antibiyotik 3 gün süren ateş durumunda veriyorlar, bize de hiç bi ilaç vermedi ama öksürük artarak devam edince ventolin istedik reçeteye uygun uyguladık nebilüzatör ile 1 günde etkisini göstermiştiKızlar benim oğlan hala öksürüyor ya ateş yok ama balgamlı öksürük arttı, doktora götürdüm 2 gün önce ateş yoksa bekleyelim dedi hiç bişe vermedi sadece burnu temiz tutun dedi, internetten nebilzatör sipariş ettim bekliyorum ama bugün tekrar mı götürsem diyorum o öyle öksürdükçe içim parçalanıyor ya, antibiyotik dışında öksürüğe bişey vermiyorlar mı
Ay öyle mi şu cihaz bugün gelse ya , burnu falan da akıyor iştah azaldıantibiyotik 3 gün süren ateş durumunda veriyorlar, bize de hiç bi ilaç vermedi ama öksürük artarak devam edince ventolin istedik reçeteye uygun uyguladık nebilüzatör ile 1 günde etkisini göstermişti
Ben de geçen agri kesici verip uyuttum 2 kere uyanmisti ama sebebini tam kestiremedigim icin sürekli de vermek istemiyorumValla ben de çözemedim kızlar, dün gece ağlamadı mesela. Annem ayrılık kaygısı yaşadığını düşünüyor çünkü özellikle haftabaşları yaşıyoruz bu durumu zaten şu dönemlerde iyice artarmış bu durum. Tabi diş falan da eklenince hepsi birbirine giriyor. Bu arada dün ağlamadı ama diş jeli sürüp yatırmıştım ben. Kızlar bi de rüya da çok görmeye başlıyorlarmış bu dönem. Ekin bazen uykusunda içli içli ağlıyor gibi yapıyor mesela belli ki rüyasında ağlıyor bazen de kahkaha falan atıyor sanki biri gıdıklıyor gibi değişik zamanlar yaşıyoruz
canım muhallebi de ezip verdim yedi annem de normal yedirmiş yemiş unuttu demek ki, çok uzun süredir vermemiştim ben nerdeyse 3 ay olmuştur
içinde kaldıysa eklet kolay oluyor mu prosedür olarak ? mahkemeye falan çıkmak gerekmiyorsa bir dilekçeye bakarama bi isim analizcisine danış istersen instagramda @ siramercan var bi incele sayfasını bazı isimler harflerinden dolayı olumsuz etki yaratabiliyormuş
Evet çünkü okulda dalga geçiyordu arkadaşları.Erkenden yaptırmak daha mı iyi olur sizce
Başkasının ne dediğini düşünme canım. Anası belli babası belli, başkasının ne haddineHahah öyle valla inan doktora bile ne diyecem diye düşünüyorum sanırım doktora kaza oldu diyeceğim , tuhaf ama bi utanma hissi de var,bi anneme dedim bide 3-4 çok yakın arkadaşıma , eşim ailesine ve diğer arkadaşlara hemen demeyeceğim ya , biraz büyüsün hem ben her yorumu kaldırabilecek duruma geleyim bide dediğin gibi herkes kaza mı diye soracak eminim, ne meraklı milletiz ya
Bence çok güzel bir isim. İçinde kalmasın istiyorsan eklet gitsin. Kimlik çıktıktan sonra ekleniyor muKizlar ya ben hamileyken hep oğlumun adını alaz koymak istemiştim. Herkese garip gelmişti kimse beğenmemişti, şimdi sosyal medyada dizilerde vs. sürekli bu isimle karşılaşıyorum acaba 2. isim olarak ekletsem mi içimde kaldı. Sizce kötü bir isim mi? Bana nedense çok havalı gelmişti
Nebulizator yoksa uyurken basucuna buz dolu kap koyabilirsinizKızlar benim oğlan hala öksürüyor ya ateş yok ama balgamlı öksürük arttı, doktora götürdüm 2 gün önce ateş yoksa bekleyelim dedi hiç bişe vermedi sadece burnu temiz tutun dedi, internetten nebilzatör sipariş ettim bekliyorum ama bugün tekrar mı götürsem diyorum o öyle öksürdükçe içim parçalanıyor ya, antibiyotik dışında öksürüğe bişey vermiyorlar mı
Hahah haklısın canımBaşkasının ne dediğini düşünme canım. Anası belli babası belli, başkasının ne haddine
Bence çok güzel bir isim. İçinde kalmasın istiyorsan eklet gitsin. Kimlik çıktıktan sonra ekleniyor mu
Nebulizator yoksa uyurken basucuna buz dolu kap koyabilirsiniz
Yok canim anca ismini düzelttirebilirsin yanlislik varsa o da. Onun disinda internette şöyle yaziyor.Başkasının ne dediğini düşünme canım. Anası belli babası belli, başkasının ne haddine
Bence çok güzel bir isim. İçinde kalmasın istiyorsan eklet gitsin. Kimlik çıktıktan sonra ekleniyor mu
Nebulizator yoksa uyurken basucuna buz dolu kap koyabilirsiniz
