yazmıyır artık ben kendi kendime yazıp durruyorum deli gibi. Bebeklerinizle geçireceğiniz sağlıklı huzurlu mutlu bi hayat dilerim hepinize 🤗

Ben size bir şey danışmaya geldim. Bana kullanıp memnun olduğunuz otokoltuk önerisinde bulunur musunuz?

Merhaba, besafe çok övülüyor. Bir de Krafti çok duyuyorum. Bütçenize göre bunlara bakabilirsiniz.

Kızlar hepinize hayırlı Ramazanlar dilerim 🌙 kuzucuklarla beraber oruç tutacak annelere Allah kolaylık versin 🌺
Hayırlı Ramazanlar😊Bakalım bugun ılj gun cocuklarla nasıl gececek zaten oruc tutarken ben cok zorlanıyorum haksızlık cok oluyor Allah yardım eder inşallah sahura da zor kalktım😁

Hayırlı Ramazanlar😊Bakalım bugun ılj gun cocuklarla nasıl gececek zaten oruc tutarken ben cok zorlanıyorum haksızlık cok oluyor Allah yardım eder inşallah sahura da zor kalktım😁

Allah kabul eylesin canım, inşallah çok kolay geçer 🍀

Ben arada tutuyordum, alışkınım biraz. En sevdiğim ise ev ahalisinin hep tutması. Beslenmesi kahvaltısı bir müddet yok 😀

X