2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bızım doktorumuz onermedı 1 yas bıle erken dedı karacıger yaglanması yapıyor dedı. Ondan baslamadım. Abısıne kışın verdırıyor ama kardesı ıcın erken dedı. Her doktor gorusu farklı ama karacıger yaglanması soyleyınce korktum

yastık 2 yaş sonrası değil miydi canım ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa

Kızlar ebeveyn kontrollü bisiklet kullanan var mı aranızda ya da çevresinde kullanan biri olan? Almak istiyoruz ama markaya karar veremedik. Globberları beğeniyordum ama katlanmıyor daha doğrusu katlanan modeli çıktı ama gereksiz pahalı bence. Daha makul bi fiyatı olan kullanışlı bir şey bakıyoruz. Sizinkilerde de var mı bilmiyorum ama yağız asla arabasına binmek istemiyor artık Doğum gününde scooter hediye geldi onu seviyor evin içinde kullanıyoruz şuan tabi o yüzden bisikleti de sever diye düşünüyorum

Dışarı sık sık çıkıyorsanız kullanışlı olabilir tabiki. Ben ilk kızımda almıştım. Ama pek kullanmadık. Duruyor. Bakalım ikinci kızımda da kullanır mıyız diye bekletiyorum. Çok pahalı şeylere gerek yok inan ki.

Canım yastık 2 yaştan sonra. Şimdi değil.

Canım bizde globber var her gün kullanıyoruz cok seviyor. Artık bebek arabasında durmak istemiyor

Sık sık çıkıyoruz hava güzelse. Ben de çok pahalı bir şey istemiyorum dolaba falan da bakıyorum az kullanılmış temiz bulurum belki diye

Canım bizde globber var her gün kullanıyoruz cok seviyor. Artık bebek arabasında durmak istemiyor
Yaa katlanmaması sıkıntı oluyor mu ne bileyim tatile giderken memlekete giderken vs arabaya koyabileceğimiz bişey olsun dedik. Bir de apartmanda yaşıyoruz sonuçta ev de küçük nereye koyarız bilemedim yoksa her özelliğini beğeniyorum globberın aslında

Bizim için sıkıntı olmadı ya tabi bi yere giderken götüremeyiz ama avantajları cok fazla. Bizim ev de küçük balkona koydum ben. Bir de bunun ikinci elde satışı cok kolay o yüzden parasını her türlü çıkarır diye düşünüyorum

Off yerim olsa keşke bizim tek balkonumuz var maalesef o da küçük :/ belki aşağıda güvenli bi alan yaptırabilirsek oraya bırakabiliriz ancak. Teşekkürler canım deneyimini paylaştığın için

Canim ben bunu kullanıyorum çok memnunum. Ben biraz erken kullanmaya başladım yastığı çünkü Ekin de reflü var eğimli yatması gerekiyor. Ekin şuan yastiksiz uyumuyor müptelası indirimde al koy kenarı 1.5 yaş gibi başlarsın kullanmaya, hastalik zamanlari da kurtarici oldu bize öksürük ve geniz akintisi durumlarında çok kurtarıcı oluyor. Balık yağını ben 6 aydan beri kullanıyorum, yabanci yayinlarda bilişsel gelişim için 6 aydan sonra sakınca görülmüyor 3 günde bir veriyordum ocean balık yağını kullaniyorum epa/dha oranı olarak en mantıklısı o. Balık mevsimi bitince her gün düzenli vereceğim

Favorilere ekliyim indirimde alirim o zaman sagol canim bayagidir bakiyordum ben de balik veriyorum zaten haftada 2 gün veriyorsak gerek yokmuş balik yagina ama dedigin gibi sezon bitince vermek gerekiyor. Oceanin hangi balik yagini veriyorsun ben baktim da bir suru çeşit çıktı

Ben de ayin 6sina randevu aldim gidince sorucam bakalim o ne dicek. Bazilari da 1 yaş sonrasi diyor. Doktorlar bile farkli farkli konuşuyor artık hangisine inanacagimi şaşırıyorum ben

Takip ettigim bir doktor 1 yaş sonrasi diyordu benim de aklimda 2 yaş kalmis ama doktor 1 diyince kafam karisti bilemedim
Ay bu doktorların kendi aralarındaki fikir ayrılıkları fenalık getirdi artık. Ne dedikleri belli değil. Ben ilk kızımda 2 yaşta başladım yastığa ,bunda da öyle yaparım ama.

Ay bu doktorların kendi aralarındaki fikir ayrılıkları fenalık getirdi artık. Ne dedikleri belli değil. Ben ilk kızımda 2 yaşta başladım yastığa ,bunda da öyle yaparım ama.
Evet ya çoğu konuda biri farkli öbürü farkli söylüyor en iyisi yabanci kaynaklardan araştırmak. Anlamiyorum nasıl hepsi farkli konuşuyor. Ben de daha yastik kullanmadim 1.5 yaştan sonra kullanirim belki orta yolu bulup

Hep derim bebekler küçük yetişkinler değil bambaşka varlıklar, buna anatomileri de dahil. Teknik bilgiye girmeden söylemeliyim ki yastığa ihtiyaç duymazlar , boyun kısa solunum yolunu riske etmemek gerek.Yastık kullanmayı henüz düşünmüyorum. Ama bizim annelerimiz kullanmış benim fotoğraf bile var yastık yorgan Böyle deyince kızıyor bana
Balık yağında da firma işaret etmeyeyim ama kendi adıma ifos onayı ana şartım ve tüm hayvan karaciğerlerinden kaçındığım gibi balık yağında da karaciğer eldesi olanları tercih etmiyorum. Artı balık karaciğerinin A ve D vitamini içermesi ve bu vitaminler depolandığı için de benim için soru işareti? İq üzerine etkisi muhakkak özellikle dha zeka ve bilişsel fonksiyonlarda daha etkili. Hekim konusunda ise frekansınızın tuttuğu, tanı ve tedavisine güvendiğiniz, sizi anladığını düşündüğünüz kişi sizin için en iyisidir onu seçip devam etmeli. Ben de 4. pediatrist arkadaşta bebeğim için aradığımı buldum Kendi adıma da beni anladığını düşündüğüm hekim tedavimde ilk basamağı geçmiş oluyor yazdıklarım tıbbi bilgiden ziyade kişisel tercihlerim her dr gibi farklı fikrim olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…