• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kız uniseks renk alsaydın erkek kardeşi olunca kullanırdı kırmızı aldık biz😂😂 çok pahalanmış bu arada beş buçuğa almıştık birkaç ay önce 🫣🫣
Ay bilmem hiç aklıma gelmedi 😀 zaten Allah nasip eder mi bilmiyorum 🤷‍♀️ ederde o günleri görürsek diğer dedesine de oğlana aldırırız😀
Bunu eşimin babası dogum günü hediyesi aldı😀yani biz aldırdık 7400 e😀

Ben deldirmicem canım büyüyünce kendisi isterse deldirsin aşı vurulurken ağlayınca bile dayanamıyorum sırf görsel bi şey için canını yakmak istemiyorum :KK43:
Ben istiyorum da doktora da sordum 1 yaşından sonra deldirebilirsin demişti. Aşı da ilaçlar yakıyor genelde o yüzden dayanamıyoruz ben de öyleyim ama ablasında da deldirirsen hiç hissetmemişti. Ağlamadı da. Nokta atışı yapmışlardı resmen 😀 ama onu ne zaman yaptırdım hatırlamıyorum 2 yaş mı 1,5 mu hatırlamadım canım

Ay bilmem hiç aklıma gelmedi 😀 zaten Allah nasip eder mi bilmiyorum 🤷‍♀️ ederde o günleri görürsek diğer dedesine de oğlana aldırırız😀
Bunu eşimin babası dogum günü hediyesi aldı😀yani biz aldırdık 7400 e😀
Bende hediye almıyorum açıkçası yani daha bebek olduğu için almıyorum ona aldıklarımı da hediyeden saymıyorum zaten 😄 bizimkiler genelde altın takıyorlar ilk doğum gününde ama Kv Kaynanamlar ne alır bilmem.
Görümcem zaten doğum günü yapacak mısın? dedi bu surat 😏😏😏şekliyle 😄 Kv de de yok yok öyle aramızda pasta keseceğiz dedi. Herkes benim adıma konuşuyor anlamadım. 😀

Kızlar bebişlerin kulaklarını deldirdiniz mi? Ya da ne zaman deldirmeye düşünüyorsunuz?
Valla vücuduna onun isteği haricinde müdahale yapmak istemiyorum. İlerde küpe takmak isterse birlikte gider deldiririz. Misal ben hiç küpe takmam ve kulaklarimda gereksiz 2 delik var 🤷🏻‍♀️ ayrıca küçük çocuklarda güvenlik açısından tehlikeli olduğunu düşünüyorum özellikle kreş dönemi ya da akranlari ile oynarlarken kulağından çekme asılma gibi durumlar çok oluyor

Yürüyünce daha çok zorlanirsin diyorlar doğru mu bu 🤣🤣 ay bu arada çok sevindim 😍😍 çok heyecanli :KK73:
Yürüyünce değil de yürümeye başladığı ilk zamanlar tehlikeli bence canım çünkü her an düşme tehlikesi oluyor. Böyle köşeli yerler falan onlardan korkuyorum çok o yüzden evde ya kaydırmaz patik ya da kaydırmaz çorap giydirmeye çalışıyorum. Denge sorunu ortadan kalktıktan sonra bir problem kalmaz bence 🥹 Şuan aşırı mutlu yürürken kahkaha atıp gülüyor sürekli kendi de şaşkın 😂

Senin tipini yerim ben turunçgil olmuş çoraplarıyla uyum sağlamış. Maşallah sana paşam benim ablasına arkadaş oldu artık 😍 sağlık sıhhat versin rabbim hepsine inşallah 🙏
Aslında Turuncu değil saçları. İlginç bir sarı :D anasına benzemiş saci ama gozleri benzetemedim cok uzuluyorum :D Benim gözlerim mavi-yesil . Oglaninki kahve kızın ki Ela kaldı.
Kızlar bebişlerin kulaklarını deldirdiniz mi? Ya da ne zaman deldirmeye düşünüyorsunuz?
Kızım 3.5 yaşında hala deldirmedim. Arada soruyorum küpe takmak istermisin diye hayır diyor. İstediği zaman deldiririm.

Yürüyünce değil de yürümeye başladığı ilk zamanlar tehlikeli bence canım çünkü her an düşme tehlikesi oluyor. Böyle köşeli yerler falan onlardan korkuyorum çok o yüzden evde ya kaydırmaz patik ya da kaydırmaz çorap giydirmeye çalışıyorum. Denge sorunu ortadan kalktıktan sonra bir problem kalmaz bence 🥹 Şuan aşırı mutlu yürürken kahkaha atıp gülüyor sürekli kendi de şaşkın 😂
Her türlü düşüyorlar ne yaparsan yap. Ben diyorum ki gözlerine bir şey olmasın gerisi çözülür.

