Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demiri dusuk ciktigi icin b12 nin dusuk cikmasini bekliyoruz demisti,oylede oldu.Demir dusuk diye mj o da dusuk ya da b12 dusuk diye mi demiri dusuk bilmiyorum.Gidince soracagim.Doktor ne dedi peki?
Findik vermedim hic ama ceviz ve badem veriyorum, yumurta da kahvaltida veriyorum hep.Buyuk kizimda da bu aylarda dusukmus takviyeyle yukselmisti.Canım beslenmesinde kuruyemiş, yumurta ve süt ürünlerine ne sıklıkla yer veriyorsun? Her gün 1 badem, 1 ceviz, 1 fındık vermeye gayret et. Ben ara öğünde rendeleyip meyve püresine koyuyorum. Onun harici yoğurt ve yumurta da çok önemli. Tüm bunlari uygulamaya rağmen referans altında çıktıysa kronik bir durumdur takviye ile yükselir merak etme.
Benim kiz da del del del diyorKızlar bebislerin dil gelisim durumlari nasıl? Ekin 7. Sicramanin son haftasinda ve 2 gündür dili açıldı resmenevde sürekli baba, dede, anna, anana diye bağırıyor
![]()
Ben diş çıkaracağına olan inancımı kaybettimEkin 2-3 gündür böyleydi dün diş patlatmış, dün gece normal uyudu. Diş çıkarma evresi bu kendini sağa sola atma durumu çok oluyor.![]()
Seninki artık bilinçli diyordur sanırımKızlar bebislerin dil gelisim durumlari nasıl? Ekin 7. Sicramanin son haftasinda ve 2 gündür dili açıldı resmenevde sürekli baba, dede, anna, anana diye bağırıyor
![]()
İşte tahlilleri 9.ayda yaptırmak bana bu nedenle çok daha mantıklı geliyor. Takviyeye gerek duyulursa hemen toparlar. Hem deneyimlisinDemiri dusuk ciktigi icin b12 nin dusuk cikmasini bekliyoruz demisti,oylede oldu.Demir dusuk diye mj o da dusuk ya da b12 dusuk diye mi demiri dusuk bilmiyorum.Gidince soracagim.
Findik vermedim hic ama ceviz ve badem veriyorum, yumurta da kahvaltida veriyorum hep.Buyuk kizimda da bu aylarda dusukmus takviyeyle yukselmisti.
Kaybetme birden oluyorBen diş çıkaracağına olan inancımı kaybettim
Seninki artık bilinçli diyordur sanırım![]()
+1 benimki de konuşuyor canım... Bilinçli anne, bana, abla, mama (yani anne sütü), ıhh(hayır) ıyy(evet), gel, ıhmm(istemiyorum) bunlarBen diş çıkaracağına olan inancımı kaybettim
Seninki artık bilinçli diyordur sanırım![]()
Kaybetme birden oluyorevet evet beni görünce annaaaaa diye çığlık atiyor baba dede zaten bayadir diyordu
![]()
Ya bunları diyor benimki de ama bence sadece anneyi bilinçli diyor kızlar+1 benimki de konuşuyor canım... Bilinçli anne, bana, abla, mama (yani anne sütü), ıhh(hayır) ıyy(evet), gel, ıhmm(istemiyorum) bunlar
İşaret parmağı konuşulmuş. 1 yaş onun dönemi arkadaşlar ☺
Aile arasinda minik bir pasta üfleyecegiz bir de anı kalması için foto çekimi yaptıracağım. Onun haricinde bir organizasyonumuz yok.Kızlar merhaba, doğum günü planlarınız neler? Çok kararsızım birbirimize fikir verelim lütfenMekanda yapacak olanlar özellikle
Domuz gribi geçirmişsiniz hamilelikte ben de pozitif bugün 36+3 bebeğiniz nasılAntibiyotik verilmiyor zaten canım virüs olduğu için, o hastalık için verilen ilacı da hamilelikte güvenilirliği test edilmemiş ben kullanmadım bir şey süründüm
Başbaş yapınca kafasını gösteriyor sankı öyle hatırlıyorum ama büyük kızım yaptı mı onu hatırlamıyorum. Az kaldı bu kadar geldiler sağlıkla inşallah sağlıkla hepsini öğrenecekler bekliyoruz bizde sabırsızlıklaBenim buyuk kiz(uc bucuk yasinda) on aylikken tutunup kalkiyordu. kanepeye tutunup yuruyordu,bu kizimin kollarindan tutuyorum adim atsin diye ama hop popo ustune dusuyor
Gercekten her cocuk cok farkli mesela ilk kizim yedi aylikken donmustu hic emeklemedi 11 aylikken yurudu,bu kizim dort aylikken dondu şu an emekliyor ama tutunup kalkma adim atma yok.
Bu arada bizde de alkis,bay bay,tel sarma yok,sadece gel gel yapiyor.Bildigim kadariyla bunlar gelisim basamagi da degil,zira ilk kizimda da hic biri yoktu.Cak yaptirmaya calisiyorim bazen elini kaldirip sanki vuracakmis gibi yapiyor ya da ben oyle olmasini istedigim icin bana oyle geliyor.Gelisim basamaklarinda baş baş yapmasi var o da nedemek bilmiyorum bilen yazsin lutfen ogrenelim![]()
İşte orasını anlayamıyorum peşime mi geliyor elimdekine mi geliyor anladığı için mi geliyor belli olmuyor. Sevdiği bişeyi göstersem elimde ya da dikkatini çekecek birşey geliyor almaya. Elimde bişey yokken de geliyor çünkü kucağına al beni diyeKesinlikle her çocuk kendine özel. Ama senin bu kadar yakından takip etmen de çok iyi.
Gel dediğinde gelmesi de bir komut olmuyor mu?
Dişlerden mi acaba ben kızımda dişlerden çok çekiyorum çıkacağı zaman uyumuyor abartısız yarım saatte bir uyanıyor mızmızlanıyordu. Sürekli dönüyordu beşiğinde.Yine hiç uyumadık oğlum sağ olsunBaşım dönüyor öylece okula geldim.
Gece 2’den sonra bir şey oluyor arkadaşlar sürekli ama sürekli (abartmıyorum) dönüyor
Ne kendi uyuyabiliyor ne bizi uyutuyor![]()
Ayy maşallah kuzuma benimkiside inşallah açılır teyzesi sadeve ağlar gibi mızmızlanıyor. Kelime yok hece yok.Kızlar bebislerin dil gelisim durumlari nasıl? Ekin 7. Sicramanin son haftasinda ve 2 gündür dili açıldı resmenevde sürekli baba, dede, anna, anana diye bağırıyor
![]()
Ben evde kendim süsleme yapıp kutlayacağım canım. Dışarıda yapmak gelmiyor içimden ancak 3 yaş doğum gününde yaparım büyük belki o zaman net hatırlıyorlar büyük kızım 2 sini hatırlamıyor 3.yü net anlatıyorKızlar merhaba, doğum günü planlarınız neler? Çok kararsızım birbirimize fikir verelim lütfenMekanda yapacak olanlar özellikle
Olabilir canım henüz dişimiz yok. Döne döne bir hâl olduDişlerden mi acaba ben kızımda dişlerden çok çekiyorum çıkacağı zaman uyumuyor abartısız yarım saatte bir uyanıyor mızmızlanıyordu. Sürekli dönüyordu beşiğinde.
Ayyyyy ne güzel ne güzelllKizlar benim oglum bana öpücük atiyor yaben ona atiyorum o bana tüm gün birbirimize öpücük atiyoruz
![]()