2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa ben de meme kanseri olucam falan saniyordum umarim senin de yok olmustur

Ben de vermemeye çalışıyorum ama tam bir yoğurt canavarı. Yoğurtla güzel yiyor bakalım nasıl düzeltebilirim bu durumu

İngilizce olsaydı tabi daha iyi olurdu ama çocuklarına 2 dil bir arada konuşturanları duydum, mutlaka faydası olacaktır. Ben olsam alırdım bakıcı
Ya ingilizceyide arastırıyorum fransızca cok yaygın burada bakalım banada mantıklı geldi hayırlısı inşallaj
Bende yurtdisina yerlesicem ama bebek icin degil.kendim ogrenmek icin bakici tutucam:))

Düzelir zamanla zorlama bence zaten hastaydi pek iştahi yoktu sanirim
Hastalığı geçti ama iştahı tamamen düzelmedi. Artık dişe bağlıyorum fakat ne gelen var ne giden çıkmaması umrumda değil, bu şekilde uzun uzadıya süründürüyor bizi…

Ya ingilizceyide arastırıyorum fransızca cok yaygın burada bakalım banada mantıklı geldi hayırlısı inşallaj

Cnm kaç sene kalacaksınız orada, bence uzun kalacaksanız yabancı dil zemini mantıklı ama 1-2 sene sonra dönecekseniz çok da gerekli değil gibi geldi bana dönünce ingilizce desteği alırsınız.

İnşallah cnm bizim de geçicidir umarım çok sağol.
Yaa ağlarken kocaman açar kollarını bana kuzum teşekkürler bilgi için içimi rahatlatıyor bu yorumlar, tek ben değilmişim onu bilmek de güzel

Kızlar oğlan ateşlendi ya , daha yeni çıktık sayılır hastalıktan canım sıkıldı tabi bizim meme uyku ayrımı yalan oldu emziriyorum sürekli ama dişten şüpheleniyorum çünkü dün dedim ki salya gene akmaya başladı sabahına ateşlendi, hemen randevu aldım haftasonu geliyor acilde rezil olmayalım dedim bakalım ne diyecek doktor
Bizim 4 dişte baya oldu çıktı kızlar azılar için erken mi 9 aya az kaldı

Neresi erken canim bizim 6 diş çıkalı bayagi oldu. Bu arada çok gecmis olsunn acilde zaten bir sey yapmiyorlar rezillik çekiyorsun

Hastalığı geçti ama iştahı tamamen düzelmedi. Artık dişe bağlıyorum fakat ne gelen var ne giden çıkmaması umrumda değil, bu şekilde uzun uzadıya süründürüyor bizi…
O da aci cekiyordur o zaman kiyamam dişler çıksa da o da sen de rahatlasanız agzinda kemirmeye bir seyler veriyor musun o tarz seyler de erken çıkarıyor diyorlar

Bana da doktor zamanı var acele etme demişti. İnsan ister istemez tedirgin oluyor Deisa nın da dediği gibi heceleme yok diyorum ya sürünerek koltuğun altına girse bile tarzan gibi sesler çıkarıyor. Birde benim kız Tv izledi arada yine açıyorum izletiyorum. Tek başıma yapamıyorum gerçekten de. Mecbur kalıyorum. Ben de ona bağladım ama pedagog bağlama dedi sıfır ekran Tv yüzü görmeyen çocuklarda da çok sık karşılaşıyoruz dedi. Gerçekten de öyle benim arkadaşım da kesinlikle açmadı evinde. Taş devri gibi baktı 14/15 ayına kadar sonra açmaya başladı. Tv izledi diye otizm olmaz dedi ya da gelişin geriliği. Sadece altında patolojik bulgusu varsa ortaya çıkartmaya destek oluyor dedi. Yine de korktum tabi ya altında varsa diye. O kadar çok araştırdım okudum doktor pedagog fizyoterapiste sordum işin içinde olduğumdan sağ olsunlar çok yardımcı oldular da. 8 aylık tutunarak yürüyen arkadaşa sordum ben Tv açıyorum mecburum çünkü 2 yaşında bir kızım daha var o izliyor o izleyince bu da izliyor dedi. Yoksa tek başıma bakamıyorum dedi. Baba dede diyor alkış yapıyor da. Tabi insan üzülüyor anne olmak çok tuhaf his baba öyle değil ama. Yapar boşver diyor ben burda okuyorum ne ya araştırsam otizm belirtisi yazıyorlar yorumlarda. O yüzden de etkileniyoruz bence. Ben bunları söylüyorum ama yine hala stres yapıyorum elimde olmuyor işte.

Çok geçmiş olsun cnm, inanılmaz salgın var diş ateşi 38 i geçmez demişti doktorum. Tez zamanda iyileşir inşallah düzelir. Bu dşler gerçekten hem bizi hemde çocukları çok perişan ediyor

Çok geçmiş olsun cnm, inanılmaz salgın var diş ateşi 38 i geçmez demişti doktorum. Tez zamanda iyileşir inşallah düzelir. Bu dşler gerçekten hem bizi hemde çocukları çok perişan ediyor
Resmen diş korkulu rüyam oldu ama kulağına boğazına bakılsın diye götüreceğim inşallah diştir ya çünkü daha 1 ay olmadı antibiyotik kullanalı

Resmen diş korkulu rüyam oldu ama kulağına boğazına bakılsın diye götüreceğim inşallah diştir ya çünkü daha 1 ay olmadı antibiyotik kullanalı
İnşallah diştir canım gerçekten hepimizin korkusu oldu dişten mi yoksa hastalıktan mı diye sorguluyoruz. Haber veririsn bize de canıma çok geçmiş olsun tekrardan

Rheaa B beyzosh sizler nerelerdeydiniz kızlar gerçi bende çok sık bakamıyorum sizi de merak ettim. Q qizemli seni de çok merak ediyoruz üçizlerimiz nasıllar

Merhaba herkese üçüzler iyi çok şükür ama ben biraz zor bir hayat yaşıyorum çok yorucu ve hep ritimli sizleri de çok özledim umarım iyisinizdir bebişleriniz sağlıkla büyümüştür fırsat buldukça gelmeye çalışacağım bundan sonra ama çok da zor hepinizi kocaman öpüyorum

Leedong sana ayrıca teşekkür ederim merak edip yazdığın için

Kız hep aklıma geliyorsun elimde değil ben bu kadar zorlanıyorsam bu kız üçüzlerle nasıl mücahede ediyor, hatta 4 üz senin bir tane daha kızın vardı sanırım 1,5 yaşındaydı o da bebek daha. Aklıma sen gelince en güçsüz hissettiğim zaman kendimi gazlıyorum eski enerjime geri geliyorum. Bir süre bu gazla iyi idare ediyorum
Vallahi iyi olmanıza çok sevindim sağlıklı sıhhatli olun hep canım benim.

O da aci cekiyordur o zaman kiyamam dişler çıksa da o da sen de rahatlasanız agzinda kemirmeye bir seyler veriyor musun o tarz seyler de erken çıkarıyor diyorlar
Havuç verdim attı. Pırasa diyorlar ama hiç denemedim. Diğer türlü bulduğu her şey ağzında zaten parmak fırça var onunla biraz ovalayayım diyorum asla dokundurmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…