Sen kaç yaşındasın deyince alintosun esgal 😂🧿 bir yaş çekimini hallettik 💖
Hahhahaha yaaa 😅 yaşını da bilirmiş 😍🧿
Aynen öyle valla canım . Kış hastalikla geçti resmen.

Ne varsa kullandik cnaim. Ama şuan daha iyiyiz.

Aman diyim toparlamaya başladık :KK70:
Benim ki yemek yemiyor kuru ekmek yiyor ya. Ekmegi ver eline nasil seviniyor garibim :KK70:

Iyiyiz canim. 1 ay sonunda dun ilk kez hastane disinda disari ciktik :KK70: valla çok iyi geldi.

Eki Görüntüle 3374689

Evet çok yoğun bir salgın var gerçekten

Kızlar bu arada benim oğlan dedim ya evde patik tutmuyor diye :KK70: çıkartıp işte böyle kaçıyor benden. Zilli bebe.
Eki Görüntüle 3374691
Ne kadar tatlı bir bey 😍🧿 iyileşmenize çok sevindim 🙏🏻

Valla vücuduna onun isteği haricinde müdahale yapmak istemiyorum. İlerde küpe takmak isterse birlikte gider deldiririz. Misal ben hiç küpe takmam ve kulaklarimda gereksiz 2 delik var 🤷🏻‍♀️ ayrıca küçük çocuklarda güvenlik açısından tehlikeli olduğunu düşünüyorum özellikle kreş dönemi ya da akranlari ile oynarlarken kulağından çekme asılma gibi durumlar çok oluyor

Büyük kızımın 2 ya da 2 buçuk yaşta deldirdik, bahsettiğin gibi bir kreş yazası yaşamadık çok şükür. İç içe geçirmeli küpeler var, oldukça sağlam duruyorlar. Benim kulaklarımı geç deldirdiler çocukken, en heveslendiğim şeydi o zamanlar 😌

Ay canim benim tabi ki büyük bir şey basardı yürürken kahkaha atacak 🤣 yazın parkta ordan oraya koşacak hayal etmesi çok tatli 😍😍 yürüse ayrı dert yürümese ayrı dert bir şey olmadan atlatirlar umarım 🫣🫣 yicem sanirim şüşko evde koşturuyor 🧿😍

Büyük kızımın 2 ya da 2 buçuk yaşta deldirdik, bahsettiğin gibi bir kreş yazası yaşamadık çok şükür. İç içe geçirmeli küpeler var, oldukça sağlam duruyorlar. Benim kulaklarımı geç deldirdiler çocukken, en heveslendiğim şeydi o zamanlar 😌
Alt komsumun kızı kulağından yaralandı bu yüzden o yüzden az bir riskte olsa almak istemiyorum hiç bir çocuk yaşamasın böyle bir kaza 🙏🏻 dediğim gibi isterse deldiririm ama kreşte takmasina müsade etmem

Ay canim benim tabi ki büyük bir şey basardı yürürken kahkaha atacak 🤣 yazın parkta ordan oraya koşacak hayal etmesi çok tatli 😍😍 yürüse ayrı dert yürümese ayrı dert bir şey olmadan atlatirlar umarım 🫣🫣 yicem sanirim şüşko evde koşturuyor 🧿😍
Yürüsünler bence ya yürüyene kadar olan evre ayrı dert çünkü 😂 En olayli evre şu yürüme onu hallettiler mi sanki geriye pek bişi kalmıyor 🤪 bu arada kocaman poposu ile minik adımlar atarak penguen gibi ilerliyor 😂

Kızlar bu arada müjdemi isterim Ekin 11 aylık olduğu gün yürüdü :D
Ah geliyor gelmekte olan ❤️
Ben de öyle düşündüm. Alerji kızarıklığı değil değil mi . Dokununca ağrımıyo galiba çünkü ağlamıyo çekmiyo kolunu ama bilemedim doktora gitmeliyi miyiz
Geçmiş olsun, götürdünuz mu doktora ? Benim büyük oğlumun sivri sinek , böcek vs alerjisi var ısırınca böyle ucu irinli şekilde şişip kabarıyor. Sizin de öyle olabilir mi acaba
Kızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü 🐣
3 tekerlekli ebeveyn kontrolü olan bisiklet aldık biz, yaza güzel olur diye düşündüm
Ben deldirmicem canım büyüyünce kendisi isterse deldirsin aşı vurulurken ağlayınca bile dayanamıyorum sırf görsel bi şey için canını yakmak istemiyorum :(
Doğru olanın da bu olduğunu söylüyor aslında uzmanlar.
Alt komsumun kızı kulağından yaralandı bu yüzden o yüzden az bir riskte olsa almak istemiyorum hiç bir çocuk yaşamasın böyle bir kaza 🙏🏻 dediğim gibi isterse deldiririm ama kreşte takmasina müsade etmem
Ay nasıl oldu, çok üzücü bir şey

Back