- 20 Mart 2011
- 13.756
- 32.290
Bebeğinize danone yedirin, çok faydalı her gün mutlaka bir tane yesin (20 yıl önce) bir doktor tavsiyesi. Cici bebe alabilen aileler kendini şanslı hissediyordu.Ay bu doktorların kendi aralarındaki fikir ayrılıkları fenalık getirdi artık. Ne dedikleri belli değil. Ben ilk kızımda 2 yaşta başladım yastığa ,bunda da öyle yaparım ama.
Şimdi gözü kapalı onlara inanmamızı istiyorlar fakat şu an bebeklerimize verdiğimiz takviyeler için bundan 20 yıl sonra aaaa o zaman bu zararları bilinmiyordu denmeyeceği ne malum?
Dört farklı çocuk doktoruna gittim dördü de ezbere cümleler kuruyor. Lütfen doğru tektir, bilim mutlak doğrudur demeyin.
Nice araştırmalar daha önceki araştırmaları çürüttü. Alternatif yöntemler araştırdığımız zaman birçok doktorun azarıyla karşılaşıyoruz. Nitekim son gittiğim doktora ateşini sarımsaklı zeytinyağı ile düşürdüm demeye çekindim.
38 görünce şurup ver, bekleme diyor. Başka başka doktorları dinliyorum ki ne yazık ki bu doktorlara ulaşım imkanım yok onlar da ateş bağışıklığı güçlendirir, genel durumuna bakarak ateşe müsade edin diyor.
Hiçbir anne baba bebeğinin hasta olmasını hele hele antibiyotik kullanmasını istemez. Kendi çolukları için bu kadar kolay karar verebiliyorlar mı acaba?
Allah hastanelere düşürmesin, sağlık içinde ağız tadıyla büyütelim yavrularımızı. Ve tabi eksikliklerini de göstermesin.
Öyle bir içimi dökmek istedim
Son düzenleme: