• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim oğlum fena tatlı düşkünü oldu, eti balığı sebzeyi yedirmekte çok zorlanıyorum, kek ve meyveli şeyler yemek istiyor hep önerisi olan var mı?

Kızlar benim oğlum fena tatlı düşkünü oldu, eti balığı sebzeyi yedirmekte çok zorlanıyorum, kek ve meyveli şeyler yemek istiyor hep önerisi olan var mı?
Benim kızım da çok seviyor tatlıyı ama et tavukta çok yiyor yumurta pek severek yemiyor onu da sabahları yanına hurma ezmesi yapıyorum onunla birlikte veriyorum çok hafif tatlı şeyler koyup verebilirsin yanına

Seninki gene iyiymiş canım benimki hastalıktan sonra hiçbir şey yemiyor. 3 gündür sıfır ek gıda. Ne olacak bakalım sonumuz 🤷‍♀️

Benim kızım da çok seviyor tatlıyı ama et tavukta çok yiyor yumurta pek severek yemiyor onu da sabahları yanına hurma ezmesi yapıyorum onunla birlikte veriyorum çok hafif tatlı şeyler koyup verebilirsin yanına
Yumurtayı bizimkide sevmiyor cnm ama sabahları meyveli pankek yapıyorum öyle bayılarak yiyor ama yemeklerin yanına tatlı koysam da yanındaki tatlıyı yiyor sadece.

Seninki gene iyiymiş canım benimki hastalıktan sonra hiçbir şey yemiyor. 3 gündür sıfır ek gıda. Ne olacak bakalım sonumuz 🤷‍♀️
Aa hala mı yemiyor kuzucuk, tam kendine gelemedi demek ki daha ,yer inşallah annesi bir iki güne 🙏🏻

Yumurtayı bizimkide sevmiyor cnm ama sabahları meyveli pankek yapıyorum öyle bayılarak yiyor ama yemeklerin yanına tatlı koysam da yanındaki tatlıyı yiyor sadece.
Aynı kaşıkla veriyorum yumurtayı ben mesela tekte yiyor ama böyle daha hızlı yiyor

malesef canım her şey sorunlu :KK43:

sardalya ile denesen yemez mi ? ben ekine şuan sardalya veriyorum haftada 2 en yüksek omega onda varmış
Onu deneyeyim canım , hep somon gittim ben kılçıksız diye , Allah korusun yavrularımızı ya ne vereceğimizi şaşırdık

Canım ben pankeki suyla tam buğday unuyla yapıyorum sert oluyor hiç hoşuma gitmiyor, tarif verebilir misin

Benimkisine de et ve sebzeyi yedirmekte zorlanıyorum hiç sevmiyor.. geri kalan her şeyi seviyor yiyor. Çorbaları da öyle seviyor ama sebze çorbasını zoraki içiyor diğerlerinden 1 tam kase içiyorsa onu yarım içiyor çeşit çeşit yapıyourm bir de değişiklik olsun yinede sevmiyor. Balkabağındam çorba yapıyorum onu da sevmiyor yine de veriyorum zoraki ona kalsa tarhana ve şehriyeli tavuk suyuyla bitirecek yaşı 😄

Canım ben pankeki suyla tam buğday unuyla yapıyorum sert oluyor hiç hoşuma gitmiyor, tarif verebilir misin
ben de tam buğday unuyla yapıyorum ama su eklemiyorum, 1-1.5 tatlı kaşığı un, 1-1.5 tatlı kaşığı yoğurt, birkaç dilim elma rendesi veya muz, armut evde hangi meyve varsa, 1 yumurta sarısı, çok ince sürme cnm biraz kalın koy tavaya daha yumuşak olur belki🤔

Hangi meyvelerle yapıyorsun? Muzla yaptığımı beğenmedim ben. Muzun yapısından sanırım içi hamur gibi kalıyor 😕

Back
X