- 7 Ekim 2022
- 1.425
- 2.865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geniz akıntısı için doktor zaditen damla verdi bize uyurken çok öksürüyordu tikanircasina normalde hiç hastalık belirtisi yok başkaKızlar burnu açıyorum 15dkya yine tıkanıyor fena akıyor ama ateş halsizliği yok hafiften öksürüyor genzine de akıyor muhtemelen bu durumlarda bir ilaç kullanılıyor mu bilen var mı? Burnu açmaya devam mı edeceğim sadece acaba, doktor henüz geri dönmedi sordum ama.
Canım gecmıs olsun genız akıntısına zadıten verıyorlar ama ben zadıtenın cok kusturdugunu soyleyınce bıze DELODAY vermıstı canım. Ve de ilerlemesın dıye yarım ölçek İbramum Zero.Kızlar burnu açıyorum 15dkya yine tıkanıyor fena akıyor ama ateş halsizliği yok hafiften öksürüyor genzine de akıyor muhtemelen bu durumlarda bir ilaç kullanılıyor mu bilen var mı? Burnu açmaya devam mı edeceğim sadece acaba, doktor henüz geri dönmedi sordum ama.
zaditen şurup 1 çay kaşığıKızlar burnu açıyorum 15dkya yine tıkanıyor fena akıyor ama ateş halsizliği yok hafiften öksürüyor genzine de akıyor muhtemelen bu durumlarda bir ilaç kullanılıyor mu bilen var mı? Burnu açmaya devam mı edeceğim sadece acaba, doktor henüz geri dönmedi sordum ama.
Acaba diş mi? Hem ishal hem ateşKesinlikle bence de. Doktor seçimi çok önemli gerçekten aslına bakarsan bu hastanedeki bilinen en iyi kadın doğumcu ve en iyi çocuk doktoru. Ama bazen profesyonellik yetmiyor aileyle iletişim de çok önemli.
Sağol canım çok şükür ateşi düştü ishal devam ediyor o da geçer bir an önce umarım. Demek ki normali buymuş bizim doktorlar sorunlu herhalde
Diş çıktı canım alttan 1.azı geldi yeni. O da tetiklemiştir illaki ama bende de ishal oldu ya ondan bana geçti ya da ikimiz de bir yerden kaptık. Bu arada azı dişi gerçekten çok zormuş kanlandı bir ara baya zorlu çıkıyorAcaba diş mi? Hem ishal hem ateş
Bizde daha bir tane bile diş yok ne olacak böyle bilemiyorumDiş çıktı canım alttan 1.azı geldi yeni. O da tetiklemiştir illaki ama bende de ishal oldu ya ondan bana geçti ya da ikimiz de bir yerden kaptık. Bu arada azı dişi gerçekten çok zormuş kanlandı bir ara baya zorlu çıkıyor
kaç gün sürdü canım çıkması ? Ekin'in de şuan köpek dişi çıkıyor üstten dün gündüz hiç uyumadı gece de çok mızmızdı calpolle uyuyabildiDiş çıktı canım alttan 1.azı geldi yeni. O da tetiklemiştir illaki ama bende de ishal oldu ya ondan bana geçti ya da ikimiz de bir yerden kaptık. Bu arada azı dişi gerçekten çok zormuş kanlandı bir ara baya zorlu çıkıyor
Canım bugün daha iyiydi. Sanırım haftaya tamamen alışmış olur. Sadece sağdığım sütü içmiyor. Gidince ve gece tamamlıyoruz. Yeme konusunda hiç sorun olmuyor maşallah... Uykuda var uzun uyumuyor. Senin yeme durumu nasıl?
Çok sevindim Evet gün geçtikçe kesinlikle daha da alışacak. Alıştıkça uykuları da düzene girecek. süt konusunu da dert etme sonuçta ek gıda alıyor.Canım bugün daha iyiydi. Sanırım haftaya tamamen alışmış olur. Sadece sağdığım sütü içmiyor. Gidince ve gece tamamlıyoruz. Yeme konusunda hiç sorun olmuyor maşallah... Uykuda var uzun uyumuyor. Senin yeme durumu nasıl?
