2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar çok mutsuzum 5 gündür oğlumun burnu o kadar dolu ki çok çaresiz hissediyorum uykuya bile dalamıyor, her burun temizleme çığlık feryat, günde 7-8 kere çekiyorum serumla artık burnu acıyodur o kdr çekmekten, zaditen günde 10damla veriyorum iburamin zero verdim 5 gün şimdi aferin pediatrik deneyelim dedi doktor, başka önerisi olan var mı?

Allah kabul eylesin canım, inşallah çok kolay geçer

Ben arada tutuyordum, alışkınım biraz. En sevdiğim ise ev ahalisinin hep tutması. Beslenmesi kahvaltısı bir müddet yok
Evet ya benım Gecen seneki oruc borcum duruyor bu yıl bıtırmem lazım. Senın cocuklar kucuk degıller mı tutuyorlarsa bravo. Ben Aksam yemegı hazırlıgını cok severım

Gecmıs olsun canım Nazalnem sıkıyor musun.Ama burnunu acmaktan baska caren de yok.Buharlı banyo yaptırabılırsın Bır de zadıten bıze genız akıntısı olunca oksuruk olmasın dıye verılıyor burun ıcın pek faydası yok dıye bılıyorum.

Nasatol burun spreyi deneyebilirsin doğal içerikli. Çok geçmiş olsun elinden geleni yapıyorsun zaten

Kizlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz? 1 yaştan sonra dozunu arttiran var mi?

Evet ya benım Gecen seneki oruc borcum duruyor bu yıl bıtırmem lazım. Senın cocuklar kucuk degıller mı tutuyorlarsa bravo. Ben Aksam yemegı hazırlıgını cok severım

Biri 2012 biri 2015 doğumlu. Küçük olan geçen sene neredeyse yarısını tuttu. Bu sene de ne kadar tutarlarsa artık.

Ramazan ayının her şeyi güzel

Biri 2012 biri 2015 doğumlu. Küçük olan geçen sene neredeyse yarısını tuttu. Bu sene de ne kadar tutarlarsa artık.

Ramazan ayının her şeyi güzel
Ayy valla maşallah. Bız de Ramazan köşesi yaptık bırlıkte susledık hazırladıkYıgıt de gıdıp duvara bakıp bakıp duruyor elını degdırmeye korkuyor nedense

Be safe 9-18 kg. Aşırı memnunum. Kızım kullandı , şimdi oğlum kullaniyor

Masallah kuzuya çok hızlı büyüyorlar Aynı anda iki bebeğe yetebilmek çok zordur insan hep birşeyler eksik kalıyor gibi hisseder Ama olsun, birlikte oyun kurmaktan zevk almaya başladıktan sonra zaten senin üzerine çok iş düşmeyecek yaza her şey daha güzel olur
Be safe in bütçene uygun olan koltuğunu almanı öneririm hem yüksek hem kaliteli hem de adac testlerini başarıyla geçmiş. Alçak oto koltuklarinda bebisler sıkılabilir bunda dışarıyı çok net görüyorlar bizim koltuk şu şekilde

Canim cold mix kullaniyor musun? Burnunu açtıktan sonra yakasina damlat
Bu arada üst azı dişi çıkmış yavrumun, hiç huysuzluk ateş yapmadı, kendi kendine patlamış
Diş çıkarma dönemi bağışıklık düşüyor bu yüzden de hasta olma olasılıkları çok yükseliyor muhtemelen bu yüzden hasta oldu kuzucuk
Kizlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz? 1 yaştan sonra dozunu arttiran var mi?
Evet, 600 iu ya gectim ben canım. En az 5 yaşa kadar düzenli vereceğim. Bağışıklık sistemi üzerinde çok aktif rol oynayan vücudun üretemedigi bir hormon aslında d vitamini çok önemli bizler için

Merhaba canım benimki 1 haftadır böyle, doktor peditus verdi çok şükür 1 günlük kullanımda rahatladı

Kızlar merhaba, bebeklerde demir ve b12 düşük olan var mı acaba ?
Yarın doktora göstereceğim sonuçları

Veriyordum zaten ama bazi doktorlar yazin vermenize gerek yok diyordu ondan sorayim dedim. Gidip ben de 600lük olani alayim 400lüğün üstüne ekleyip veriyordum da dün bitti. Sagol canim bilgilendirme icin

Kızlar merhaba, bebeklerde demir ve b12 düşük olan var mı acaba ?
Yarın doktora göstereceğim sonuçları
9. Ayda düşük çıktı b12 ocean takviye kullandık 2 ay düzenli 1 ay haftada 1 12. Ay kontrolünde epey yüksek çıktı ama sakıncası yok dedi doktor idrarla atarmış demir için beslenmesine dikkat ettim

Merhaba, ilk dozu 8. Ayda oldunuz değil mi daha önce başlamadınız, benim bebeğim de şu an 6 aylık 5. Ayda planlamıştık ama bronşiolit oldu menenjit aşıları da ağır aşılar diye başlatmadım, bu ay da zaten asm nin yaptığı aşılar var doktor başlayın dedi ama tam takvim oluşturmadı o yüzden de içime sinmedi, diğer ay başlatayım diyorum ben de

Evet bu koltuk bizde de var. İnanılmaz iş görüyor. Dışarısını çok rahat seyrettiği için ağlamıyor. Camın üstündeki tutma yerine çekmeli farklı oyuncaklar asıyorum eğleniyor:) kızın koltuk oğlana geçti bizde. Şimdi kıza bunun bir üst modeli 15-36 kg dan aldık. Daha gelmedi bakalım o nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…