• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maksatta o ya zaten alacaktık bari doğum günü hediyesi olsuuun 🤣🤣🤣
Hangısınden aldın canım. Eşim Cınar a ballandıra ballandıra bebeklere gore olanındna almıstı Cınar hıc sevmemıstı oyle kaldı sonra normal buyuklerden aldık

Bak şimdi bu çocuk sizin olamaz diye alinin kimliği olmadan bizi otele almamaları geldi aklıma 😂😂😂😂🤣
Ya bu çok komik bir olaydı 😂
Doğum günü foti çekimi🤣 doğum günü partisi🤣
Zaten beni bunlar batıracak anam biz daha bir şey alamayız hahaha anamlara yemeğe gideriz ay sonuna kadar o derece yani😀
Şaka bi yana globber aldırdık canım biz dedesine😍 şimdi evde biniyoruz yaza parklar bahçeler beklesin bizi, böyle bir şey cok iyi olurdu bence onlar almasa ben kesin alacaktım☺️
Cnm globber ı katlanan mı aldınız eski modelden mi? Ben de onu dedelere kitlesem mi diye düşünüyorum da 😂

Ya bu çok komik bir olaydı 😂

Cnm globber ı katlanan mı aldınız eski modelden mi? Ben de onu dedelere kitlesem mi diye düşünüyorum da 😂
O tarz seylerı dedelere aldıracaksınız😁Bızım akullu araba, bısıklet falan hep dedelerden.

Ciddi misinnn? Ben bunu kaçırmışım 😂😂😂
Üzücü bir anı 😂😂
Hıc bır sey😁😁Sadece buyuk oglumda kayınvalıdemler altın ve dogum gunune gelenler hedıye almıstı kendımız bır sey almadık gerek yok bana gore 1 yaş anlamaz dıye. Hatıra da olsun dıye dusunmedım
Ay altın gelse yeter zaten bakalım bizimkiler ne getirecek 😂
Scooter aldık teyzesi yazın parklarda onlineız 😅
Hızlı şoför geliyor 🤣
Doğum günü foti çekimi🤣 doğum günü partisi🤣
Zaten beni bunlar batıracak anam biz daha bir şey alamayız hahaha anamlara yemeğe gideriz ay sonuna kadar o derece yani😀
Şaka bi yana globber aldırdık canım biz dedesine😍 şimdi evde biniyoruz yaza parklar bahçeler beklesin bizi, böyle bir şey cok iyi olurdu bence onlar almasa ben kesin alacaktım☺️
Ocağımıza incir ağacı dikildi diyebilir miyiz 🤣 alintosun dedesi de globber aldı bayılıyor ya gerçekten çok mantıklı bir yatırım güle güle kullansınlar 😍
erkek anası olarak hot wheels pisti aldık canım tır aldık kalani da aileye tamamlatiriz artık parkuru tamamlariz 😂
Ahhahahah erkek analarının kaderi diyebilir miyiz 🤣

Hangısınden aldın canım. Eşim Cınar a ballandıra ballandıra bebeklere gore olanındna almıstı Cınar hıc sevmemıstı oyle kaldı sonra normal buyuklerden aldık
scoot and ride canım bu. ekini bindirdik çok sevdi sürmeye çalışıyor :D yaza oturarak sürer diğer yaza da ayakta inşallah

Sen kaç yaşındasın deyince alintosun esgal 😂🧿 bir yaş çekimini hallettik 💖

Eklentiler

• DE04D186-8DC5-4F1B-8235-757E5569DDCF.webp
    DE04D186-8DC5-4F1B-8235-757E5569DDCF.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 99
scoot and ride canım bu. ekini bindirdik çok sevdi sürmeye çalışıyor :KK70: yaza oturarak sürer diğer yaza da ayakta inşallah
Cok gyzel canım. Ekın kullanır ya her seyı😂

kış mevsiminden nefret ettim gerçekten kış=hastalık :KK43:
Aynen öyle valla canım . Kış hastalikla geçti resmen.
Cnm gribal bir durumsa yetşkinler için katarin diye bir ilaç var çok etkili 3günden fazla kullanmamak gerekiyor kendiniz için doktora danışıp onu alabilirsiniz biz eşimle öyle atlattık hastalığı ateşimiz ağrımız burun akıntımız öyle geçti.

Ne varsa kullandik cnaim. Ama şuan daha iyiyiz.
Kızlar selam
Hasta olanlara şifa diliyorum.
Rheaa Rheaa minseo minseo nasıl oldu bebişler düzeldi mi durumlar?