Geçmiş olsun, birkaç gündür bizim de durum böyle. İlaç vermedi doktor. Burnu temiz ve açık tutalım dedi. Tıkandığı an serum fizyolojik sonra çekiyorum rahatlıyor bir nebzeKızlar burnu açıyorum 15dkya yine tıkanıyor fena akıyor ama ateş halsizliği yok hafiften öksürüyor genzine de akıyor muhtemelen bu durumlarda bir ilaç kullanılıyor mu bilen var mı? Burnu açmaya devam mı edeceğim sadece acaba, doktor henüz geri dönmedi sordum ama.
Kızlar bu arada içten içe sinir olduğum bir durumu paylaşmak istiyorum. Bugün Yağız Alinin ateşi çıkınca apar topar normalde de sürekli gittiğimiz hastaneye gittik tabii doktorumuz da orda diye. Acilden girdik randevusuz olduğumuz için, acilde çocuk doktorumuz yok dediler. Yani koskoca hastanede nasıl olmaz o ayrı bir konu neyse. Kendi doktorumuzun sekreterine söyledik o da şuan öğle tatilinde 20 dk sonra başlayacak mesaiye, randevulu 3 hastası bekliyor şuan sonra boşluk bulursa alabilir ama o zamana kadar başka randevulu hasta gelirse yine önce onları alır dedi. Yani nerdeyse 1-1,5 saate tekabül ediyor bu süreç. Çocuğun 39.0 ateşi var huzursuzlanıyor zaten nasıl bekleyelim yani. Kalktık devletin aciline gittik hemen, sarı alana aldılar kalabalıktı ama sıra beklemedik şansımıza. Velhasıl bizde kendi doktorumuzun numarası bile yok acil bir durumda ulaşmamız için bu zamana kadar lazım olmadı çok şükür ama dün daha iyi anladım olması gerektiğini en azından öncesinde konuşma şansım olsa gelin derdi belki ama vermiyor numara. Benim kadın doğumcum da aynı hastanede o da vermemişti telefonunu. Yeğenimin doktoru da aynı hastanenin farklı ildeki bir şubesinde. Ablam ne zaman bir sıkıntı olsa rahatça ulaşabiliyor çok ilgili hemen ses kaydı ile sorularına cevap veriyor. Bilmiyorum bi bizimki mi böyle anlamadım. Özel takipli arkadaşlarım sizde de durum böyle mi?
Geçmiş olsun canımSağolun kızlar iburamin zero verdim, zaditeni doktora sorayım bir iyi oldu bu bilgi.
İnşallah canım Öyle böyle geçiyor işte... Bizlerinki de doğal anne kaygısıÇok sevindim Evet gün geçtikçe kesinlikle daha da alışacak. Alıştıkça uykuları da düzene girecek. süt konusunu da dert etme sonuçta ek gıda alıyor.
Benim oğlan çok şükür yiyor canım, kahvaltıda biraz mırın kırın ediyor onun dışında iyiyiz
Canım temizlemene ve burun spreyi skmana rağmen burnu acilmiyorsa yüksek ihtimal alerjik sebeplidir. Malum polen aylarına geldik. Benim oglanda öyle oldu. Serumla temizliyorum , burun spreyi sıkıyorum max yarım saatte eski haline dönüyor. Doktor küçük bir alerji damlası yazdı (zaditen) onu kullanmaya başlayınca burnu hemen açıldı.Kızlar burnu açıyorum 15dkya yine tıkanıyor fena akıyor ama ateş halsizliği yok hafiften öksürüyor genzine de akıyor muhtemelen bu durumlarda bir ilaç kullanılıyor mu bilen var mı? Burnu açmaya devam mı edeceğim sadece acaba, doktor henüz geri dönmedi sordum ama.
Saol cnm kızlar da onu önerdi, bu gece açık burnu inşallah atlatmışızdır yoksa yarın alacağım ben de zaditen.Canım temizlemene ve burun spreyi skmana rağmen burnu acilmiyorsa yüksek ihtimal alerjik sebeplidir. Malum polen aylarına geldik. Benim oglanda öyle oldu. Serumla temizliyorum , burun spreyi sıkıyorum max yarım saatte eski haline dönüyor. Doktor küçük bir alerji damlası yazdı (zaditen) onu kullanmaya başlayınca burnu hemen açıldı.
Denemeye değer koca karı işlerine düşeceğim yakında ciddenMelodiminEsi bu yazıyı gorunce sen aklıma geldın