- 20 Mart 2011
- 13.874
- 32.448
- 798
Şu an wefood kullanıyorum o bitince servet marka alıcam canımKullandigin bir marka var mi ben de alicam da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an wefood kullanıyorum o bitince servet marka alıcam canımKullandigin bir marka var mi ben de alicam da
Ilk defa gördüm bu markayiŞu an wefood kullanıyorum o bitince servet marka alıcam canım Eki Görüntüle 3364729
Çok eski bir marka canım . Büyük kutuda gofretleri olurdu mahalle bakkallarındaIlk defa gördüm bu markayi
Hiç hatirlamiyorum vallaÇok eski bir marka canım . Büyük kutuda gofretleri olurdu mahalle bakkallarında![]()
Yazın annemde görünce hatırladımHiç hatirlamiyorum vallaiyi aklinda tutmuşsun
ben wefood alayim bu 1 kg bitmez
![]()
TabikiCanim sana zahmet olmasa fotosunu atar misin?
Ya bilmiyordum bunu biraz fazla da yapiyor hiç aklıma gelmedi ama acaba bu bir sıkıntı olabilir mi kimi görse hemen parmakla gösteriyor diyorum ya hep havada disarda parmağı bir de insanlar ona bakmazsa parmakla gösterdiği bağırıyor sonra da hemen el sallıyorMasallah,parmak gosterme cok onemli bir gelisim basamagi, ozellikle otizm acisindan riski cok cok aza indiren bir bulgu.İlerleyen zamanlarda da bizim parmakla gosterdigimiz yone bakacaklar, bu da cok onemli.
Sosyal bıdıkYa bilmiyordum bunu biraz fazla da yapiyor hiç aklıma gelmedi ama acaba bu bir sıkıntı olabilir mi kimi görse hemen parmakla gösteriyor diyorum ya hep havada disarda parmağı bir de insanlar ona bakmazsa parmakla gösterdiği bağırıyor sonra da hemen el sallıyor![]()
Biraz fazla yaSosyal bıdık![]()
İki hafta önceki bizKızlar ben 3-4 gündür ateşli ve halsizdim bugün korktuğum oldu bebişin de ateşi çıkmış öğlene doğru burnu akmaya başladı, burnunu çekicem sık sık, ateş için şurup önerdi doktor, yatak başına soğan koyucam, yakaya cold mix damlatırım var mı başka öneriniz tüm tuşlara basmalıyım ciğerlere inmedensürekli ağlıyor uyuyamıyor çok zavallı halde kuzum
Tesekkur ederim canim.Tabiki
Hayir ya neden sıkınti olsun,aksine sosyal oldugunu gosterir.Hem masallah el sallamasi da varmis daha ne olsunYa bilmiyordum bunu biraz fazla da yapiyor hiç aklıma gelmedi ama acaba bu bir sıkıntı olabilir mi kimi görse hemen parmakla gösteriyor diyorum ya hep havada disarda parmağı bir de insanlar ona bakmazsa parmakla gösterdiği bağırıyor sonra da hemen el sallıyor![]()
Cnm geçmiş olsun size de, ne kadar sürdü sizin ?İki hafta önceki bizçok geçmiş olsun ben deneyimli değilim burda arkadaşların yazdıklarını uyguladım sırayla. Birçoğu senin dediklerin zaten. İnşallah burnu açılır rahat uyur kuzum
![]()
Kızlar ben 3-4 gündür ateşli ve halsizdim bugün korktuğum oldu bebişin de ateşi çıkmış öğlene doğru burnu akmaya başladı, burnunu çekicem sık sık, ateş için şurup önerdi doktor, yatak başına soğan koyucam, yakaya cold mix damlatırım var mı başka öneriniz tüm tuşlara basmalıyım ciğerlere inmedensürekli ağlıyor uyuyamıyor çok zavallı halde kuzum
Bizimki otit olduğu için antibiyotik ile geçti canım o laneti alınca iki güne normale döndü zatenCnm geçmiş olsun size de, ne kadar sürdü sizin ?
Çok geçmiş olsun ateşine dikkat edin kızımda aniden yükseldi hastaneye gittik influenza pozitif çıktı calpol ve dolven kullanıyoruzKızlar ben 3-4 gündür ateşli ve halsizdim bugün korktuğum oldu bebişin de ateşi çıkmış öğlene doğru burnu akmaya başladı, burnunu çekicem sık sık, ateş için şurup önerdi doktor, yatak başına soğan koyucam, yakaya cold mix damlatırım var mı başka öneriniz tüm tuşlara basmalıyım ciğerlere inmedensürekli ağlıyor uyuyamıyor çok zavallı halde kuzum
Teşekkürler cnm hafifçe atlatırız inşallahGeçmiş olsun canım sana da bebişe de![]()
Oy çabucak geçmiş neyse ki cnmBizimki otit olduğu için antibiyotik ile geçti canım o laneti alınca iki güne normale döndü zaten![]()
Size de çok geçmiş olsun cnm sık sık ölçüyorum 38lerde şimdilik.Çok geçmiş olsun ateşine dikkat edin kızımda aniden yükseldi hastaneye gittik influenza pozitif çıktı calpol ve dolven kullanıyoruz