• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kullandigin bir marka var mi ben de alicam da
Şu an wefood kullanıyorum o bitince servet marka alıcam canım
IMG_6091.webp

pcfl pcfl canim sen yeni bir bebek arabasi almistin galiba yanlis hatirliyorsam kusura bakma. Eğer aldiysan memnun musun? Ben de almayi düşünüyorum da kararsizim

Masallah,parmak gosterme cok onemli bir gelisim basamagi, ozellikle otizm acisindan riski cok cok aza indiren bir bulgu.İlerleyen zamanlarda da bizim parmakla gosterdigimiz yone bakacaklar, bu da cok onemli.
Ya bilmiyordum bunu biraz fazla da yapiyor hiç aklıma gelmedi ama acaba bu bir sıkıntı olabilir mi kimi görse hemen parmakla gösteriyor diyorum ya hep havada disarda parmağı bir de insanlar ona bakmazsa parmakla gösterdiği bağırıyor sonra da hemen el sallıyor 🤭

Ya bilmiyordum bunu biraz fazla da yapiyor hiç aklıma gelmedi ama acaba bu bir sıkıntı olabilir mi kimi görse hemen parmakla gösteriyor diyorum ya hep havada disarda parmağı bir de insanlar ona bakmazsa parmakla gösterdiği bağırıyor sonra da hemen el sallıyor 🤭
Sosyal bıdık 😅

• Komik
Reactions: Cmz
Kızlar ben 3-4 gündür ateşli ve halsizdim bugün korktuğum oldu bebişin de ateşi çıkmış öğlene doğru burnu akmaya başladı, burnunu çekicem sık sık, ateş için şurup önerdi doktor, yatak başına soğan koyucam, yakaya cold mix damlatırım var mı başka öneriniz tüm tuşlara basmalıyım ciğerlere inmeden 😞 sürekli ağlıyor uyuyamıyor çok zavallı halde kuzum

Kızlar ben 3-4 gündür ateşli ve halsizdim bugün korktuğum oldu bebişin de ateşi çıkmış öğlene doğru burnu akmaya başladı, burnunu çekicem sık sık, ateş için şurup önerdi doktor, yatak başına soğan koyucam, yakaya cold mix damlatırım var mı başka öneriniz tüm tuşlara basmalıyım ciğerlere inmeden 😞 sürekli ağlıyor uyuyamıyor çok zavallı halde kuzum
İki hafta önceki biz 🙁 çok geçmiş olsun ben deneyimli değilim burda arkadaşların yazdıklarını uyguladım sırayla. Birçoğu senin dediklerin zaten. İnşallah burnu açılır rahat uyur kuzum 🙁

Tesekkur ederim canim.
Hayir ya neden sıkınti olsun,aksine sosyal oldugunu gosterir.Hem masallah el sallamasi da varmis daha ne olsun😍

• Beğen
Reactions: Cmz
İki hafta önceki biz 🙁 çok geçmiş olsun ben deneyimli değilim burda arkadaşların yazdıklarını uyguladım sırayla. Birçoğu senin dediklerin zaten. İnşallah burnu açılır rahat uyur kuzum 🙁
Cnm geçmiş olsun size de, ne kadar sürdü sizin ?

Geçmiş olsun canım sana da bebişe de💐

Kızlar sabah 40 dk uyudu sadece şimdi de uyuyalı bir saat oluyor uyandırayım mı 17.30da, saat 17.30 u geçince akşam uykusu sarpa sarıyor ama uyandırırsam da yine gündüz uykusu az olduğu için delirebilir gece çok arada kaldım.

Çok geçmiş olsun ateşine dikkat edin kızımda aniden yükseldi hastaneye gittik influenza pozitif çıktı calpol ve dolven kullanıyoruz

Geçmiş olsun canım sana da bebişe de💐
Teşekkürler cnm hafifçe atlatırız inşallah
Bizimki otit olduğu için antibiyotik ile geçti canım o laneti alınca iki güne normale döndü zaten 🤷🏼‍♀️
Oy çabucak geçmiş neyse ki cnm 🙏🏻
Çok geçmiş olsun ateşine dikkat edin kızımda aniden yükseldi hastaneye gittik influenza pozitif çıktı calpol ve dolven kullanıyoruz
Size de çok geçmiş olsun cnm sık sık ölçüyorum 38lerde şimdilik.

Back
X