2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
O değil de hani otomatikmen Çince, Almanca konuşabilme yeteneği yüklenseydi hiç fena olmazdı
Bak sana bu arada begendigim pastalarin gorsellerini atayim ben de aralarindan birini yapicam

Eklentiler

• Screenshot_20240229_235847_Pinterest.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20240229_235709_Pinterest.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20240229_235659_Pinterest.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20240229_235514_Pinterest.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20240229_234934_Pinterest.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20240229_124651_Pinterest.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20240229_124518_Pinterest.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20240229_124504_Pinterest.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 35
Çok geçmiş olsun dilerim tekrar yaşamazsınız zor bir süreç, elimden geldiğince kendi bildiğimi yazmaya çalışıyorum Güzel günler diliyorum size ve bebeğinize

Konu aşı değil ama minik bir not (araştırmalar da destekliyor bunu), bizim kaybettğimiz ya da ağır seyredenler hep aşısız hastalarımızdı
Beni sosyal medyada en çok dehşete düşüren kısım hekim olsun, influencer olsun, mühendis olsun pervasızca açıklama yapanlar. Ben burda bile aman kimseyi yönlendirmeyeyim diye 40 kez düşünüp yazıyorum.

Son düzenleme:
Dimi? Kesinlikle katılıyorum... Bizim meslekte de işini profesyonel yapan bulmak çok zor...

Ne zarari varmış açıklama yaptı mı?
Evet canım, organlarına zarar verir dedi. Karaciğere ciddi zarar verebiliyor dedi. Uygun bulmadığımız besinler gibi düşün sindirim için dedi... Benimkinin kan değeri düşüktü, kilo da sınırda. Balık da dengesiz yiyor. Bu yüzden bir yaşa kadar takip edelim. Duruma göre o zaman bakalım dedi. Ben ısrar ettim, ben öneremem dedi 2 yaş ideal ama seninkine bir yaşa gelsin bakıcagız dedi...

Bak sana bu arada begendigim pastalarin gorsellerini atayim ben de aralarindan birini yapicam
Canım benim oğlan ta 6 aylıkken bu tür pastaları kaydetmiştim çok beğeniyorum bunları. Bu sene o kadar çok gördüm ki sanırım moda oldu sadelik.
Beyaz zemin üzerine portakal ve makaronla süsleme düşünüyorum. Balonları da soft renkler aldım. Şu alttaki resimde olanı kendim işleyeceğim bir de yine punch ile kukuleta tamamdır, hepsi bu kadar

Ben de kraft kagidi siparis ettim kendim pasta üstüne süs yapicam kilosu 40 tl mi neydi 1 süsü 90 tlye satiyorlar kendim tonlarca yaparim ondan dedim benim aldigim balonlar da bu püsküllerle ayni renk. Metalik beyaz kum beji firtina mavisi nerdeyse ayni seyleri beğenmişiz normalde uğraşmam anı kalsin diye işte ben de en çok bunu begendim hayallerim hayatlar olmasin da artik hahshsh üstündeki süsü de kraft kagidiyla yapicam işte. Bitkili olanlar icin okaliptus bitkisi alacaktim esim dedi ben sana disardan koparir getiririm bosver

Eklentiler

• Screenshot_20240229_124651_Pinterest.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bir de tetanoz vakası vardı hani, önce yapıp sonra toplattıkları

Bu sağlıktaki ihtilaflar çok su götürür, ama sorgulamak iyidir. Bazı teknikler, tavsiyeler bana “şahtı şahbaz oldu” dedirtiyor ama ben içimden geldiği gibi devam ediyorum.

Hahahaha eşin çok yaratıcı daha önce sevgililer gününde aldığı çiçeklerde vardı okaliptüs. Kurutmuştum ben de onları kullanacağım
Balon renkleri de aynı
Şu süse istedikleri parayı söylesem şakaaaa dersin. Tek isim 800 tl dört harfli isim.
Hmm ok kendim yaparım dedim

Pastayı ben de kendim yapacaktım ama annemler bizdeydi hiç konsantre olamadım, kaldık pastahane pastasına :/

Bu pastalar da çok tatlıymış
olsun canım eminim öyle de çok güzel olmuştur maksat anı kalsın değil mi zaten zevk meselesi ya ben bugün bir arkadaşıma bahsettim çok basitine gitti
Kendisi şeker hamuruyla baya baya süslü bir pasta hazırlatmıştı ki kesinlikle güzeldi ama bu tercih meselesi sonuçta.
Ben sade olan şeylerin hayranıyım

9.aydaki kızamık aşısını vurdurdun mu canım?

Yani 800tllik bir ürün de değil bence çok pahalı kendin de yaparsin biz de rastgele bir agactan toplariz herhalde

Kızlar selam
Artık tüm bebişler 1 yaşına geldi. Maşallah rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah. Hepsi o kadar güzel ki. Rabbim nazarlardan korusun her birini.
Seçimler yaklaştığı için bu aralar benimde yoğunluğum var. Alya’nın cuma günü 1 yaş aşılarını yaptırdım. Gayet normal dediler gelişimi için. Erken doğmasına rağmen.
Emeklemeyi hızlandı. Koltuk kenarlarına gelin kendisini çekiyor dizlerinin üstünde duracak şekilde kaldırıyor gövdesini koltuğa doğru. Ana ayakta durayım adım atayım yok hala. Elinden tutup doktorun önerdiği şekilde adım attırmaya çalışıyorum ya öne doğru kaldırıyor oturmak istiyor ya da bana doğru başını kaldırıyor yüzüne bakıyor yürümüyor.. Bebişi böyle yapan var mı benden başka. Fikir almak istedim. Yürümeye teşvik etmek in neler yapmalıyım. Emeklemek kolayına geliyor o yüzden yere çökmek istediğini anlıyorum. Gerçekten ayakta durmak istemez mi bir çocuk ya kesinlikle istemiyor. Ayaklarının yere bastığını görsün. Hemen kaldırıyor öne doğru otursun diye.
Fizyoterapist, çocuk doktoru, pedagog hepsiyle görüştüm, görüşüyorum da herkes normal diyor 16.ayına kadar bekleyelim dediler. Alya 1 hafta sonra 13 aylık olacak.
Acele etmiyorum yürümesi için ama yürümeye teşvik etmek istiyorum sadece.

Yürüme arkadaşları oluyor ya onlardan denesen? Bir elinden babası tutsun bir elinden annesi öyle yürütsen hoşuna gidebilir
Emekleyerek her şeyi yapıyor her yere ulaşıyorlar o nedenle yürümek ilgilerini çekmiyor. Daha bugün 14 aylık bebeği olan bir arkadaşımla görüştüm. Henüz yürümüyor yeni yeni bir iki adım atmaya cesaret etti dedi.
9.ayda yürüyen bebek ne kadar normalse 13-14 te yürümeyen de o kadar normal bence

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız? Uuzn zamandır göremiyorum yoğunluktan. Bizim oğlanın 1. Yaş doğum günü yaklaşıyor. Haftaya cumartesi yapacağız
Kızlar bebişlerde atak döneminde olanlar var mı? Bizim oğlan çok fena şu iki gündür. Sürekli ağlama krizinde, yakama yapışmalar. Bambaşka bir çocuk. Bir diş daha çıkartıyoruz. Alt 4. Diş. Ama perişan etti şu iki gün beni. Bizi. Sizde durumlar ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…