Yaa ben de meme kanseri olucam falan saniyordumOh iyi çok sevindimbenim doktorum da bence kaybolmustur ama yine de ultrason bakalım dedi zaten bu kistlerin kötüye çevirme ihtimali yok rahat ol falan dedi ağrılar da emzirmeyi bıraktıktan sonra da olabiliyormuş galiba damarlar daralıyormus. Umarım benimkiler de kaybolmustur
Kız Allah korusunYaa ben de meme kanseri olucam falan saniyordumumarim senin de yok olmustur
Ben de vermemeye çalışıyorum ama tam bir yoğurt canavarı. Yoğurtla güzel yiyor bakalım nasıl düzeltebilirim bu durumuBen yogurtla vermemeye calisiyorum canim. Bir yerde ya okudum ya da izledim tam emin degilim. Yogurt çok faydali ama her öğünde yemeklerle birlikte yoğurt kullanmayin diyordu. Ben demir iceren besinlerle vermemeye calisiyorum ama her gun de yogurt veriyorum
Düzelir zamanla zorlama bence zaten hastaydi pek iştahi yoktu sanirimBen de vermemeye çalışıyorum ama tam bir yoğurt canavarı. Yoğurtla güzel yiyor bakalım nasıl düzeltebilirim bu durumu
Ya ingilizceyide arastırıyorum fransızca cok yaygın burada bakalım banada mantıklı geldi hayırlısı inşallajİngilizce olsaydı tabi daha iyi olurduama çocuklarına 2 dil bir arada konuşturanları duydum, mutlaka faydası olacaktır. Ben olsam alırdım bakıcı
Bende yurtdisina yerlesicem ama bebek icin degil.kendim ogrenmek icin bakici tutucam:))
Hastalığı geçti ama iştahı tamamen düzelmedi. Artık dişe bağlıyorum fakat ne gelen var ne gidenDüzelir zamanla zorlama bence zaten hastaydi pek iştahi yoktu sanirim
Cnm kaç sene kalacaksınız orada, bence uzun kalacaksanız yabancı dil zemini mantıklı ama 1-2 sene sonra dönecekseniz çok da gerekli değil gibi geldi bana dönünce ingilizce desteği alırsınız.Ya ingilizceyide arastırıyorum fransızca cok yaygın burada bakalım banada mantıklı geldi hayırlısı inşallaj
İnşallah cnm bizim de geçicidir umarım çok sağol.Canım internet dipsiz kuyu oraya dalınca her türlü bilgi içine çekiyor. Biz de benzer bir durum yaşadık çok stres olmuştum. Göz teması kurmuyordu, birkaç gün üzgündü sessizdi oğlum. Sonradan tamamen eski haline döndü çok şükür.
Şu sıralar daha fazla sev, daha fazla oyun oyna, karşılıklı oyunları dene. Geçici bir süreçtir bizimki gibi ben öyle düşünüyorum.
Yaa ağlarken kocaman açar kollarını bana kuzum teşekkürler bilgi içinBenimki de konuşmuyor canım. Doktor 12 ve 18. Aylar da anne baba demesini bekleriz demişti. Zaten bir anda oluyor. Ben de üzülüyordum bay bay vs yapmıyor ayakta durmuyo diye. Bugün bir anda bay bay yapmaya başladı. Benden tutunup kalkmaya başladı. Ağlarken An diye ağlıyor. Otizm çok farklı bir boyut, mesela ağlarken sana ellerini açmaması bile bir belirtiymis.
