2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hemen hemen aynı şeyler Evet canım 7. Sıçrama malesef biraz zor bir atak uykularin içine eden cinsten
Ayyy evet çok vahim bir an önce toparlanir inşallah yoksa sıyırmama az kaldı
Günaydın kızlar, gün içinde emzirme ya da mama durumunu ek gıda ile nasıl organize ediyorsunuz şuan? Her beslenmeden sonra meme/mama veriyor musunuz?
Canım güzel yerse 1 saat sonra emziriyorum bazen arka arkaya emziriyorum tam bir düzen yok aslında ne zaman istese üstüme düşüyor mama falan diyor veriyorum ama her uyku öncesi kesin emziriyorum ogunlerimiz hastalık sonrası çok karıştı bende zorlamıyorum

Bunlar bizde var ama kesin koparır koparır atar ağzına sokar diye vermiyorum denesem mi acaba. Aklı kesince kullansa sanki daha çok faydalanır gibi. Eğitici içerik ya ondan öyle düşünüp sakladım
Yok canım öncesinde geçmişti
Yine geçer canım biraz daha sabır Bende de var ve diyeti hiç gözüm kesmiyor

Ağzına sokuyor evet ama kalın olduklarınızı aşınma olmadi

Merhaba,yazınızı görünce yazmak istedim, benim oğlum 1 haziran doğumlu,8.ayda u an.21 aralıktan beri dişine göre huysuz ve rahatsız,o günlerde uyumadığı,ağladığı için meme verdim,o günden emmese uyumuyor,geceler kucağımda yatıyordu,yerine koyunca uyanıyordu,10 gündür gündüzler de kucağımda uyuyor,yatağına koyunca uyanıyor,ama dişler çıkmak bilmiyor,biz de bitik durumdayız.Kasım sonundan beri damağında dişleri görüyorum ama ortada bir şey yok.Bir az önce de kötüydü,benim çenemi gemiriyordu,damak sancısı vardı sanırım. Geç çıkması daha iyimişdiyorlarya haklılar bence,bizim uyku düzenimiz,günlük rutinimiz mahv oldu.

İki buçuk ay sonra 1 yaş olacak oğlumun sıfır dişi olması
Genetikte olabilir senin ya da eşinin de mi geç çıktı acaba ?
Maşallah kuzuya, darısı bizimkinin başına
Çok haklısın
Çok geçmiş olsun, sanırım bizler çok takıyoruz bazı şeylere. Gereksiz ayrıntılara giriyoruz
Islak mendilleri tek tek çıkarmakta ince motor becerisine olanak sağlar mı hocam
Bazı kıslar on aylık teyzeleri
Ya bir de elbise giymiş

Kesinlikle

Valla ne diyeyim canım bizde de benzer şeyler. Çıkacaksa çıksın artık baş ağrısıyla okula geliyorum uyku yalan

Aycoregi1 canım eşimin ilk dişi on aylıkken çıkmış. Annem beni hatırlamıyor

Ayda bir giyilen kutsal elbise günü

Jersey inek sütüyle yoğurt mayalayan var mi? Normal inek sütünden daha iyiymiş içeriği

Evet, ben. Kaymağı çok fazla çıkıyor. Kaynadıktan sonra ağzı açık 1 gece dolapta bekletince
Ben de almayi düşünüyorum sen hangi markayi aliyosun cahit bey mi yoksa tanidiktan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…