- 20 Mart 2011
- 13.757
- 32.292
Aminn aminn yemeyen bebek çok zor, tüm bebekler yesin doysun michelin lastiği gibi olsunMaşallah maşallah.. Allah ım nazardan korusun, daha da yesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn aminn yemeyen bebek çok zor, tüm bebekler yesin doysun michelin lastiği gibi olsunMaşallah maşallah.. Allah ım nazardan korusun, daha da yesin inşallah
Sana dm den yazayim canimPastayi burdan nerden aldin canim ben instada bakiyorum ama sen daha iyi bilirsin
Güzel yaşları olsun minik kuzunun her şey harika görünüyorTeyzeleriiii biz bugün 1 yaşımıza girdik Dün de kutlamamızı yaptık her şey çok güzel geçti Zaman ne çabuk geçti bu vesileyle hamilelik sürecini de sayarsak resmen 2 seneye yakın bu gruptayız.. Eskisi kadar sık giremesem de hala sizinle bir şeyler paylaşabilmek benim için çok kıymetli hepiniz iyiki varsınız canım anneler
Renklerin uyumu çok güzel kıyafeti de çok yakışmışTeyzeleriiii biz bugün 1 yaşımıza girdik Dün de kutlamamızı yaptık her şey çok güzel geçti Zaman ne çabuk geçti bu vesileyle hamilelik sürecini de sayarsak resmen 2 seneye yakın bu gruptayız.. Eskisi kadar sık giremesem de hala sizinle bir şeyler paylaşabilmek benim için çok kıymetli hepiniz iyiki varsınız canım anneler
Tüm sevdikleriyle olacağı musmutlu yılları olsun Ekin kuşun ben de aile arasında yapacağım aile dışı tek kişi istemiyorumGünaydın kızlarrrr, cumartesi kızımın 1. yaş kutlamasını yaptık çekirdek ailemiz ile o kadar içime sindi ki her şey çok güzel anılar bıraktık Bu arada çok hızlı sıkılıyorlar büyük parti düşünen varsa hazırlıklı olun
Biz varız canım hala çıkmadı beklemeye devam ama umudumu kaybettim galiba artıkHâlâ dişi çıkmayan bebek var mı?
Bugün tsh ve t4 bakıldı dişi çıkmadığı için. Değerler normal geldi çıkar çıkar benimki de 1 yaşımdan sonra çıkmış dedi doktor Bugün tam on bir aylık oldu, bir ay içinde ya bir tane anca çıkar ya da çıkmaz dişsiz bebe doğum günü olacak bizimki..
Tüm sevdikleriyle musmutlu yılları olsun minik kuzununTeyzeleriiii biz bugün 1 yaşımıza girdik Dün de kutlamamızı yaptık her şey çok güzel geçti Zaman ne çabuk geçti bu vesileyle hamilelik sürecini de sayarsak resmen 2 seneye yakın bu gruptayız.. Eskisi kadar sık giremesem de hala sizinle bir şeyler paylaşabilmek benim için çok kıymetli hepiniz iyiki varsınız canım anneler
Teyzeleriiii biz bugün 1 yaşımıza girdik Dün de kutlamamızı yaptık her şey çok güzel geçti Zaman ne çabuk geçti bu vesileyle hamilelik sürecini de sayarsak resmen 2 seneye yakın bu gruptayız.. Eskisi kadar sık giremesem de hala sizinle bir şeyler paylaşabilmek benim için çok kıymetli hepiniz iyiki varsınız canım anneler
Bizim elbisemiz bu çok güzel geldi
Güzel yaşları olsun minik kuzunun her şey harika görünüyor
Renklerin uyumu çok güzel kıyafeti de çok yakışmış
Tüm sevdikleriyle musmutlu yılları olsun minik kuzunun
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyoruz teyzoşlarııAman da ne hoş bir beyefendi sağlıklı güzel yaşları olsun inşallah
Musmutlu yaşları olsun küçük adamınTeyzeleriiii biz bugün 1 yaşımıza girdik Dün de kutlamamızı yaptık her şey çok güzel geçti Zaman ne çabuk geçti bu vesileyle hamilelik sürecini de sayarsak resmen 2 seneye yakın bu gruptayız.. Eskisi kadar sık giremesem de hala sizinle bir şeyler paylaşabilmek benim için çok kıymetli hepiniz iyiki varsınız canım anneler
Ayy tam isirmalik olmuş prenses maşallah güzel mutlu yaşları olsun
Yiğit bey e bak sen isminin hakkını veriyo maşallah biz hala uyanıp mama istiyoruz bazen daha yeni beslenmis oluyo uyaniyo su verip hadi yat diyorum geri yatiyo. Gece mama için 2 defa keyfii 3577436676 defa uyaniyoBenım kı bıraktı 1 aydır gece beslenmesı ıstemıyor. Emzıgı de 6 aylıkken kendı bıraktı. Kendı kendıne bırakıyor her seyı
cinsiyeti belli oldu muben ovulasyon testi ile hamile kaldım o yüzdem hamile kaldığım tarihi de yumurtlama tarihinden dolayı biliyor gibiyim yumurtalama tarihi tam 14. gün ilişki tarihi 12, 14, 15 çık işin içinden çıkabilirsen şimdi kız da olabilir erkekte
Canım süt gelmese emer mi hiç??? Ki senin oğlan epey kilolu, sadece emiyorken de kiloluydu. Ek gıda kaynaklı değil yani. Ben de süt sağınca makineye pek gelmiyor. Bebeğin çektiği makinenin beş-on katı öyle düşün canını boş yere sıkmaKızlar benim oğlana hiç süt sağmıyordum ben evdeyim ve hep emzirdiğim için, bugün bi arkadaşlarımla buluşacağım dedim sağayım babaya bırakayım tek göğsü yeni emzirmiştim ama diğer göğüs 3 saattir falan emmiyordu, neredeyse hiç süt çıkmadı ya , o kadar moralim bozuldu ki acaba hamilelikten dolayı sütüm mü azaldı diye, emmesinde benim gördüğüm bi farklılık yok gündüz zaten ek gıd sonrası meme emiyoruz ama gece hala sık emiyor acaba süt gelmiyor mu , böyle olunca da çocuğum az meme emmiş hemen hamile kalmışım gibi hissettim üzüldüm bilmiyorum ya of hep oğlana haksızlık ediyorum korkusu var
cinsiyeti belli oldu mu