- 12 Kasım 2018
- 5.203
- 7.799
- 198
Yok canım valla yuruse daha ıyı yanı suan ıstemıyorum daAy inşallah 1 yaş civarı yürür ya yanlış mı dua ediyorum bilmiyorum da yürüse daha iyi sanki kucakta taşıyınca boynum ağrıyor artık kilosu da iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım valla yuruse daha ıyı yanı suan ıstemıyorum daAy inşallah 1 yaş civarı yürür ya yanlış mı dua ediyorum bilmiyorum da yürüse daha iyi sanki kucakta taşıyınca boynum ağrıyor artık kilosu da iyi
Bız kendımız mercımeyı blendırlanmıs olarak sevıyoruz ogluma da tuz atmadan ayırıyorum yanı blendırlı halını verıyorum. Her sey ılla puturlu olacak dıye bakmıyorum. Kendım yerken neyı nasıl daha cok sevıyor ısem ona da oyle veriyorum mercımek favorimiz bır suru sebze koyuyorumDefne de mercimeği pek sevmedi kırmızı mercimek çorbası biraz pütürlü ya tarhana gibi yumuşak yutulmuyor ya da şehriye çorbası gibi. O yüzden mercimek pek vermiyorum yeşil mercimek yemeği yedi ama sevdi onu.
Yaa canımsın teşekkürlerWoww minseo hanımmm çok güzelsiniz
Saçlarını yaptırmıştın değil mi? Hamileyken daha koyu gibiydi bi resimde öyle görmüştüm. Ya ben ne giyicem pekiii![]()
Hahahahaha kahkaha attım cidden öyle bi hesap oldu40 yapaaar ve mhp nin 40. Yılı kutlu olsunmükemmel hesap cnm sağol azcık artırayım ben, bu hesaba göre yetiyormuş zaten aslında oh sevindim
Güle güle kullan canım çok beğendim,bu arada Ekin sana benziyor bence ağız kısmınız aynı gibi bilmiyorum doğru mu görmüşümYaa canımsın teşekkürlerEvet ışıltı artırmıştım kuzum ama eskidi bile dipler uzadı baya
Hahahahaha kahkaha attım cidden öyle bi hesap oldu![]()
Canım bende hesap yapmıyorum mesela köfte kuzu pirzola veriyorum ağırlıklı olarak balık yemiyor bayadır sizden gören ben kıskandım hemen yarın yapacağımBu protein konusu aklıma çok takıldı hiç öyle hesap yaparak vermiyorum yemekleri ben yani gr hesabı yaparak gün aşırı protein vermeye özen gösteriyorum haftada 5 6 gün sabah 1 yumurta badem ve ceviz yiyor sizler genelde 1 günde neler veriyorsunuz öğlen yemek mi ara öğün mu
1 haftadır Derin püre şeklinde yemek istiyor diğer türlü 2 3 çiğneyip ağzından çıkarıyor yemek istiyor ama çiğnemek istemiyor puturlu olarak bir tek pilav severek yiyor ki ona hiç pilav yapmadım bizim pilavdan tadiyir arada ve çok istiyor![]()
Gr hesabı yapmıyorum ama yedirdiklerime dikkat ediyorum benBu protein konusu aklıma çok takıldı hiç öyle hesap yaparak vermiyorum yemekleri ben yani gr hesabı yaparak gün aşırı protein vermeye özen gösteriyorum haftada 5 6 gün sabah 1 yumurta badem ve ceviz yiyor sizler genelde 1 günde neler veriyorsunuz öğlen yemek mi ara öğün mu
1 haftadır Derin püre şeklinde yemek istiyor diğer türlü 2 3 çiğneyip ağzından çıkarıyor yemek istiyor ama çiğnemek istemiyor puturlu olarak bir tek pilav severek yiyor ki ona hiç pilav yapmadım bizim pilavdan tadiyir arada ve çok istiyor![]()
Evet canım buzluk küpü. Cidden öyleler ama düşününce sabah yumurta yiyen günlük kuruyemişini,baklagilini düzenli yiyen çocuğun protein eksiği olmaz bence yaCnm küp dediğinin boyutu ne buzluk küpü kadar gibi mi? Bizimki de tersi çorbaya karışınca balık tadı sevmedi, ikisini ayrı ayrı verince yiyor hepsi ayrı cins bunların![]()
Benim kızımda öğrendiklerini unutma var sanırım her konudaGr hesabı yapmıyorum ama yedirdiklerime dikkat ediyorum benhastalanmayancocuk sayfası var instada. Orda güzel denge öğünler paylaşıyor açıkçası benim aklıma da yatıyor. Bazen benimki de püre istiyor ki ek gıdanın birinci gününden beri pütürlü alıştırdığım halde. Bazen canı öyle yemek isteyebilir ya illaki ilerde hepsini öğrenecek.
