• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ağlama şeklini tarif etmişsiniz direkt gaz sancısı veya reflü gibi geldi. Yeni besinlere alışıyorlar gaz çok normal. Emziriyorsanız ben gaz için 200-250 ml suya 1 çay kaşığı tane kimyon atıp kendim içiyordum fayda ediyordu ama sizde nasıl etki eder bilemiyorum. Reflü için de son beslenmeyi uyumadan 1-2 saat önce yapmış olun diyor pediatristler bir de onu deneyin isterseniz 😀 Annesini istemesi de her hastalığa stres denmesi gibi olmuş😀
Bu kimyon+rezene çayını yenidoğan döneminde çok içmiştim sonradan kestim tekrar deneyeceğim iyi hatırlattınız teşekkürler 👍🏻 Aynen valla bizim doktor cins biraz dışardaki teyzeler gibi hangi sıkıntıyı anlatsam annesini istiyordur diyor, acaba bütün gece uykusuzluktan gözlerinin altı çökmüş yorgunluktan ağlayan anası ne istiyor düşünen yok 🤦🏻‍♀️😅

Bu kimyon+rezene çayını yenidoğan döneminde çok içmiştim sonradan kestim tekrar deneyeceğim iyi hatırlattınız teşekkürler 👍🏻 Aynen valla bizim doktor cins biraz dışardaki teyzeler gibi hangi sıkıntıyı anlatsam annesini istiyordur diyor, acaba bütün gece uykusuzluktan gözlerinin altı çökmüş yorgunluktan ağlayan anası ne istiyor düşünen yok 🤦🏻‍♀️😅
Ben gazlı oldugunu fark ettıgımde dırek kımyon cayını icirıyorum artık 1 yasına gelmıs Yagız senın ıcmen fayda etmez dıye dusunuyorum dırek ıcırsen daha cok fayda eder canım.

Kızlar konuyla alakasız ama kyk borcu olup yapılandırma yapmış olan var mı acaba bir iki şey sormam gerekiyor 🤔

kizlar şu videodaki tabağı bilen var mı? Bana bu tarz bir şey lazim kullanan görüp bilen varsa linkleyebilir mi?

Bir ayı ödemeyi unutmuşum sanırım yapılandırmamı bozdular çünkü ödeme miktarım yükselmiş. Düzeltilebilir mi acaba yoksa yandı mı artık yapılandırmam?
Hiç bilmiyorum ki ben tek seferde ödemiştim taksit yapmamıştım 🤐 hangi siteden ödeme yapiyorsun?

Henüz çok kullanmadim canim kendim yedirdigim için ama blw yapıyorsan bence güzel bir tabak
Tamam canim çok sağol sürekli tabaga elini sokup icinden almaya calisiyor önüne porselen tabak da koyamiyorum, en iyisi bunu alıp denemek 🤩

Kızlar size bir şey soracagım erkek bebek annelerine özellikle arkadaşım ikizlere hamile biri kız biri erkek ve erkek olan çişini yapamıyormuş mesanesi büyükmüş bu da geri böbreklere sızıntı yapıyormuş, sol böbreğinde kist oluşmuş, karında asit var. Yarın tekrar gidecekmiş dr a ne derse o dedi ama anlamadım ben şimdi nasıl olacak bu işler çok canım sıkkın 😒 lütfen dua edin kıza bir şey olmasın ya da anneyi zehirlemesin😥😥

Kızlar size bir şey soracagım erkek bebek annelerine özellikle arkadaşım ikizlere hamile biri kız biri erkek ve erkek olan çişini yapamıyormuş mesanesi büyükmüş bu da geri böbreklere sızıntı yapıyormuş, sol böbreğinde kist oluşmuş, karında asit var. Yarın tekrar gidecekmiş dr a ne derse o dedi ama anlamadım ben şimdi nasıl olacak bu işler çok canım sıkkın 😒 lütfen dua edin kıza bir şey olmasın ya da anneyi zehirlemesin😥😥
Kaç haftalık acaba? Bu durum bebek büyüdükçe, organlar geliştikçe düzelebiliyormuş. İlk gebeliğimde benzer şeyler yaşadım. Rabbim şifa versin tez vakitte 🤲🏻

Kaç haftalık acaba? Bu durum bebek büyüdükçe, organlar geliştikçe düzelebiliyormuş. İlk gebeliğimde benzer şeyler yaşadım. Rabbim şifa versin tez vakitte 🤲🏻
19 haftalık. Bugün çapa ya gitti galiba amniyon sıvısı almışlar ve karından cekmişler biraz rahatlamış inşallah yine dolmaz dedi 32 ye kadar giderlerse alacak hemen doktor galiba İnşallah dediğin gibi düzelir canım siz yine de aklınıza geldikçe dualarınızda yer açın olur mu? Çokta uğraştı çokta istedi o yüzden Çok hassas bir noktamdır benim bu rabbim isteyen herkese evlat sevgisi nasip etsin.

19 haftalık. Bugün çapa ya gitti galiba amniyon sıvısı almışlar ve karından cekmişler biraz rahatlamış inşallah yine dolmaz dedi 32 ye kadar giderlerse alacak hemen doktor galiba İnşallah dediğin gibi düzelir canım siz yine de aklınıza geldikçe dualarınızda yer açın olur mu? Çokta uğraştı çokta istedi o yüzden Çok hassas bir noktamdır benim bu rabbim isteyen herkese evlat sevgisi nasip etsin.
Hayırlısı ile inşallah canım 🤲🏻 Rabbim yardımcısı olsun çok zor bir süreç. Stresli beklemekle gebelik mi geçer 😢 Allah kolaylık versin, feraha çıkarsın..

Ekinde de bu ara kaşık ve tabak takıntısı var yemek yerken elinde kaşık tutmak istiyor elini tabağa daldiriyor 😅
Sen deniyor musun blw baksana onun da hevesi var ☺️ kuzey de bir ara öyleydi yemek yerken bi eline kaşık veriyordum yoksa ağlıyordu, bi yandan ben mama veriyordum bi yandan o kasigi agzina götürüyordu 🤣

Back