- 29 Temmuz 2022
- 1.110
- 2.609
- 63
- 33
Ay ben cok istiyorum bir yaştan sonra diyorlar galiba ama kıyamıyorumKızlar bebişlerin kulaklarını deldirdiniz mi? Ya da ne zaman deldirmeye düşünüyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben cok istiyorum bir yaştan sonra diyorlar galiba ama kıyamıyorumKızlar bebişlerin kulaklarını deldirdiniz mi? Ya da ne zaman deldirmeye düşünüyorsunuz?
Ay bilmem hiç aklıma gelmediKız uniseks renk alsaydın erkek kardeşi olunca kullanırdı kırmızı aldık bizçok pahalanmış bu arada beş buçuğa almıştık birkaç ay önce
![]()
Ben istiyorum da doktora da sordum 1 yaşından sonra deldirebilirsin demişti. Aşı da ilaçlar yakıyor genelde o yüzden dayanamıyoruz ben de öyleyim ama ablasında da deldirirsen hiç hissetmemişti. Ağlamadı da. Nokta atışı yapmışlardı resmenBen deldirmicem canım büyüyünce kendisi isterse deldirsin aşı vurulurken ağlayınca bile dayanamıyorum sırf görsel bi şey için canını yakmak istemiyorum![]()
Evet canım bende sordum 1 yaştan sonra deldirebilirsin dedi.Ay ben cok istiyorum bir yaştan sonra diyorlar galiba ama kıyamıyorum![]()
Bende hediye almıyorum açıkçası yani daha bebek olduğu için almıyorum ona aldıklarımı da hediyeden saymıyorum zatenAy bilmem hiç aklıma gelmedizaten Allah nasip eder mi bilmiyorum
ederde o günleri görürsek diğer dedesine de oğlana aldırırız
Bunu eşimin babası dogum günü hediyesi aldıyani biz aldırdık 7400 e
![]()
Valla vücuduna onun isteği haricinde müdahale yapmak istemiyorum. İlerde küpe takmak isterse birlikte gider deldiririz. Misal ben hiç küpe takmam ve kulaklarimda gereksiz 2 delik varKızlar bebişlerin kulaklarını deldirdiniz mi? Ya da ne zaman deldirmeye düşünüyorsunuz?
Yürüyünce değil de yürümeye başladığı ilk zamanlar tehlikeli bence canım çünkü her an düşme tehlikesi oluyor. Böyle köşeli yerler falan onlardan korkuyorum çok o yüzden evde ya kaydırmaz patik ya da kaydırmaz çorap giydirmeye çalışıyorum. Denge sorunu ortadan kalktıktan sonra bir problem kalmaz benceYürüyünce daha çok zorlanirsin diyorlar doğru mu buay bu arada çok sevindim
çok heyecanli
![]()
Aslında Turuncu değil saçları. İlginç bir sarıSenin tipini yerim ben turunçgil olmuş çoraplarıyla uyum sağlamış. Maşallah sana paşam benim ablasına arkadaş oldu artıksağlık sıhhat versin rabbim hepsine inşallah
![]()
Kızım 3.5 yaşında hala deldirmedim. Arada soruyorum küpe takmak istermisin diye hayır diyor. İstediği zaman deldiririm.Kızlar bebişlerin kulaklarını deldirdiniz mi? Ya da ne zaman deldirmeye düşünüyorsunuz?
Her türlü düşüyorlar ne yaparsan yap. Ben diyorum ki gözlerine bir şey olmasın gerisi çözülür.Yürüyünce değil de yürümeye başladığı ilk zamanlar tehlikeli bence canım çünkü her an düşme tehlikesi oluyor. Böyle köşeli yerler falan onlardan korkuyorum çok o yüzden evde ya kaydırmaz patik ya da kaydırmaz çorap giydirmeye çalışıyorum. Denge sorunu ortadan kalktıktan sonra bir problem kalmaz benceŞuan aşırı mutlu yürürken kahkaha atıp gülüyor sürekli kendi de şaşkın
![]()
Malesef canim tehlikeli düşmesinler yeterHer türlü düşüyorlar ne yaparsan yap. Ben diyorum ki gözlerine bir şey olmasın gerisi çözülür.
Kızlar bebişlerin kulaklarını deldirdiniz mi? Ya da ne zaman deldirmeye düşünüyorsunuz?
Hahhahaha yaaaSen kaç yaşındasın deyince alintosun esgalbir yaş çekimini hallettik
![]()
Ne kadar tatlı bir beyAynen öyle valla canım . Kış hastalikla geçti resmen.
