Evet ya benım Gecen seneki oruc borcum duruyor bu yıl bıtırmem lazım. Senın cocuklar kucuk degıller mı tutuyorlarsa bravo. Ben Aksam yemegı hazırlıgını cok severımAllah kabul eylesin canım, inşallah çok kolay geçer
Ben arada tutuyordum, alışkınım biraz. En sevdiğim ise ev ahalisinin hep tutması. Beslenmesi kahvaltısı bir müddet yok
Gecmıs olsun canım Nazalnem sıkıyor musun.Ama burnunu acmaktan baska caren de yok.Buharlı banyo yaptırabılırsın Bır de zadıten bıze genız akıntısı olunca oksuruk olmasın dıye verılıyor burun ıcın pek faydası yok dıye bılıyorum.Selam kızlar çok mutsuzum 5 gündür oğlumun burnu o kadar dolu ki çok çaresiz hissediyorum uykuya bile dalamıyor, her burun temizleme çığlık feryat, günde 7-8 kere çekiyorum serumla artık burnu acıyodur o kdr çekmekten, zaditen günde 10damla veriyorum iburamin zero verdim 5 gün şimdi aferin pediatrik deneyelim dedi doktor, başka önerisi olan var mı?
Nasatol burun spreyi deneyebilirsin doğal içerikli. Çok geçmiş olsunSelam kızlar çok mutsuzum 5 gündür oğlumun burnu o kadar dolu ki çok çaresiz hissediyorum uykuya bile dalamıyor, her burun temizleme çığlık feryat, günde 7-8 kere çekiyorum serumla artık burnu acıyodur o kdr çekmekten, zaditen günde 10damla veriyorum iburamin zero verdim 5 gün şimdi aferin pediatrik deneyelim dedi doktor, başka önerisi olan var mı?
Evet ya benım Gecen seneki oruc borcum duruyor bu yıl bıtırmem lazım. Senın cocuklar kucuk degıller mı tutuyorlarsa bravo. Ben Aksam yemegı hazırlıgını cok severım
Ayy valla maşallah. Bız de Ramazan köşesi yaptık bırlıkte susledık hazırladıkBiri 2012 biri 2015 doğumlu. Küçük olan geçen sene neredeyse yarısını tuttu. Bu sene de ne kadar tutarlarsa artık.
Ramazan ayının her şeyi güzel
Be safe 9-18 kg. Aşırı memnunum. Kızım kullandı , şimdi oğlum kullaniyorSevgili mart anneleri ben de şubat annesiyim. Bizim şubat anneleri hiç yazmıyır artık ben kendi kendime yazıp durruyorum deli gibi. Bebeklerinizle geçireceğiniz sağlıklı huzurlu mutlu bi hayat dilerim hepinize
Ben size bir şey danışmaya geldim. Bana kullanıp memnun olduğunuz otokoltuk önerisinde bulunur musunuz?
Keşke komşun olsaydımEvet ya benım Gecen seneki oruc borcum duruyor bu yıl bıtırmem lazım. Senın cocuklar kucuk degıller mı tutuyorlarsa bravo. Ben Aksam yemegı hazırlıgını cok severım
Ay keske olsaydık ne guzel olurduKeşke komşun olsaydım
Masallah kuzuyaDora aldı başını gidiyor. Felaket bir ozguven anlatamam. Biliyorsun erkenden yürümeye başlamıştı bizimki. Şimdi koltuk sandalye üstüne çıkıyor inanılmaz tehlikeli hareketler yapıyor. Son kontrolünde 12.600 grm , 83 cm di boyu. Konuşma belirgin değil bizim. İlk kelimesi aba zaten. Doğanın peşinde koşarken aba aba sayıklıyor. Birde mamma eklendi o kadar. parmağıyla göstermek yok bizdedirek gidip kendi alıyor veya istediği şeye ulaşmak için çeşitli yollar buluyor. Dün mutfak tezgahı üstünde bir şeyi gözüne kestirdi. Denedi alamadı. Sonra fırın kapağını açtı üstüne bindi ve almayı denedi yine alamadı diye gitti oyuncaklarindan birini aldı çubuk şeklinde onunla çekmeye çalıştı başımıza neler gelecek inan hiç bilmiyorum.