Senin kız ve benim oğlanın gelişim zamanları çok benziyor
Neresi erken canim bizim 6 diş çıkalı bayagi oldu. Bu arada çok gecmis olsunn acilde zaten bir sey yapmiyorlar rezillik çekiyorsunKızlar oğlan ateşlendi ya , daha yeni çıktık sayılır hastalıktan canım sıkıldı tabi bizim meme uyku ayrımı yalan oldu emziriyorum sürekli ama dişten şüpheleniyorum çünkü dün dedim ki salya gene akmaya başladı sabahına ateşlendi, hemen randevu aldım haftasonu geliyor acilde rezil olmayalım dedim bakalım ne diyecek doktor
Bizim 4 dişte baya oldu çıktı kızlar azılar için erken mi 9 aya az kaldı
O da aci cekiyordur o zaman kiyamamHastalığı geçti ama iştahı tamamen düzelmedi. Artık dişe bağlıyorum fakat ne gelen var ne gidençıkmaması umrumda değil, bu şekilde uzun uzadıya süründürüyor bizi…
Bana da doktor zamanı var acele etme demişti. İnsan ister istemez tedirgin oluyorBenimki de konuşmuyor canım. Doktor 12 ve 18. Aylar da anne baba demesini bekleriz demişti. Zaten bir anda oluyor. Ben de üzülüyordum bay bay vs yapmıyor ayakta durmuyo diye. Bugün bir anda bay bay yapmaya başladı. Benden tutunup kalkmaya başladı. Ağlarken An diye ağlıyor. Otizm çok farklı bir boyut, mesela ağlarken sana ellerini açmaması bile bir belirtiymis.
Çok geçmiş olsun cnm, inanılmaz salgın var diş ateşi 38 i geçmez demişti doktorum. Tez zamanda iyileşir inşallah düzelir. Bu dşler gerçekten hem bizi hemde çocukları çok perişan ediyorKızlar oğlan ateşlendi ya , daha yeni çıktık sayılır hastalıktan canım sıkıldı tabi bizim meme uyku ayrımı yalan oldu emziriyorum sürekli ama dişten şüpheleniyorum çünkü dün dedim ki salya gene akmaya başladı sabahına ateşlendi, hemen randevu aldım haftasonu geliyor acilde rezil olmayalım dedim bakalım ne diyecek doktor
Bizim 4 dişte baya oldu çıktı kızlar azılar için erken mi 9 aya az kaldı
Ay öyle mi bi süre çıkmasın diyordumNeresi erken canim bizim 6 diş çıkalı bayagi oldu. Bu arada çok gecmis olsunn acilde zaten bir sey yapmiyorlar rezillik çekiyorsun
Resmen diş korkulu rüyam oldu ama kulağına boğazına bakılsın diye götüreceğim inşallah diştir ya çünkü daha 1 ay olmadı antibiyotik kullanalıÇok geçmiş olsun cnm, inanılmaz salgın var diş ateşi 38 i geçmez demişti doktorum. Tez zamanda iyileşir inşallah düzelir. Bu dşler gerçekten hem bizi hemde çocukları çok perişan ediyor
İnşallah diştir canım gerçekten hepimizin korkusu oldu dişten mi yoksa hastalıktan mı diye sorguluyoruz. Haber veririsn bize de canıma çok geçmiş olsun tekrardanResmen diş korkulu rüyam oldu ama kulağına boğazına bakılsın diye götüreceğim inşallah diştir ya çünkü daha 1 ay olmadı antibiyotik kullanalı
Kız hep aklıma geliyorsun elimde değilMerhaba herkeseüçüzler iyi çok şükür ama ben biraz zor bir hayat yaşıyorum çok yorucu ve hep ritimli sizleri de çok özledim umarım iyisinizdir bebişleriniz sağlıkla büyümüştür fırsat buldukça gelmeye çalışacağım bundan sonra ama çok da zor hepinizi kocaman öpüyorum
Leedong sana ayrıca teşekkür ederim merak edip yazdığın için
Havuç verdim attı. Pırasa diyorlar ama hiç denemedim. Diğer türlü bulduğu her şey ağzında zatenO da aci cekiyordur o zaman kiyamamdişler çıksa da o da sen de rahatlasanız agzinda kemirmeye bir seyler veriyor musun o tarz seyler de erken çıkarıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?