2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
2 bence de az canım. Ama mesela sabah yumurta yediyse veya gün içinde mercimek, kuruyemiş yediyse ordan tamamlanır mantığıyla hareket ediyorum ben.
Mesela kahvaltıda yumurta yediyse çorbalarına yumurta katmıyorum gibi.

Bebegın Avuc ıcı kadar balık canım bana oyle soylenmıstı.

Bebekler icin hala bebek salcasi kullaniyor musunuz yazın onun için hazırladıklarım bitmek üzere ayrıca satın alsam mı yoksa kendi biber salcamizdan versem mi haftaya 11 aylik olacak
Ben kendimizin salçasından kullanıyorum
Bize bakmaya gelen annemde akşam acillik oldu. Kusma ateş öksürük ishal. Bu halde gelemem kızım dedi şimdi evinde yatıyor annemde. Valla yoruldum ve yıldım
Çok geçmiş olsun canım
Benim ki 10 ay 9 günlük hâlâ emeklemiyor. Nefret ediyor yüzüstü yatmaktan
Canım kaloriferler açık olduğu için hava kuruyor. Bizimki de böyleydi minseo tavsiyesi ile nazalnem aldım şuan çok iyi
İstekliyse daha çabuk yürür. Bazı bebekler çok korkuyor yürümesi de gecikiyor
Bir ara burada regl olmayanlar listesi vardı ve sanırım o listede bir tek ben kalmıştım
Artık beni de silebilirsiniz sonunda oldum
Ben de vardım o listede geçen hafta itibariyle ben de silindim
Ben hala olmadım
Tek kaldın kuzum

Kızlar burun tikanikliginda şu yatağa damatilan damlanın adı neydi bit türlü aklıma gelmedi Ayazın burnunu günde 2 kez açıyorum hava veriyorum yok yine tıkanıyor bir de onu deneyim dedim

Kilo başına 2 gr diyor nette yani bu hesapla ortalama 10 kg bir bebek için günlük 20 haftalık 140 gr protein yeterli oluyor. 1 adet hamsi ortalama 15 gr mış haftada 9 hamsiye tekabül eder. Ben şuan Ekin'e haftada 1 gün 4 adet sardalya veriyorum onun harici haftaici yedigi köfte et vs bence tamamliyordur bitkisel protein de aliyorlar zaten

Canım benimki de yürüme çalışmaları öncesinde elleri kaldırıp dengede duruyordu 2 3 gün sonra babasıyla karşılıklı geçip denedik 4 5 adım attı hemen ertesi gün 10 adıma yakın attı kendine güveni gelince bir anda başlıyor çok ilginç

Canım ben bunu doktora soracağım. Kaç hamsi yeterli merak ediyorum. Haftaya kontrol ve aşı. Ben anne sütü alıyor diye şuanda biraz rahatım açıkçası...
Miktar olarak bilmiyorum ama haftada bir hamsi yapmaya çalışıyorum 10 12 tane yapiyorum bazen 8 bazen 10 bazen 2 3 yani hiç belli olmuyor iştah durumuna göre değişiyor yemesi

Yüzüstü durmayı oldum olası benim ki de hiç sevmedi canım

Ayy inşallah benimki de yürür belki
Ben 5.aydan hamsi verdim. İlk 1 tane yedi 6.ayda doktor yediği kadar dedi, 2-4 arası 8.aya kadar yedi. Sonra yemedi. Balığı değiştirdim, levrek, somon falan... Onlardan yedi derken hamsi bayadır denemedim... Aslında en iyi hamsi şu zamanda... Somonu güzel yiyor ama geçenki paylaşımdan sonra şuan tiksindim ya

Yüzüstü durmayı oldum olası benim ki de hiç sevmedi canım
Benım oglum da sevmezdı Yuz ustu her halde surunmez dedım ılk tekerlek gıbu yuvarlandı sonra surunmeye basladı sımdı gecen haftadan berı tutunup kalkıyor bıraz adım atıyor. Buyuk oglum nefret ederdı yuz ustunden hıc yuz ustu surunmedı 10.ay falandı sanırım popo ustu surundu 11.5 aylıkta cok guzel yurudu.

Woww minseo hanımmm çok güzelsiniz
Saçlarını yaptırmıştın değil mi? Hamileyken daha koyu gibiydi bi resimde öyle görmüştüm. Ya ben ne giyicem pekiii

Ay inşallah 1 yaş civarı yürür ya yanlış mı dua ediyorum bilmiyorum da yürüse daha iyi sanki kucakta taşıyınca boynum ağrıyor artık kilosu da iyi

40 yapaaar ve mhp nin 40. Yılı kutlu olsun mükemmel hesap cnm sağol azcık artırayım ben, bu hesaba göre yetiyormuş zaten aslında oh sevindim

Cnm küp dediğinin boyutu ne buzluk küpü kadar gibi mi? Bizimki de tersi çorbaya karışınca balık tadı sevmedi, ikisini ayrı ayrı verince yiyor hepsi ayrı cins bunların

Cnm mercimeği mesela nasıl yapıyorsun mercimeği haşladım sevmedi, köftesini yaptım sevmedi yeşil mercimekle de yaptım onu da sevmedi, çorba olarak içti sadece.

Cnm mercimeği mesela nasıl yapıyorsun mercimeği haşladım sevmedi, köftesini yaptım sevmedi yeşil mercimekle de yaptım onu da sevmedi, çorba olarak içti sadece.
Defne de mercimeği pek sevmedi kırmızı mercimek çorbası biraz pütürlü ya tarhana gibi yumuşak yutulmuyor ya da şehriye çorbası gibi. O yüzden mercimek pek vermiyorum yeşil mercimek yemeği yedi ama sevdi onu.

Kırmızı mercimek çorbasını çok seviyor içine tatlı patates, havuç, soğan, kereviz, pişmeye yakın sarımsak atıyorum. İçindeki her şey onun için çok faydalı.
Yeşil mercimeği de bulgur pilavına katıyorum. Köfte yaparsam da ekliyorum. Sevdiği şeylerin arasına gizlemek lazım. Hiç yemiyor olsa anlamayacağı miktarda her gün verirdim. Haşlayıp buzluğa attım ordan alıp kullanıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…