Canım önceleri sinyal takip ediyordum ama lazımlığa alıştıktan sonra artık saatlerimiz var , sabah kalkıp ilk iş kaka yapıyo tabi hep başında bende oturuyorum sağa sola devrilebiliyor bir şeye uzanırken, sonra gün içinde ve akşam lazımlığa oturuyoruz, bazen akşam da yapıyor, birde irkilme hareketi var gün içinde onu yaparsa biliyorum ki kaka geldi, erken bezi bırakmanın yanlış olduğuna ilişkin ilk araştırma panpers bezleri sponsorluğunda yapılmış, bez firmaları yıllarca bez satın alalım istiyorlar ve içeriğinde plastik olan mikroemici tanecik denilen ve tamamen kimyasal olan ürünleri yıllarca almamızı istiyorlar ben tamamen bu yaklaşımın ticari olduğu kanaatindeyim tabi aksi düşünen olabilir bu tamamen annenin kararı saygı duyuyorum, Ti yaptığım en doğru şeylerden bebeğimin gaz problemi olmadı neredeyse hiç pişik olmadı, iyi ki diyorum artık ybb ile çişi de öğrenip bezi tamamen bırakmak istiyorum yaza, 2. Bebekte Allah nasip ederse böyle ilerlerim çünkü inanın bezden çok daha kolay ve temiz.Ve bebeğimle bu iletişimi kurmayı da çok seviyorum annem falan ilk dedi ki kızım öyle saçmalık mı olur küçücük bebek ne bilsin lazımlığı bezini sonra gördü ya inanamıyor diyor ki bir yaşıma daha girdim, bebekler bizim düşündüğümüzden çok daha akıllı bence