Kendim denemedim ama birçok yerde gördüm sarımsak ezip zeytinyağı üstüne koyup dolapta bekletiyorlar sonra gece ayak altlarına sadece zeytinyağı şurup çorap giydirip uyutun diyorlar deneyenler memnun öksürüğü çare imiş yalnız sarımsak asla ayağa degmemeli bu önemli bir nokta sanirimKızlar benim oğlan hala öksürüyor ya ateş yok ama balgamlı öksürük arttı, doktora götürdüm 2 gün önce ateş yoksa bekleyelim dedi hiç bişe vermedi sadece burnu temiz tutun dedi, internetten nebilzatör sipariş ettim bekliyorum ama bugün tekrar mı götürsem diyorum o öyle öksürdükçe içim parçalanıyor ya, antibiyotik dışında öksürüğe bişey vermiyorlar mı
Olur da doğum gününe çıkarsa diş partisini de aradan çıkartırızTıpkısının aynısıhayır bir diş heyecanı yaşayacaktık o da kalmadı
Belki kimyasal gebeliktir ama daha yeni canım... Hemen görünmeyebiliyor... 4 haftalık demiştin sanırım?Kızlar doktora gittim kese görünmedi, oladabilir olmayadabilir dedi doktor, kan verdim, hayırlısı
Ben denedim, dört gündür yapıyorum hatta.Kendim denemedim ama birçok yerde gördüm sarımsak ezip zeytinyağı üstüne koyup dolapta bekletiyorlar sonra gece ayak altlarına sadece zeytinyağı şurup çorap giydirip uyutun diyorlar deneyenler memnun öksürüğü çare imiş yalnız sarımsak asla ayağa degmemeli bu önemli bir nokta sanirim
Erken canım daha.Kızlar doktora gittim kese görünmedi, oladabilir olmayadabilir dedi doktor, kan verdim, hayırlısı
Diş partisi miOlur da doğum gününe çıkarsa diş partisini de aradan çıkartırız
Belki kimyasal gebeliktir ama daha yeni canım... Hemen görünmeyebiliyor... 4 haftalık demiştin sanırım?
Beta 4194 çıktı kızlar ama kese karından gözükmedi , gözükmesi gerekmez miydi bu değerle moralim bozuldu, haftaya cuma tekrar gel dedi doktor, vajinal bakalım olmadı dedi bide progestan yazmış telde hemşireye sordum çünkü sonuçları telefonda konuştuk, kasık ağrınız için dedi bende yok ki öyle bi şikayetim dedim , doktor öyle uygun görmüş dedi, ilk defa gittiğim bi doktordu zaten devam etmeyeceğim ama tuhaf yani bana da bi açıklama yapmadıErken canım daha.
Diş partisi mitabii ki yapmiycam tüm heyecanım hevesim gitti bir de parti mi yapayım
Allah Allah canım ya bu değerde görünmesi gerekirdi. Senin bir ağrın şikayetin var mı?Beta 4194 çıktı kızlar ama kese karından gözükmedi , gözükmesi gerekmez miydi bu değerle moralim bozuldu, haftaya cuma tekrar gel dedi doktor, vajinal bakalım olmadı dedi bide progestan yazmış telde hemşireye sordum çünkü sonuçları telefonda konuştuk, kasık ağrınız için dedi bende yok ki öyle bi şikayetim dedim , doktor öyle uygun görmüş dedi, ilk defa gittiğim bi doktordu zaten devam etmeyeceğim ama tuhaf yani bana da bi açıklama yapmadı
Yok canım yani iyiyim şuan bende korktum açıkçası dış gebelik falan mı diye vajinal bakmadı, idrara sıkışık değildim, doktor çok gıcıktı ya of nerden gittim moralim bozulduAllah Allah canım ya bu değerde görünmesi gerekirdi. Senin bir ağrın şikayetin var mı?
Sen doktordan yana hiç şanslı değilsin yaYok canım yani iyiyim şuan bende korktum açıkçası dış gebelik falan mı diye vajinal bakmadı, idrara sıkışık değildim, doktor çok gıcıktı ya of nerden gittim moralim bozuldu
Ya ben küçük yerdeyim tek özel var bide devlet, iyi bir doktor var ona randevu bulamadım bi keseyi göreyim diye gittim hani içim rahat etsin diye, bekleyeceğim ya yapacak birşey yokSen doktordan yana hiç şanslı değilsin yaYakınlarda başka hastane var mı yarın tekrar gitsen? Ya da sakince değerinin artmasını beklemen lazım, aynı labda ölçülmeli
Şu zamanda hastane, doktor kıtlığına uyuz oluyorum. Benim de iki saat yol gitmem lazım doktor için.Ya ben küçük yerdeyim tek özel var bide devlet, iyi bir doktor var ona randevu bulamadım bi keseyi göreyim diye gittim hani içim rahat etsin diye, bekleyeceğim ya yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?