2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maksatta o ya zaten alacaktık bari doğum günü hediyesi olsuuun
Hangısınden aldın canım. Eşim Cınar a ballandıra ballandıra bebeklere gore olanındna almıstı Cınar hıc sevmemıstı oyle kaldı sonra normal buyuklerden aldık

Bak şimdi bu çocuk sizin olamaz diye alinin kimliği olmadan bizi otele almamaları geldi aklıma
Ya bu çok komik bir olaydı
Cnm globber ı katlanan mı aldınız eski modelden mi? Ben de onu dedelere kitlesem mi diye düşünüyorum da

Ya bu çok komik bir olaydı

Cnm globber ı katlanan mı aldınız eski modelden mi? Ben de onu dedelere kitlesem mi diye düşünüyorum da
O tarz seylerı dedelere aldıracaksınızBızım akullu araba, bısıklet falan hep dedelerden.

Ciddi misinnn? Ben bunu kaçırmışım
Üzücü bir anı
Hıc bır seySadece buyuk oglumda kayınvalıdemler altın ve dogum gunune gelenler hedıye almıstı kendımız bır sey almadık gerek yok bana gore 1 yaş anlamaz dıye. Hatıra da olsun dıye dusunmedım
Ay altın gelse yeter zaten bakalım bizimkiler ne getirecek
Scooter aldık teyzesi yazın parklarda onlineız
Hızlı şoför geliyor
Ocağımıza incir ağacı dikildi diyebilir miyiz alintosun dedesi de globber aldı bayılıyor ya gerçekten çok mantıklı bir yatırım güle güle kullansınlar
erkek anası olarak hot wheels pisti aldık canım tır aldık kalani da aileye tamamlatiriz artık parkuru tamamlariz
Ahhahahah erkek analarının kaderi diyebilir miyiz

Hangısınden aldın canım. Eşim Cınar a ballandıra ballandıra bebeklere gore olanındna almıstı Cınar hıc sevmemıstı oyle kaldı sonra normal buyuklerden aldık
scoot and ride canım bu. ekini bindirdik çok sevdi sürmeye çalışıyor yaza oturarak sürer diğer yaza da ayakta inşallah

Cok gyzel canım. Ekın kullanır ya her seyı

kış mevsiminden nefret ettim gerçekten kış=hastalık
Aynen öyle valla canım . Kış hastalikla geçti resmen.

Ne varsa kullandik cnaim. Ama şuan daha iyiyiz.

Aman diyim toparlamaya başladık
Benim ki yemek yemiyor kuru ekmek yiyor ya. Ekmegi ver eline nasil seviniyor garibim
Iyiyiz canim. 1 ay sonunda dun ilk kez hastane disinda disari ciktik valla çok iyi geldi.

Evet çok yoğun bir salgın var gerçekten

Kızlar bu arada benim oğlan dedim ya evde patik tutmuyor diye çıkartıp işte böyle kaçıyor benden. Zilli bebe.

Çok güzelmiş canım bende beğendim güle güle kullansın fıstığım, ekin kuşu bu yaz kimse tutamaz artık

Senin tipini yerim ben turunçgil olmuş çoraplarıyla uyum sağlamış. Maşallah sana paşam benim ablasına arkadaş oldu artık sağlık sıhhat versin rabbim hepsine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…