Peki sizin boğazlarda kızarıklık var mıydı bizim var ateş yapacağı çok belliCnm doktor atesi cikarsa antibiyotik ver demisti atesi cikmayinca vermedim bende zaditen damla verdim 1 hafta simdi kulagini saga sola sallamiyor artik dik pozisyonda yedirip iciriyoruz.
Hayir cnm sadece kulakta kizariklik var dedi doktor. Ve birazda sivi birikmesi demisti.Peki sizin boğazlarda kızarıklık var mıydı bizim var ateş yapacağı çok belli
Arkadaslar ilkkez kiyma vericemde baska biseyle karistirip mi vereyim yoksa sadece kiymayi kavurup haslayipmi vereyim?
Bizim sıvı birikmesi yok canim enfeksiyon şeklinde. Senin sanırım yatarak mama içme kaynakli olmusHayir cnm sadece kulakta kizariklik var dedi doktor. Ve birazda sivi birikmesi demisti.
Daha yeni bir doktorun paylaşımında gördüm canım çok arttı otit diyeMelodiminEsi oğlun nasıl oldu canim? Ekin de orta kulak iltihabi başlangıcı olmuş. Dün çok kulağını kaşıdı ordan şüphelendim gece de uyandığında ağladı hep sabah doktora yazdik sansimiza hastanedeymis götürdük kamera ile baktı sağ kulak kızarık antibiyotik başladık mecburen çünkü bu enfeksiyon antibiyotiksiz geçmiyor. melindamel_mavi @Pink0606 sizin de olmuştu sanırım şimdi nasıllar antibiyotik kullandınız mı?
munchkin in suluğu ile içiyor nadiren oluyor canım öğrenci artık. Yavaş yavaş kontrollü ver sonra kendisi alışıyor .Kızlar günaydınsizin beişlerde de su içerken yutma sıkıntısı oluyor mu acaba? biz her suyu içişimizde genzimize sıçratıyoruz sürekli yani su içmek istemiyor bu yüzden
Pütürlüye alışık değilse köfteyi yadırgayabilirArkadaslar ilkkez kiyma vericemde baska biseyle karistirip mi vereyim yoksa sadece kiymayi kavurup haslayipmi vereyim?
Bizim sıvı birikmesi yok canim enfeksiyon şeklinde. Senin sanırım yatarak mama içme kaynakli olmus
Aynen cnmBizim sıvı birikmesi yok canim enfeksiyon şeklinde. Senin sanırım yatarak mama içme kaynakli olmus
Hafif blendirdan gecireyim dedim kiymalar kayboldu hahahqhqhqhqahhahaPütürlüye alışık değilse köfteyi yadırgayabilir
Çorbasına kat canım mesela tarhananın içineHafif blendirdan gecireyim dedim kiymalar kayboldu hahahqhqhqhqahhaha
Bizim suan gribal semptomlar yok çok şükür çok başında yakaladık ama 2-3 güne pert olurdu orası kesin. Antibiyotik agizdan canim augmentin verdi. Burnunun açılmasına sevindim o çok ayrı bir dertDaha yeni bir doktorun paylaşımında gördüm canım çok arttı otit diyesize de çok geçmiş olsun çabuk iyileşsin o ağrıyı tahmin edebiliyorum. Benim oğlum kulağını koparacak derecede çekiyordu öyle anladım.
Çok şükür şu an iyi, dün burnu da açıldı rahat uyuyabildi.
Oral antibiyotik mi kullanıyorsunuz yoksa damla mı?
İyi bari canım çok şükür erken davranmışsın ben ikinci bir doktor görüşü alayım derken biraz geç kaldım.Bizim suan gribal semptomlar yok çok şükür çok başında yakaladık ama 2-3 güne pert olurdu orası kesin. Antibiyotik agizdan canim augmentin verdi. Burnunun açılmasına sevindim o çok ayrı bir dertNeden bu kadar arttı acaba kesin bir sebebi de yok bunun boğazlar mi kulağa vuruyor anlamadim ki
Valla philips aventle içiriyorum canım ama emerken de kaçırıyor bu ara anlamadım gitti.Biz geçtik canim 11.5 kilo suan
Günaydın canim acaba çok hızlı akıyor ya da çekiyor olabilir mi? Neyle iciriyorsun farklı suluk mu denesen
Oyy çok geçmiş olsun arkadaşımMelodiminEsi oğlun nasıl oldu canim? Ekin de orta kulak iltihabi başlangıcı olmuş. Dün çok kulağını kaşıdı ordan şüphelendim gece de uyandığında ağladı hep sabah doktora yazdik sansimiza hastanedeymis götürdük kamera ile baktı sağ kulak kızarık antibiyotik başladık mecburen çünkü bu enfeksiyon antibiyotiksiz geçmiyor. melindamel_mavi @Pink0606 sizin de olmuştu sanırım şimdi nasıllar antibiyotik kullandınız mı?
Valla verip çwekiyorum verip çekiyorum emerken bile kaçırıyor çok enteresan bir şekilde.munchkin in suluğu ile içiyor nadiren oluyor canım öğrenci artık. Yavaş yavaş kontrollü ver sonra kendisi alışıyor .
Ben philips aventle veriyordum arkadaşım, munchin deneyeyim olmadıCanım bizde de çok sık kaçıyor, biberon emmeyen bi bebekti suyu biberonla verdim hatta 2-3 çeşit denedim genellikle boğazına kaçırıyor , bazen suyu kaşıkla verdim onda da kaçıyor şu ara munchin suluğu öğrendi onla daha iyi ama gene de kaçıyor, benim ki içememezlik etmiyor ama kaçsa da öksürüp devam ediyor
Yatarak emziriyorum yapmaz diyor kimi kulak enfeksiyonu kimi de yapar diyor bende bilmiyorumKızlar bebişleri yatarak mı emziriyorsunuz kucakta mı? Akşıma takıldı şimdi. Ben geceleri hep yatarak emziriyorum. Kulak enfesiyonu ondan mı oladu acaba
Ben kucağımda yatar pozisyonda emziriyorum ama kafası hafif yukarıda oluyor.Kızlar bebişleri yatarak mı emziriyorsunuz kucakta mı? Akşıma takıldı şimdi. Ben geceleri hep yatarak emziriyorum. Kulak enfesiyonu ondan mı oladu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?