Bu arada kızlar hepiniz ne güzel katı gıdalardan bahsetmişsiniz. Benim kızım kesinlikle geriden geliyor herhalde. Emekleme yürüme yok adım atma yok sadece tutunup koltuk kenarından kendisini kaldırmaya çalışıyor onu da çok ama çok nadir yapıyor. Konuşma şöyle oluyor bağırırken meme baba mama anna gibi sesler çıkarıyor tüm gün alkış çak çak gel gel vs yapmama rağmen kesinlikle yapmıyor.Cırt cırtlı kitapları çekip çıkarıyor, ben yapıştırıyorum o söküyor inanılmaz sevdi. Katıyı hala çatalla eziyorum öyle yiyor. Biraz daha katı olunca olduğu gibi kusuyor. Elimle minik minik verince yiyor ama kaşıkla katı verdiğimde asla yemiyor. Annem olsaydı çok kolay alışırdı diye düşünüyorum. Galiba ben beceremiyorum. O yüzden çok moralim bozuluyor. İştahlı da ne zaman versem öğününü koca kaseyi bitiyor buna rağmen kilo alımı çok Çok yavaş boya gidiyor derler ya bizimkisi de o mesele.
Adıyla çağırdığımda başka odada olsa bile Yürüteçle koşa koşa geliyor yanıma. Elinde oyuncak varsa bile geliyor.
Herkes yürüyor koşuyor bunları yapıyor falan deyince bende çocuğumun geri olduğunu düşünmeye başladım. Hem pedagog hem fizyoterapist ile görüşüyorum sürekli. Hepsi normal diyor. Hatta okuduğun her şeye inanma insanlar çocuklarını abartmayı seviyor dedi. 4 aylıkken bilinçsizce çıkan hecelere baba mama gibi dediği için komşumun çocuğu 4 aylıkken konuşmaya başlamış diyenler bile oluyor dedi. Her bebek kendisini ne zaman hazır hissederse ozaman konuşur. Dedi. Hatta yürümesini bile Allah ne zaman yürü ya kulum derse o yürür o zaman dedi. Ayakları yere basıyor o zaman zamanı gelince yürüyecek dedi.
😀

Aman diyim toparlamaya başladık :D
Benim ki yemek yemiyor kuru ekmek yiyor ya. Ekmegi ver eline nasil seviniyor garibim :D
Iyiyiz canim. 1 ay sonunda dun ilk kez hastane disinda disari ciktik :D valla çok iyi geldi.

Screenshot_20240123_133122_Gallery.webp

Rheaa Rheaa canım nasılsınız ? Benim de büyük oğlum influenza oldu. Dün götürdük ateş 39lardaydı. Augmentin + iğne+ influenza için bir şurup ile evimize uğurlandık.
Kızlar hepiniz çok dikkat edin lütfen bebeklerinize, benim oğlum büyük olduğu halde kımıldayacak hali kalmadı. Kalabalık ortamlarda bulunmayin diye özellikle uyardı doktor
Evet çok yoğun bir salgın var gerçekten

Kızlar bu arada benim oğlan dedim ya evde patik tutmuyor diye :D çıkartıp işte böyle kaçıyor benden. Zilli bebe.
Screenshot_20240123_132724_Gallery.webp

scoot and ride canım bu. ekini bindirdik çok sevdi sürmeye çalışıyor :KK70: yaza oturarak sürer diğer yaza da ayakta inşallah
Çok güzelmiş canım bende beğendim güle güle kullansın fıstığım, ekin kuşu bu yaz kimse tutamaz artık 😍

Aynen öyle valla canım . Kış hastalikla geçti resmen.

Ne varsa kullandik cnaim. Ama şuan daha iyiyiz.

Aman diyim toparlamaya başladık :KK70:
Benim ki yemek yemiyor kuru ekmek yiyor ya. Ekmegi ver eline nasil seviniyor garibim :KK70:

Iyiyiz canim. 1 ay sonunda dun ilk kez hastane disinda disari ciktik :KK70: valla çok iyi geldi.

Eki Görüntüle 3374689

Evet çok yoğun bir salgın var gerçekten

Kızlar bu arada benim oğlan dedim ya evde patik tutmuyor diye :KK70: çıkartıp işte böyle kaçıyor benden. Zilli bebe.
Eki Görüntüle 3374691
Senin tipini yerim ben turunçgil olmuş çoraplarıyla uyum sağlamış. Maşallah sana paşam benim ablasına arkadaş oldu artık 😍 sağlık sıhhat versin rabbim hepsine inşallah 🙏

Back