Kesinlikle canım baya oyalaniyor ama tavsiyem şarjlı pil kullanTamam canım disko gibi araba güzelmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canım baya oyalaniyor ama tavsiyem şarjlı pil kullanTamam canım disko gibi araba güzelmiş![]()
ekintoş muz yemeye başladı mı Ayaz hala tiksiniyor ben de artık teklif etmeyi bıraktımonu da araştırayım iyi geliyorsa veririm, bu arada çocuklarda muz tüketimi reflüsü varsa tetikliyormuş bilgin olsun ekin bu ara çok muz yemişti reflü diyetinde en az 1 ay yasak muz
Hahah öyle valla inan doktora bile ne diyecem diye düşünüyorum sanırım doktora kaza oldu diyeceğim , tuhaf ama bi utanma hissi de var,bi anneme dedim bide 3-4 çok yakın arkadaşıma , eşim ailesine ve diğer arkadaşlara hemen demeyeceğim ya , biraz büyüsün hem ben her yorumu kaldırabilecek duruma geleyim bide dediğin gibi herkes kaza mı diye soracak eminim, ne meraklı milletiz yaAilelere söylediniz mi? İlkinde müjde gibi söylüyorsun ilk haftalardan da sonrakilerde baya zaman alıyor söylemek, hatta eliyorsun bu bilmese de olur diyeMutlaka laf olsun torba dolsun konuşan olacaktır, herkese detaylı anlatma kısmet de geç. Biliyorum insan kendini açıklama gereği duyuyor, ne gerek var canını sıkma.
Bizimki de kuru fasulye pilav menüsüne bayılıyorBende bazen bizim yemekleri ezip veriyorum ona kıyamlı krnabar vs böyle şeyler yaptığım zaman. Haşlama yapsam veriyorum. Kuru fasülye bile verdin sabaha kadar Mozart gibiydama yine de horul horul uyuyordu sevdi bile koca kaseyi yedi
![]()
Zaten oyuncakları için almıştım canım bunda da kullanırızKesinlikle canım baya oyalaniyor ama tavsiyem şarjlı pil kullan![]()
Allah’ım sinirlerim laçkalaştı bu diş mevzusu yüzündenBizimki de kuru fasulye pilav menüsüne bayılıyoraz daha büyüsün turşu da veririm
tabi disimiz çıkarsa daha siftah yok
Canim 1 yaşına kadar normal diyor takip ettiğim doktorlarZaten oyuncakları için almıştım canım bunda da kullanırız
Allah’ım sinirlerim laçkalaştı bu diş mevzusu yüzündendoktora soruyorum on aylık hâlâ dişi yok normal mi??? Tiroitlerinde sıkıntı yoksa biraz daha takip edelim dedi. Ne demek şimdi bu
kendi doktoruma sormaya korkuyorum çocukta bir şey yok gereksiz pimpirikleniyorsunuz diyecek biliyorum
![]()
Canım bizim doktor 18 aya kadar yolu var dediZaten oyuncakları için almıştım canım bunda da kullanırız
Allah’ım sinirlerim laçkalaştı bu diş mevzusu yüzündendoktora soruyorum on aylık hâlâ dişi yok normal mi??? Tiroitlerinde sıkıntı yoksa biraz daha takip edelim dedi. Ne demek şimdi bu
kendi doktoruma sormaya korkuyorum çocukta bir şey yok gereksiz pimpirikleniyorsunuz diyecek biliyorum
![]()
Ben dişinin çıkacağına olan inancımı kaybettimCanim 1 yaşına kadar normal diyor takip ettiğim doktorlar
18 ay mıııCanım bizim doktor 18 aya kadar yolu var dediyani umarım o kadar uzun sürmez çıkması bebem biseyi istirip yiyemiyor dede gibi
![]()
Elbet çıkacak hayatına dişsiz devam edecek değil yaBen dişinin çıkacağına olan inancımı kaybettimciddi ciddi problem olduğunu düşünmeye başlıyorum
![]()
Artık kontrol etmeyi bile bıraktım ben o kadar umudum kalmadi18 ay mıııyooo bunu kaldıramam
Cidden dede gibiler yani yürüyecekler nerdeyse, bi gülüyor ki o da ne![]()
Bknz: babasıElbet çıkacak hayatına dişsiz devam edecek değil yabelki ailede dişleri geç çıkan birisi vardı ona çekti
nedense kafaya takınca bazı şeyleri olacağı varsa da olmuyor
![]()
Tıpkısının aynısıArtık kontrol etmeyi bile bıraktım ben o kadar umudum kalmadi![]()
Dene dene hem çok faydaliBende deneyeyim pancarı bakalım sevecek mi hiç denemedim![]()
Valla canım bende çözemedim benimki de ağlayarak uyanıyor her saat başı çok da huysuz ayrıca hem yürümeye çalışıyor hem de diş çıkarmaya çalışıyor sebebini bende çözemedim sadece alt 2 yi çıkardık 9 aylıkken gerisi gelmedi bir türlü eli hep ağzından salyası da çok akıyor![]()
Valla ben de çözemedim kızlar, dün gece ağlamadı mesela. Annem ayrılık kaygısı yaşadığını düşünüyor çünkü özellikle haftabaşları yaşıyoruz bu durumu zaten şu dönemlerde iyice artarmış bu durum. Tabi diş falan da eklenince hepsi birbirine giriyor. Bu arada dün ağlamadı ama diş jeli sürüp yatırmıştım ben. Kızlar bi de rüya da çok görmeye başlıyorlarmış bu dönem. Ekin bazen uykusunda içli içli ağlıyor gibi yapıyor mesela belli ki rüyasında ağlıyor bazen de kahkaha falan atıyor sanki biri gıdıklıyor gibi değişik zamanlar yaşıyoruzCanim kuzey'de sürekli gece ağlayarak uyaniyor 2 haftadir böyledişten mi acaba ama 6 dişi var şu an anlamadim neden böyle 5 6 kere uyaniyor
![]()
minseo
canım muhallebi de ezip verdim yedi annem de normal yedirmiş yemiş unuttu demek ki, çok uzun süredir vermemiştim ben nerdeyse 3 ay olmuşturekintoş muz yemeye başladı mı Ayaz hala tiksiniyor ben de artık teklif etmeyi bıraktımbüyüyünce yer illa ki isterse
içinde kaldıysa eklet kolay oluyor mu prosedür olarak ? mahkemeye falan çıkmak gerekmiyorsa bir dilekçeye bakarKizlar ya ben hamileyken hep oğlumun adını alaz koymak istemiştim. Herkese garip gelmişti kimse beğenmemişti, şimdi sosyal medyada dizilerde vs. sürekli bu isimle karşılaşıyorum acaba 2. isim olarak ekletsem mi içimde kaldı. Sizce kötü bir isim mi? Bana nedense çok havalı gelmişti![]()