Doğa inanılmaz bir abla oldu. Dora olmadan adım atmıyor çok güzel oyun oynuyorlar ve oğluşum diye seviyor çocuğubaya baya oyalıyor bende işlerimi yapıyorum, yapmaması gereken birsey yaptığında güzelce anlatıyor kardeşine sanki kocaman biri gibi. Oda 3.5 yaşında halbuki.
Suan ki tek sorunum Dora gündüz uykuları istemiyor ve uyumuyor, Doğa da uzun zaman önce gündüz uykusunu bırakmıştı zaten. Akşam yatış saatleri hemen hemen aynı ve Doğa ile ilgilenemiyorum. Birsey yapmaya çalışsak oğlan çok güzel sabote ediyor hiçbir şey yapamıyoruz . Bende bıraktım açıkçası. Zaten yaz geliyor sürekli yazlikta olacağız, seneye de Doğa yi okul öncesine baslatmayi düşünüyorum
Be safe in bütçene uygun olan koltuğunu almanı öneririm hem yüksek hem kaliteli hem de adac testlerini başarıyla geçmiş. Alçak oto koltuklarinda bebisler sıkılabilir bunda dışarıyı çok net görüyorlar bizim koltuk şu şekildeSevgili mart anneleri ben de şubat annesiyim. Bizim şubat anneleri hiç yazmıyır artık ben kendi kendime yazıp durruyorum deli gibi. Bebeklerinizle geçireceğiniz sağlıklı huzurlu mutlu bi hayat dilerim hepinize
Ben size bir şey danışmaya geldim. Bana kullanıp memnun olduğunuz otokoltuk önerisinde bulunur musunuz?
Canim cold mix kullaniyor musun? Burnunu açtıktan sonra yakasina damlatSelam kızlar çok mutsuzum 5 gündür oğlumun burnu o kadar dolu ki çok çaresiz hissediyorum uykuya bile dalamıyor, her burun temizleme çığlık feryat, günde 7-8 kere çekiyorum serumla artık burnu acıyodur o kdr çekmekten, zaditen günde 10damla veriyorum iburamin zero verdim 5 gün şimdi aferin pediatrik deneyelim dedi doktor, başka önerisi olan var mı?
Diş çıkarma dönemi bağışıklık düşüyor bu yüzden de hasta olma olasılıkları çok yükseliyor muhtemelen bu yüzden hasta oldu kuzucukBu arada üst azı dişi çıkmış yavrumun, hiç huysuzluk ateş yapmadı, kendi kendine patlamış
Evet, 600 iu ya gectim ben canım. En az 5 yaşa kadar düzenli vereceğim. Bağışıklık sistemi üzerinde çok aktif rol oynayan vücudun üretemedigi bir hormon aslında d vitamini çok önemli bizler içinKizlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz? 1 yaştan sonra dozunu arttiran var mi?
Merhaba canım benimki 1 haftadır böyle, doktor peditus verdi çok şükür 1 günlük kullanımda rahatladıSelam kızlar çok mutsuzum 5 gündür oğlumun burnu o kadar dolu ki çok çaresiz hissediyorum uykuya bile dalamıyor, her burun temizleme çığlık feryat, günde 7-8 kere çekiyorum serumla artık burnu acıyodur o kdr çekmekten, zaditen günde 10damla veriyorum iburamin zero verdim 5 gün şimdi aferin pediatrik deneyelim dedi doktor, başka önerisi olan var mı?
Kaç geldi canimKızlar merhaba, bebeklerde demir ve b12 düşük olan var mı acaba ?
