2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bu video için teşekkür ederim ya bazen bunları hatırlamakta fayda var çok iyi geldi bu ara bazen tv ye bakıyor ses etmiyordum nolacak bi yarım saatten diye daha dikkat etmem gerektiğini hatırladım çok iyi oldu

Aynen dediğin gibi cnm ablası akşama kadar okulda haftanın 4 günü dersaneye gidiyor sınavları oluyor ödevleri oluyo kızda ilgilenemiyo iple çekiyorum okulların kapanmasını. Kapansın da anneme geçeyim bir yanımız göl bir yanımız deniz hemde kısa yürüme mesafelerinde. Ben resmen yol üstündeyim Beylikdüzü’nde gezilecek gidilecek yerlerde yok oturduğum yerde pek. Annemlerde kalabalık oluyor kardeşlerim annemlere yakın oturuyor çocuklarla geliyorlar hep. Alyanın da canına minnet neşe doluyor çocuk

Çok geçmiş olsun canm illaki oluyorlar hastalık var diye dışarıya çıkmadım 3 hafta Alya hasta oldu ablasından geldi okula gidiyor babası hastanelerde çalışıyorlar içeriye girip çıkıyor sürekli. Evde olmakta hasta oluyoruz o yüzden artık sakınmayacağım

Böyle videoları izleyince yazıları okuyunca yorumlara bakınca zaten çok stres yapıyorum canım ama Alya hiç durmuyor. Evde yemek yapmama izin vermiyor mecbur yapmam lazım bir tane daha çocuğum var. Onunla olan ilgimin daha azaldığını hissettim çünkü Alyaya ablası babası bakınca bir süre sonra sıkılıyorlar durmuyor anneyi istiyor diyorlar. Mümkün olduğunca az izletiyorum. Ablası da izlemişti tabi ozaman internet bu kadar yaygın değişti 11/12 sene geçti aradan. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı hatta gerçekten kızım diye söylemiyorum çok acıklı uslu derslerinde de üstün zeka değil okul birincisi falan ama iyiler arasında. Etrafımdaki herkes Ablası gibi kızlarının olmasını isterdi. Ama dediğim gibi yine de vicdan yapıyorum bunları okudukça izledikçe insan 10 dknın bile hesabını soruyor kendi içinde. Sömestir tatili olduğunda annemlerde kalacağım 10 gün o zaman da hiç izleyememiş olacağım kendimi daha iyi hissederim en azından canım

Evet canım Alya da odaklanmıyor kitlenmiyır tvvye. Aynı şeyleri yapıyoruz desene. Ne bir eksik ne de fazla cnm gerçekten tüm gün bende böyleyim

Kızlar kesilmiş çorba içse bebişler nolur ki

İkidir özene bezene çorba yapıyorum yoğurtlu, bakıyorum kesilmiş. Karıştırması ılıtması filan yapıyorum tabiki. Az olduğu için mi beceremedim anlamadım. Bu şekilde içse sorun olur mu sizce, baya peynir kesiği gibi çünkü?

Ne kadar güzel ortam ben de can atarım oraya gitmek için

Yedirdim cnm ben gecen yayla corbasi yapmistim:)

Canım bazen çok bilmek ve araştırma yapmak iyi olmuyor. Kendi kendimizi kuruyoruz inan. Tek olup 2 çocuk bakmak zor gerçekten, hele biri okula gidiyorsa of ki ne of

Benim tv izleme alışkanlığı hiç yok, eşim de sadece maç olduğu zaman açar. Ama büyük oğlum açıyor yani, sıkılıyor çocuk. Zaten 8.30 15.30 arası okulda. Kapatta diyemiyorum, ama öyle bir odaklanma yok ufaklıkta. Hani bazıları asla gözünü ayırmaz ya, ben odadan çıksam hemen gelir peşime

Bır sey olmaz ıcebılır ama Blendırlasan kesılen corba baya duzelıyor.

Evet cnm benimkisi de öyle yapıyor Tv açık ama o elinde oyuncak oldumu ona bakıyor. Sürünerek koltukların altına giriyor yüürteçteyse peşime geliyor. Alya diye seslendiğimde dönüp bakıyor. Yine de mümkün oldukça açmayacağım ama .

Canım kendini kötü hissetmen için atmadım öyle olduysa kusura bakma lütfen seni iyi anlıyorum ben de tek başıma bakıyorum WC ye giderken bile beşiğine bırakıp koşa koşa gidiyorum gerçekten çok zor. Bebeklerimiz için her şeyin en iyisini düşünüp yapıyoruz umarım sağlıkla mutlulukla büyürler annelik her zaman kendini, yaptıklarını sorgulamak demekmiş. Aslında bu bile ne kadar iyi anneler olduğumuzu gösteriyor

Benim ogluum 23 aylik bi kac gundur sadece birseyler yerken dis gicirdatiyor hayir demekten de anlamio :) nasil gececek bu durum bilmiyorum dislerini cok gidircatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…