Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar paylasmadan geçemedim
Benim kızım da çok seviyor tatlıyı ama et tavukta çok yiyor yumurta pek severek yemiyor onu da sabahları yanına hurma ezmesi yapıyorum onunla birlikte veriyorum çok hafif tatlı şeyler koyup verebilirsin yanınaKızlar benim oğlum fena tatlı düşkünü oldu, eti balığı sebzeyi yedirmekte çok zorlanıyorum, kek ve meyveli şeyler yemek istiyor hep önerisi olan var mı?
Milli balığımız hamsiDün belgeselde izledim ben de bunuof ne yiyeceğimizi sasirdik ya
Günaydın kızlar paylasmadan geçemedim
Seninki gene iyiymiş canım benimki hastalıktan sonra hiçbir şey yemiyor. 3 gündür sıfır ek gıda. Ne olacak bakalım sonumuzKızlar benim oğlum fena tatlı düşkünü oldu, eti balığı sebzeyi yedirmekte çok zorlanıyorum, kek ve meyveli şeyler yemek istiyor hep önerisi olan var mı?
malesef canım her şey sorunluDün belgeselde izledim ben de bunuof ne yiyeceğimizi sasirdik ya
sardalya ile denesen yemez mi ? ben ekine şuan sardalya veriyorum haftada 2 en yüksek omega onda varmışYa bunu bende gördüm benim oğlan da somon çorbasını öyle güzel yiyor ki![]()
Sütçüden canım. Kendi inekleri var.Ben de almayi düşünüyorum sen hangi markayi aliyosun cahit bey mi yoksa tanidiktan mi
Onu da kocam temizlemekten çok sıkılmış hdjdjdjdMilli balığımız hamsi![]()
Yumurtayı bizimkide sevmiyor cnm ama sabahları meyveli pankek yapıyorum öyle bayılarak yiyor ama yemeklerin yanına tatlı koysam da yanındaki tatlıyı yiyor sadece.Benim kızım da çok seviyor tatlıyı ama et tavukta çok yiyor yumurta pek severek yemiyor onu da sabahları yanına hurma ezmesi yapıyorum onunla birlikte veriyorum çok hafif tatlı şeyler koyup verebilirsin yanına
Aa hala mı yemiyor kuzucuk, tam kendine gelemedi demek ki daha ,yer inşallah annesi bir iki güneSeninki gene iyiymiş canım benimki hastalıktan sonra hiçbir şey yemiyor. 3 gündür sıfır ek gıda. Ne olacak bakalım sonumuz![]()
üfff çok fenasınOnu da kocam temizlemekten çok sıkılmış hdjdjdjd
Aynı kaşıkla veriyorum yumurtayı ben mesela tekte yiyor ama böyle daha hızlı yiyorYumurtayı bizimkide sevmiyor cnm ama sabahları meyveli pankek yapıyorum öyle bayılarak yiyor ama yemeklerin yanına tatlı koysam da yanındaki tatlıyı yiyor sadece.
Onu deneyeyim canım , hep somon gittim ben kılçıksız diye , Allah korusun yavrularımızı ya ne vereceğimizi şaşırdıkmalesef canım her şey sorunlu
sardalya ile denesen yemez mi ? ben ekine şuan sardalya veriyorum haftada 2 en yüksek omega onda varmış
Canım ben pankeki suyla tam buğday unuyla yapıyorum sert oluyor hiç hoşuma gitmiyor, tarif verebilir misinYumurtayı bizimkide sevmiyor cnm ama sabahları meyveli pankek yapıyorum öyle bayılarak yiyor ama yemeklerin yanına tatlı koysam da yanındaki tatlıyı yiyor sadece.
yoğurtla yapsana yumuşacık oluyorCanım ben pankeki suyla tam buğday unuyla yapıyorum sert oluyor hiç hoşuma gitmiyor, tarif verebilir misin
Benimkisine de et ve sebzeyi yedirmekte zorlanıyorum hiç sevmiyor.. geri kalan her şeyi seviyor yiyor. Çorbaları da öyle seviyor ama sebze çorbasını zoraki içiyor diğerlerinden 1 tam kase içiyorsa onu yarım içiyor çeşit çeşit yapıyourm bir de değişiklik olsun yinede sevmiyor. Balkabağındam çorba yapıyorum onu da sevmiyor yine de veriyorum zoraki ona kalsa tarhana ve şehriyeli tavuk suyuyla bitirecek yaşıKızlar benim oğlum fena tatlı düşkünü oldu, eti balığı sebzeyi yedirmekte çok zorlanıyorum, kek ve meyveli şeyler yemek istiyor hep önerisi olan var mı?
Kesinlikle katılıyorum canım hepsini araştırsak aç kalırız diye düşünüyorum. Her şey zararlıBuna ben de denk geldim. Alabalık, hamsi vs aldık yedirdik. Kirletilmeyen bir yiyecek kaldı mı Allah aşkına???
ben de tam buğday unuyla yapıyorum ama su eklemiyorum, 1-1.5 tatlı kaşığı un, 1-1.5 tatlı kaşığı yoğurt, birkaç dilim elma rendesi veya muz, armut evde hangi meyve varsa, 1 yumurta sarısı, çok ince sürme cnm biraz kalın koy tavaya daha yumuşak olur belkiCanım ben pankeki suyla tam buğday unuyla yapıyorum sert oluyor hiç hoşuma gitmiyor, tarif verebilir misin
Hangi meyvelerle yapıyorsun? Muzla yaptığımı beğenmedim ben. Muzun yapısından sanırım içi hamur gibi kalıyorYumurtayı bizimkide sevmiyor cnm ama sabahları meyveli pankek yapıyorum öyle bayılarak yiyor ama yemeklerin yanına tatlı koysam da yanındaki tatlıyı yiyor sadece.