Yarın doktora göstereceğim sonuçları
Veriyordum zaten ama bazi doktorlar yazin vermenize gerek yok diyordu ondan sorayim dedim. Gidip ben de 600lük olani alayim 400lüğün üstüne ekleyip veriyordum da dün bitti. Sagol canim bilgilendirme icinMasallah kuzuyaçok hızlı büyüyorlar Aynı anda iki bebeğe yetebilmek çok zordur insan hep birşeyler eksik kalıyor gibi hisseder Ama olsun, birlikte oyun kurmaktan zevk almaya başladıktan sonra zaten senin üzerine çok iş düşmeyecek yaza her şey daha güzel olur
Be safe in bütçene uygun olan koltuğunu almanı öneririm hem yüksek hem kaliteli hem de adac testlerini başarıyla geçmiş. Alçak oto koltuklarinda bebisler sıkılabilir bunda dışarıyı çok net görüyorlar bizim koltuk şu şekilde
Eki Görüntüle 3399712
Canim cold mix kullaniyor musun? Burnunu açtıktan sonra yakasina damlat
Diş çıkarma dönemi bağışıklık düşüyor bu yüzden de hasta olma olasılıkları çok yükseliyor muhtemelen bu yüzden hasta oldu kuzucuk
Evet, 600 iu ya gectim ben canım. En az 5 yaşa kadar düzenli vereceğim. Bağışıklık sistemi üzerinde çok aktif rol oynayan vücudun üretemedigi bir hormon aslında d vitamini çok önemli bizler için
9. Ayda düşük çıktı b12 ocean takviye kullandık 2 ay düzenli 1 ay haftada 1 12. Ay kontrolünde epey yüksek çıktı ama sakıncası yok dedi doktor idrarla atarmış demir için beslenmesine dikkat ettimKızlar merhaba, bebeklerde demir ve b12 düşük olan var mı acaba ?
Yarın doktora göstereceğim sonuçları
Merhaba, ilk dozu 8. Ayda oldunuz değil mi daha önce başlamadınız, benim bebeğim de şu an 6 aylık 5. Ayda planlamıştık ama bronşiolit oldu menenjit aşıları da ağır aşılar diye başlatmadım, bu ay da zaten asm nin yaptığı aşılar var doktor başlayın dedi ama tam takvim oluşturmadı o yüzden de içime sinmedi, diğer ay başlatayım diyorum ben deCanim henüz gidemedik 13. Ayda götürcem özele hem kan hem menenjit aşısını olacak. Bizim 18. Ayda menenjit aşısı yok programimiz su sekildeydi.
8.ay nimenrix
10.ay bexero
13. Ay nimenrix+bexero
1 yil sonra bexero
18. Ayda oral polio, hepatit A, ve 5li karma 4. Doz varmış. 5 li karmayi mi diyorsun onda da menenjit var ya?
Çok doyurucu ya canım başka besinlerden de gerekli takviyeleri alabilsinler diye sürekli vermeyin diyorlar muhallebi tarzı
Evet bu koltuk bizde de var. İnanılmaz iş görüyor. Dışarısını çok rahat seyrettiği için ağlamıyor. Camın üstündeki tutma yerine çekmeli farklı oyuncaklar asıyorum eğleniyor:) kızın koltuk oğlana geçti bizde. Şimdi kıza bunun bir üst modeli 15-36 kg dan aldık. Daha gelmedi bakalım o nasıl olacakMasallah kuzuyaçok hızlı büyüyorlar Aynı anda iki bebeğe yetebilmek çok zordur insan hep birşeyler eksik kalıyor gibi hisseder Ama olsun, birlikte oyun kurmaktan zevk almaya başladıktan sonra zaten senin üzerine çok iş düşmeyecek yaza her şey daha güzel olur
Be safe in bütçene uygun olan koltuğunu almanı öneririm hem yüksek hem kaliteli hem de adac testlerini başarıyla geçmiş. Alçak oto koltuklarinda bebisler sıkılabilir bunda dışarıyı çok net görüyorlar bizim koltuk şu şekilde
Eki Görüntüle 3399712
Canim cold mix kullaniyor musun? Burnunu açtıktan sonra yakasina damlat
Diş çıkarma dönemi bağışıklık düşüyor bu yüzden de hasta olma olasılıkları çok yükseliyor muhtemelen bu yüzden hasta oldu kuzucuk
Evet, 600 iu ya gectim ben canım. En az 5 yaşa kadar düzenli vereceğim. Bağışıklık sistemi üzerinde çok aktif rol oynayan vücudun üretemedigi bir hormon aslında d vitamini çok önemli bizler için
Bıkar, sonra kapıyı açmazdınAy keske olsaydık ne guzel olurdu