2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çubuk kırakeri benimki de çok seviyor

Sağolun kızlar, duruma göre karar verip alayım haklısınız ben de her şeyi önceden hazır etme gibi bir takıntı var Zaten daha gece uyanıyor bir kere, tamamen gece beslenmesi biterse ayıracağım, o da gelecek ay diye umuyorum bakalım.

Kızlar şu her yeri foşur foşur yıkayan Cem Özkök’ü takip ediyor musunuz? Biraz bakayım dedim. Beslenme ile ilgili öne çıkanlarını inceledim de psikolojim bozuldu

Kızlar şu her yeri foşur foşur yıkayan Cem Özkök’ü takip ediyor musunuz? Biraz bakayım dedim. Beslenme ile ilgili öne çıkanlarını inceledim de psikolojim bozuldu
Takip ediodum biseyine sinirlendim takipten ciktim ama neyine sinirlenmistim hatırlamıyorum suan ahahahaha

Kızlar günaydın sizin beişlerde de su içerken yutma sıkıntısı oluyor mu acaba? biz her suyu içişimizde genzimize sıçratıyoruz sürekli yani su içmek istemiyor bu yüzden
Canım bizde de çok sık kaçıyor, biberon emmeyen bi bebekti suyu biberonla verdim hatta 2-3 çeşit denedim genellikle boğazına kaçırıyor , bazen suyu kaşıkla verdim onda da kaçıyor şu ara munchin suluğu öğrendi onla daha iyi ama gene de kaçıyor, benim ki içememezlik etmiyor ama kaçsa da öksürüp devam ediyor

Kızlar günaydın, 5 numaralı beze geçen var mı?
Biz geçtik canim 11.5 kilo suan
Kızlar günaydın sizin beişlerde de su içerken yutma sıkıntısı oluyor mu acaba? biz her suyu içişimizde genzimize sıçratıyoruz sürekli yani su içmek istemiyor bu yüzden
Günaydın canim acaba çok hızlı akıyor ya da çekiyor olabilir mi? Neyle iciriyorsun farklı suluk mu denesen

MelodiminEsi oğlun nasıl oldu canim? Ekin de orta kulak iltihabi başlangıcı olmuş. Dün çok kulağını kaşıdı ordan şüphelendim gece de uyandığında ağladı hep sabah doktora yazdik sansimiza hastanedeymis götürdük kamera ile baktı sağ kulak kızarık antibiyotik başladık mecburen çünkü bu enfeksiyon antibiyotiksiz geçmiyor. melindamel_mavi @Pink0606 sizin de olmuştu sanırım şimdi nasıllar antibiyotik kullandınız mı?

Cnm doktor atesi cikarsa antibiyotik ver demisti atesi cikmayinca vermedim bende zaditen damla verdim 1 hafta simdi kulagini saga sola sallamiyor artik dik pozisyonda yedirip iciriyoruz.

Arkadaslar ilkkez kiyma vericemde baska biseyle karistirip mi vereyim yoksa sadece kiymayi kavurup haslayipmi vereyim?

Mesajı yazalı bir ay olmuş ama yine de cevap vereyim ikincisinden cevap gelmesi. Normal olunca cevap gelmiyor zaten sizde durum nedir?
Çok teşekkürler. Bizde de ikinci normal gelmiş, sorarak öğrendim ben de. Ama o kadar korktum ki o bir hafta ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. Allah bütün bebişlerimizi korusun, sağlıkla büyüsünler

Canım 4 ü ne zaman kullandım hatırlamıyorum 5 e geçeli o kadar uzun oldu , hatta ben 6 yı da aldım denedim ama büyük şuan 6

5 e geceli baya oldu ya

Biz geçtik canim 11.5 kilo suan

Günaydın canim acaba çok hızlı akıyor ya da çekiyor olabilir mi? Neyle iciriyorsun farklı suluk mu denesen

Canım ben 1 aydır gectım 5 numarya 4 artık kucuk gelıp tasıyordu
Teşekkürler kızlar... Bizimki de bu hafta taşıyor da ben de geçtim... Henüz 9 kilo olmadı benimki ama boyu uzun o yüzden galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…