Kilo başımızın belası. Oğlumda da çok sıkıntı yaşadım ama boyu iyiydi. Kızımın hem kilosu çok düşük hemde boyu geri. Çok zorlanıyorum yıprandım yaşlandım. Sırf daha iyi bakayım diye ücretsiz izne ayrıldım yok olmuyor yani. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Vermeyince mabut neylesin Mahmut hesabı. Bende tükenmiş hissediyorum ruh sağlığım iyi değil hiç. Çalışıcam bu dönem evde olmak istemiyorum artık doktor yüzü de görmek istemiyorum. Her gün iki şişe infatrini içir ve ek gıda ver diyor. Her ay kontrolünde azarlayıp paylayıp yolluyor beni. Sanki elimde sihirli değnek var içmiyor ne yaparsam yapayım içmiyor. Kaşıkla zorla ağzına aktarıyordum şimdi yapamıyorum da çok hareketli. Sabah ben eşim oğlum kahvaltı vermeye çalışıyoruz. Eşim oğlum oyalıyor bende yediriyorum ama ne zorluklarla. Stresten tüm kaslarım ağrıyor. 5850 gr ve 63 cm. Uyumuyor ki uzasın kilo alsın. Gece 10 defa uyanıyor emmek için.

sersem gibiyim gündüz uykusuzluktan. Bu kızla beraber 10 yaş aldım. Hep çaresizlik, işe yaramaz hissediyorum. Daha emekleyemiyor bile. Kaygı endişe gırla. Bi de her gittiğin doktorun felaket teorilerini dinlemekte cabası

benim kızında değerleri iyi sadece IGG bağışıklığı 5 çıkıyor düşük yani alt sınırı 7 olması gerekiyor.