Sabah kahvaltı, öğle ve akşam yemek şeklinde. Doktorum da böyle söyledi. Yani araya meyveyi nasıl sıkıştırırım bilemiyorum o nedenle bazen ara öğün şeklinde verdiğim de oluyorDüzensiz bir düzen var anlayacağın
![]()
teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım çok beğendim,bu arada Ekin sana benziyor bence ağız kısmınız aynı gibi bilmiyorum doğru mu görmüşüm![]()
Bence ara ara hepimizin bebesine bir şeyler oluyorBenim kızımda öğrendiklerini unutma var sanırım her konudaher şeyi hemen öğreniyor ama sonra birakiyor köfteyi tavuğu ısırarak yerdi haşlanmış yumurtayı da keza öyle yerdi ama şimdi sevmiyor insallah geçicidir sayfayı ben de takip ediyorum ama kızım gündüz pek uyumadigi için yemek hazırlamak zor oluyor ya kucağımda olacak ya da duvara tutunup yürüyecek
![]()
Ne güzelteşekkür ederim canımbenzeme konusu bizim karışık ama bence kesinlikle bana benziyor
gözleri ve fiziki yapısı babası geri kalan ben özellikle uyurken kendimi görüyorum sanki
Ben de yumurta, balık ve cevizi çok önemsiyorum. İnşallah yediği günlere döneriz...Evet canım buzluk küpü. Cidden öyleler ama düşününce sabah yumurta yiyen günlük kuruyemişini,baklagilini düzenli yiyen çocuğun protein eksiği olmaz bence ya
Biz hastalık atlattık ona bağlıyorum bir de dilini sürekli dışarı çıkarıyor normalde de ondan da olabilir allahim bir rayına otursa keşke her şeyBence ara ara hepimizin bebesine bir şeyler oluyorBenimki de bazen çiğnemeden löp diye yutuyor, bu aya kadar böyle bir şey yapmıyordu
![]()
Hastalık sonrası böyle bir süreç oluyor maalesef inşallah kısa sürerBiz hastalık atlattık ona bağlıyorum bir de dilini sürekli dışarı çıkarıyor normalde de ondan da olabilir allahim bir rayına otursa keşke her şey
Aynen öyle canım bizde de jimnastik yapıyorEmziren anneler size bir şey soracağım. Benim oğlan son zamanlarda akrobatik hareketler yaparak süt içiyor.
İlk başta mutlaka çorabını çıkaracak sonra başlıyor yüzüme tutmaya, kolyemi çekmeye, sonra kucaktan kayıyor bir bakıyorum kafası tersten emiyor vücudu ayalarıma paralel
Yani nasıl tarif edeyim daha bilemiyorum ama o pozisyonda nasıl rahat ediyor anlayabilmiş değilim. Ennn ufak sese duyarlı sanki 4.aydaki gibi. Hop kafayı çeviriyor vs vs.
Sizlerde de benzeri durumlar var mı yoksa meme reddi geri mi hortlayacak bende![]()
Özel bir tarif değil bildiğin ev poğaçası istersen tarif veririmKızlar bebişe lor peynirli poğaça yapayım dedim instagramda bir sayfadan yaptım berbat oldu ya güzel ölçülü tarifiniz varsa atar mısınız?
Kızım da öyle hem de 8.Ayından beri neredeyse hiç durmuyor ayakları hep oynuyor emerken ama hiç meme reddi olmadıEmziren anneler size bir şey soracağım. Benim oğlan son zamanlarda akrobatik hareketler yaparak süt içiyor.
İlk başta mutlaka çorabını çıkaracak sonra başlıyor yüzüme tutmaya, kolyemi çekmeye, sonra kucaktan kayıyor bir bakıyorum kafası tersten emiyor vücudu ayalarıma paralel
Yani nasıl tarif edeyim daha bilemiyorum ama o pozisyonda nasıl rahat ediyor anlayabilmiş değilim. Ennn ufak sese duyarlı sanki 4.aydaki gibi. Hop kafayı çeviriyor vs vs.
Sizlerde de benzeri durumlar var mı yoksa meme reddi geri mi hortlayacak bende![]()