Ne varsa kullandik cnaim. Ama şuan daha iyiyiz.
Aman diyim toparlamaya başladık
Benim ki yemek yemiyor kuru ekmek yiyor ya. Ekmegi ver eline nasil seviniyor garibim
Iyiyiz canim. 1 ay sonunda dun ilk kez hastane disinda disari ciktikvalla çok iyi geldi.
Eki Görüntüle 3374689
Evet çok yoğun bir salgın var gerçekten
Kızlar bu arada benim oğlan dedim ya evde patik tutmuyor diyeçıkartıp işte böyle kaçıyor benden. Zilli bebe.
Eki Görüntüle 3374691
Valla vücuduna onun isteği haricinde müdahale yapmak istemiyorum. İlerde küpe takmak isterse birlikte gider deldiririz. Misal ben hiç küpe takmam ve kulaklarimda gereksiz 2 delik varayrıca küçük çocuklarda güvenlik açısından tehlikeli olduğunu düşünüyorum özellikle kreş dönemi ya da akranlari ile oynarlarken kulağından çekme asılma gibi durumlar çok oluyor
Her türlü düşüyorlar ne yaparsan yap. Ben diyorum ki gözlerine bir şey olmasın gerisi çözülür.
Ay canim benim tabi ki büyük bir şey basardı yürürken kahkaha atacakYürüyünce değil de yürümeye başladığı ilk zamanlar tehlikeli bence canım çünkü her an düşme tehlikesi oluyor. Böyle köşeli yerler falan onlardan korkuyorum çok o yüzden evde ya kaydırmaz patik ya da kaydırmaz çorap giydirmeye çalışıyorum. Denge sorunu ortadan kalktıktan sonra bir problem kalmaz benceŞuan aşırı mutlu yürürken kahkaha atıp gülüyor sürekli kendi de şaşkın
![]()
1 ayi gecti canim :) artik yeter. En szindan oksuruk ve ates yok benim icin inlar daha onemli. Burun akintisi hapsuruk vs hastalik demiyorum artikToparlamanıza sevindim canım, bundan sonra hep sağlıklı güzel günleriniz olsun![]()
1 ayi gecti canim :) artik yeter. En szindan oksuruk ve ates yok benim icin inlar daha onemli. Burun akintisi hapsuruk vs hastalik demiyorum artik![]()
Alt komsumun kızı kulağından yaralandı bu yüzden o yüzden az bir riskte olsa almak istemiyorum hiç bir çocuk yaşamasın böyle bir kazaBüyük kızımın 2 ya da 2 buçuk yaşta deldirdik, bahsettiğin gibi bir kreş yazası yaşamadık çok şükür. İç içe geçirmeli küpeler var, oldukça sağlam duruyorlar. Benim kulaklarımı geç deldirdiler çocukken, en heveslendiğim şeydi o zamanlar![]()
Yürüsünler bence ya yürüyene kadar olan evre ayrı dert çünküAy canim benim tabi ki büyük bir şey basardı yürürken kahkaha atacakyazın parkta ordan oraya koşacak hayal etmesi çok tatli
yürüse ayrı dert yürümese ayrı dert bir şey olmadan atlatirlar umarım
yicem sanirim şüşko evde koşturuyor
![]()
Ah geliyor gelmekte olanKızlar bu arada müjdemi isterim Ekin 11 aylık olduğu gün yürüdü![]()
Geçmiş olsun, götürdünuz mu doktora ? Benim büyük oğlumun sivri sinek , böcek vs alerjisi var ısırınca böyle ucu irinli şekilde şişip kabarıyor. Sizin de öyle olabilir mi acabaBen de öyle düşündüm. Alerji kızarıklığı değil değil mi . Dokununca ağrımıyo galiba çünkü ağlamıyo çekmiyo kolunu ama bilemedim doktora gitmeliyi miyiz
3 tekerlekli ebeveyn kontrolü olan bisiklet aldık biz, yaza güzel olur diye düşündümKızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü![]()
Doğru olanın da bu olduğunu söylüyor aslında uzmanlar.Ben deldirmicem canım büyüyünce kendisi isterse deldirsin aşı vurulurken ağlayınca bile dayanamıyorum sırf görsel bi şey için canını yakmak istemiyorum![]()
Ay nasıl oldu, çok üzücü bir şeyAlt komsumun kızı kulağından yaralandı bu yüzden o yüzden az bir riskte olsa almak istemiyorum hiç bir çocuk yaşamasın böyle bir kazadediğim gibi isterse deldiririm ama kreşte takmasina müsade etmem